18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
R................r 2012-10-03, 21:11
Cytat:

Te "maście" dają tyle samo co nasze maści z apteki- czyli nic.

Skąd wiesz, próbowałeś?

Dudeczek napisał/a:

dzięki paleniu marihuany jesteśmy nieśmiertelni!

Nieśmiertelni nie, co nie zmienia faktu, że marihuana ma właściwości lecznicze. Poza tym tu nie ma słowa o paleniu.

Cytat:

Topy w blete, a liście w mleko. Żadnych maści.

Jak chcesz się zbakac, to jest to dobry wybór. Oparzenia boniem nie posmarujesz
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-10-03, 21:33
@UP

Tak wiemy jak bardzo chcesz pomóc państwu, legalizując MJ i opodatkowując ją
I tak jak ktoś bardzo chce to i w Afryce u murzyna kupi
Zgłoś
R................r 2012-10-03, 21:35
O chuj ci chodzi z tą afryka ?
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-10-03, 21:38
@UP
Nie chciałem mówić "w dupie" ale jak już bardzo chcesz to: I tak jak ktoś bardzo chce, to nawet w dupie u murzyna kupi. (MJ)
Zgłoś
S................l 2012-10-03, 21:49
Proponuję jeszcze poradnik, jak zdobyć susz (a najlepiej jak uprawiać konopię, nigdy nie wiadomo, czym nawożą te gówna u producenta), nie jestem takim kozakiem na jakiego wyglądam
Zgłoś
R................r 2012-10-03, 21:55
To nie jest temat o legalizajcji MJ ale jak juz go zaczynasz to prosze bardzo, tu nie chodzi o dostępność bo z tym akurat nie ma problemu. Chodzi o to ,zeby ludzie mogli wyjsc do kolegi z bluntem w kieszeni nie ryzykujac przypału, zeby zwykly obywatel nie mial kontaktu z przestępcą a temat kupowal u zwykłego przedsiembiorcy, ktory jak kazdy rozlicza sie z państwem. Legalna marihuana sprzedawana w sklepie byłaby kontrolowana, czy nie zawiera różnych syfów. W dupie mam ile państwo na tym zarobi. Chce palic czystą ganje nie czując się przestępcą.

Zastanawiam skąd ta wrogość do MJ, nawet jak bylby to najgorszy syf to nie chce to nie weżmie przecież swój rozum ma...
Zgłoś
g................t 2012-10-03, 22:18
Znam lepszy sposób wykorzystania konopi indyjskich.
A wazelina jest do dupy.
Zgłoś
U................u 2012-10-03, 23:31 1
gordonviet napisał/a:

Znam lepszy sposób wykorzystania konopi indyjskich.
A wazelina jest do dupy.

Co do konopi się zgadzam Ale dziwnie spędzasz wolny czas skoro wazeliny tak używasz
Zgłoś
R................r 2012-10-07, 21:15 6
Chuj, ze nagrywane ziemniakiem i 90% ludzie nie zainteresuje, ale zawsze fajnie jest podrażnić narkofobów. Jak ktoś się dokładnie wsłucha to może być ciekawe.

źródło
Zgłoś
Stew 2012-10-07, 21:30
Komuś legalizacja zwyczajnie nie pasuje. Nie mówię tutaj o paleniu dla 'haju' (wykluczmy to całkowicie z mojego postu) tylko właśnie o medycznym zastosowaniu konopi. Do tego mniej ograniczeń na 'przemysłówkę'.

Gdyby chcieli mieć zdrowe (powtarzam - nie ćpunów) społeczeństwo, to by nałożyli na to akcyzę i trzymali pod kontrolą. Palaczy rekreacyjnych i tak się nie wypleni, a dostęp do 'czystej' trawy byłby zdecydowanie zdrowszy.

Konopie przemysłowe są dobre do wytwarzania paliwa, papieru, lin, ubrań, a nawet do palenia w piecu. Są bardziej kaloryczne, niż drewno. Z tym, że jest to roślina jednoroczna, łatwa w uprawie, użyźnia glebę.

Jeśli ktoś tego nie jest w stanie zrozumieć i widzi tylko palaczy trawy, a nie chce dostrzec pozytywnych aspektów - jest zwykłym ignorantem i człowiekiem ograniczonym (+ nie oglądał tego materiału).
Zgłoś
toka 2012-10-07, 21:58
Fumar napisał/a:

Komuś legalizacja zwyczajnie nie pasuje. Nie mówię tutaj o paleniu dla 'haju' (wykluczmy to całkowicie z mojego postu) tylko właśnie o medycznym zastosowaniu konopi. Do tego mniej ograniczeń na 'przemysłówkę'.

Gdyby chcieli mieć zdrowe (powtarzam - nie ćpunów) społeczeństwo, to by nałożyli na to akcyzę i trzymali pod kontrolą. Palaczy rekreacyjnych i tak się nie wypleni, a dostęp do 'czystej' trawy byłby zdecydowanie zdrowszy.

Konopie przemysłowe są dobre do wytwarzania paliwa, papieru, lin, ubrań, a nawet do palenia w piecu. Są bardziej kaloryczne, niż drewno. Z tym, że jest to roślina jednoroczna, łatwa w uprawie, użyźnia glebę.

Jeśli ktoś tego nie jest w stanie zrozumieć i widzi tylko palaczy trawy, a nie chce dostrzec pozytywnych aspektów - jest zwykłym ignorantem i człowiekiem ograniczonym (+ nie oglądał tego materiału).

Koleś gdzie ty żyjesz?
Gdy konopie staną się ogólno dostępne pół gimbazy będzie zaćpane chodzić. W Polsce to nie przejdzie, dopóki nie przetłumaczysz ludziom , że narkotyk to tylko jeden z dostępnych i to najmniej pożądany "przetwór" konopi.
Zgłoś
R................r 2012-10-07, 22:04 1
Robiono statystyki w krajach z legalizajcja i spozycie marihuany pośród nieletnich wcale nie wzrosło.
Mało dillerow obchodzi czy sprzedaja nieletniemu, sprzedawce w sklepie już tak (a przynajmniej powinno). Zakazany owoc smakuje najlepiej.
Zgłoś
Stew 2012-10-07, 22:06 1
Mówiłem o 'medycznym' i przemysłowym zastosowaniu. Da się to zrobić, tylko ludzie nie są zbyt dobrze wyedukowani w tej kwestii.

Z resztą - alkohol jest legalny, gimbaza chodzi zachlana w 4 dupy, gówniary się puszczają, a ich 'chłopaki' szukają tylko guza. Sugerujesz, że to jest ok?

Dwa, ani alkohol, ani inne substancje odurzające nie są kurwa dla dzieci. Zrozum to.

Trzy - czytaj renderblender'a.

Zdelegalizujmy alkohol, to i tak będą się zachlewać, z tym, że będą robić to jeszcze bardziej nielegalnie. I nie mów mi tylko o 'kulturalnym' zakorzenieniu alkoholu w Polsce, bo ten argument jest uciekaniem od problemu.

Żeby było jasne. Nie popieram ćpania, jednak uważam, że wszystko jest dla ludzi. Skoro coś jest mniej szkodliwe (a nawet może pomóc) to dlaczego tego zakazują?

A tak przy okazji - nie jestem Twoim kolesiem.
Zgłoś
Amso 2012-10-07, 22:42
Zgłoś
szajkk 2012-11-12, 17:34 1
Witam, chciałbym podzielić się z wami moją opinią.

Wiele hedonistycznych stworów o dwucyfrowym IQ twierdzi, że legalizacja jest potrzebna, że opodatkowanie marii to dobry pomysł na dziurawy budżet państwa, że zioło jest dobre.
Otóż nie, zioło może jest dobre dla większości osób, ale dla wielu jest to autodestrukcja.
Nie wnikam we właściwości chemiczne, nie jestem katolem z wypranym mózgiem i nie piszę pseudo-naukowego bełkotu.

Zapaliłem kiedyś ganje, po nieprzyjemnych doznaniach dałem sobie na chwilę z nią spokój. Po wyczytaniu, że najważniejszy jest klimat, otoczenie spróbowałem drugi raz, podszedłem do tego bardzo pozytywnie a klimat był super - kolejny badtrip. Za trzecim razem było to samo, ze strachu przybiegłem do domu i obiecałem sobie, że więcej tego nie dotykam. Na dodatek po trzecim razie rozwinęła się u mnie potężna nerwica lękowa, depresja, fobia społeczna. Postanowiłem spróbować jeszcze raz. Były to najgorsze godziny w moim życiu, to co się działo w mojej głowie jest nie do opisania, czułem tylko szybko bijące serce, odpłynąłem całkowicie, bałem się. Od tamtej pory codziennie odczuwam bardzo silne lęki, biorę leki na nerwice.

Myślałem, że te objawy występują tylko u mnie a na temat zioła patrzyłem obiektywnie, byłem za legalizacją. Ale gdy wszedłem na internet i przeczytałem SETKI wypowiedzi ludzi, którzy maja podobne objawy do mnie zmieniłem zdanie. Takich ludzi jest tysiące, a dla niektórych osób maria jest gwoździem do trumny.

Ale wy, subiektywnie myślący abderyci zapewne nadal uważacie że legalizacja jest potrzebna, ganja jest bezpieczna. Niestety, zmieniłem zdanie i uważam że są to dyrdymały.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem