18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
n................2 2012-12-19, 16:41 1
Won z narkomanią. Moge ci sprzedac troche benzyny jak chcesz se rozjebac mózg, będzie taniej
Zgłoś
Philipek 2012-12-19, 16:50
@up dupe kurwo! tak samo mozna powiedziec won z alkoholem! to taki sam narkotyk jak i ziele.
Zgłoś
p................y 2012-12-19, 16:59 2
jet80 napisał/a:

no dobra. mam takie jedno zasadnicze pytanie. czy ten portal nazywa się ,,marihuanadistic'', czy może sadistic? Gdyż od pewnego czasu, to ja ni chuja sadyzmu widziałem, chyba, że tylko na hardzie.

od paru dni powinno się nazywać max kolonko.
więc szczym ryj
Zgłoś
Sołah 2012-12-19, 17:02
W Czechach marihuana nie jest legalna. Są tylko obniżone kary ; )
Zgłoś
Kurczak Bez Kości 2012-12-19, 17:09
@nygas232, proszę wyjść z internetu.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-12-19, 17:12 1
Kiedyś byłem za legalizacją, ktoś chce ćpać niech to robi, nie mój interes.

Ale teraz stanowcze nie, legalizacje popierają gimbusy i ćpunexy. "Koorwa popre maryche, jestem elo dorosly i choooj". To tak jak z pedałami, póki jebią się w domostwach - ok ale jak wyłażą na ulice i pierdolą do okoła jacy to są fajni i normalni to się nóż w kieszeni otwiera.
Zgłoś
n................2 2012-12-19, 21:41 1
Jak dobrze że mamy zbiorczy na to gówno
Zgłoś
Szalej 2012-12-20, 23:38 1
syf, palą to ludzie a potem rozmawiasz z gosciem jest trzezwy a on trybi poł godziny bo ma mozg przepalony i a co lepsze IQ mu sie obniza z kazdym blantem
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-12-20, 23:49
Zbiorczy mamy na ten temat, wiec po chuj tworzysz nowy?
Zgłoś
Desire00 2012-12-21, 4:01
Też raz miałem bad tripa (bo się przejarałem) i schizy potem przez pół roku (depersonalizacja, derealizacja), ale to było tylko i wyłącznie przez moją głupotę. Jak się pali z negatywnymi myślami i nie ma się doświadczenia to tak jest. Do marihuany trzeba podchodzić z szacunkiem. Ty niestety jesteś do tego za głupi, jeżeli paląc pierwszy raz miałeś bad tripa, to logiczne, że za drugim razem będziesz miał jakiś lęk przed tą substancją, bo twój mózg zapamiętał to doświadczenie i skojarzył sobie marihuanę z czymś negatywnym. A najważniejsze w tym wszystkim jest twoje nastawienie, bo to one kształtuje twoją fazę. Ty zapaliłeś, pojawiły się chujowe myśli i się w nich pogrążyłeś, czego skutkiem był bad trip - nawet u najbardziej doświadczonych palaczy po wypaleniu większej ilości zioła mogą pojawić się jakieś debilne, depresyjne/straszne rozkminy, wtedy trzeba je tylko zastąpić myślami pozytywnymi i zrozumieć, że ta roślina ci nie zaszkodzi, stan w którym się znajdujesz przejdzie, a te zjebane myśli tylko chcą zjebać twoją fazę i trzeba im powiedzieć "wypierdalać".

Cytat:

syf, palą to ludzie a potem rozmawiasz z gosciem jest trzezwy a on trybi poł godziny bo ma mozg przepalony i a co lepsze IQ mu sie obniza z kazdym blantem

Dojebałeś teraz po całości - jak ktoś jest takim DEBILEM, że jara duże ilości dzień w dzień to logiczne, że po jakimś czasie zmieni się w takiego zombie. Pozdrów swoich kolegów, ćpunów, którzy nie mają szacunku do tej rośliny.
Zgłoś
R................r 2012-12-23, 0:06
IQ się obniża z każdym blantem
Zgłoś
B................o 2012-12-31, 20:32
A kto wam zabrania sadzić w domu? Nasiona są legalne przecież, ale nieeeee bo mama się dowie i opierdoli kieszonkowe, wtedy nie będzie za co kupić nawet sztuki.

Zakaz jarania do 21 roku życia... Poźniej róbta co chceta.
Zgłoś
chmk 2013-01-21, 15:08 1
"Konferencja prasowa - Ile jeszcze osób powiesi się przez Palikota? Solidarna Polska składa projekt ustawy zaostrzającej karę za posiadanie narkotyków.

Konferencja odbyła się z powodu artykułu napisanego przez Newsweek

KURWA!!! W jakim my kraju żyjemy!!! via ANTY 62.1"

Gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,13267596,_Wprost__i__Newsweek...

Tutaj reakacja Wolnych Konopi:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13269635,Wolne_Konopie_o_publ...

Mały gratis ode mnie:
amsik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=106
Z tego raportu wynika, ze w latach 90-99 50-60% samobójstw było popełniane pod wpływem alkoholu, ale o tym nikt nigdzie nie mowi. Raport obejmuje 403 zgony samobójcze i ani jeden z nich (0, zero) nie był pod wpływem marihuany, zaś 2,7% pod wpływem innych narkotyków. Raport opracowany przez Katedrę i Zakład Medycyny Sądowej Śląskiej AM w Katowicach.

Co o tym wszystkim sądzicie? Moim zdaniem nasi wspaniali politycy znów wkładają ręce we wszystko tylko po to żeby poprawić sobie sondaże. Pewnie wiąże się to też z tym, że ich koledzy z mafii dzięki takim właśnie ustawom mogą dalej zarabiać na obrocie substancjami nielegalnymi. Od dawna wiadomo, że polscy politycy = mafia.
Zgłoś
Jacuu 2013-01-21, 15:19
ale, że kurwa przez alkohol giną ludzie na przykład w wypadkach samochodowych to o tym nie mówią i sprzedają dalej tekst "pod wpływem marihuany popełnił samobójstwo" rozwala mnie tak samo jak teksty w necie dla beki "dostałem dożylnie marihuane. 2 lata później obudziłem sie ze śpiączki" jak niektórzy są popierdoleni to tak będzie i nic się nie zrobi, tyle
Zgłoś
markop4321 2013-01-21, 21:32 14
Będzie dym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem