18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dzikijednorozec 2013-06-13, 15:27
Palikot? Ruch pedałów? Że mam niby na nich głosować bo chcą zalegalizować marychę? To już wolę po cichu sobie przypalić. A nawiasem mówiąc, JKM, stający po drugiej stronie barykady, dla mnie tej właściwej, ma do powiedzenia o Maryśce coś takiego:

(na dole filmik)

natemat.pl/59587,janusz-korwin-mikke-w-odpowiedzi-wojciechowi-cejrowsk...
Zgłoś
ulifont 2013-07-02, 11:35
strzelać do brunatnych,potem strzelać do czerwonych, teraz strzelać do zielonych
Zgłoś
S................t 2013-07-08, 23:16 16
Spójrzcie, jak absurdalną propagandą posługuje się polska oświata, by nas ogłupić:

Zdjęcie podręcznika do II kl Liceum "Biologia zakres rozszerzony" wydawnictwa Operon. Nakład z 2003r.
Dla niewtajemniczonych:
-Częścią konopii, zdecydowanie najczęściej używaną do odurzania się są kwiaty, a nie liście
-Marihuana, jak i poszczególnie żaden z jej składników nie wywołują halucynacji! (źródłem wiedzy jest raport Światowej Organizacji Zdrowia)
-ostrzejsze odbieranie bodźców zmysłowych nie może być "pozorne". (mam nadzieje, że wszyscy rozumieją dlaczego: Jeżeli odbierasz bodziec "pozornie mocniej" np "pozornie mocniej pachną kwiaty" to w ciągu dalszym Ty czujesz to mocniej niż inni, czyli ostrzejsze odbieranie bodźców jest rzeczywiste).
-Tak wielkiej głupocie jak "palenia marihuany jako początku narkomanii" nie wolno dawać wiary. To tak jakby powiedzieć "picie mleka jest początkiem alkoholizmu, bo przecież każdy alkoholik pił kiedyś mleko". Nie ma w konopii żadnej substancji, która działała by na nasz organizm wymuszając od nas branie czegokolwiek innego. ~Potwierdzone badaniami WHO opisanymi w raporcie na temat Marihuany, opium, alkoholu i nikotyny.
-Zastrzegam, że tym tematem nie obejmuje żadnego stanowiska w sporze dot. depenalizacji niektórych środków odurzających. Ukazuje nim jedynie absurdy, które doprowadzają do takich sporów.
Zgłoś
s................n 2013-07-08, 23:25 6
Konopie uzależniają - koniec kropka... wbijcie sobie to do tych tępych łbów. Uzależnić można się od wszystkiego (czekolada, cola, gryzienie papieru) a tym bardziej od substancji typu THC.

A teraz trochę z innej beczki. Nie wiem co za debil wpadł na pomysł, żeby o przyjęciu na studia decydowała matura... wyobraźcie sobie np. że teraz aby dostać się na medycynę trzeba napisać na 99% fizykę, chemię i biologię, a pomijam fakt, że tylko fizyka i chemia są w miarę ogarnięte. Biologia to jakiś czysty absurd. Jak dla mnie matura powinna być tylko kwitem, że nie jestes totalnym debilem a na studia powinny być egzaminy. Uczysz się w liceum 3 lata o kwiatkach a chcesz np. iść na studia medyczne... kurwa chore.

Zaraz mi tu wyjedzie jakiś ekspert z tekstem "trzeba się uczyć wszystkiego" jak sie uczysz wszsytkiego to tak na serio nie wiesz nieczego. Nasza edukacja wymaga całkowitej przebudowy kurwa od podstaw. Najpierw rozjebanie tego wszystkiego a później złożenia na nowo. Z resztą jak wszystko w tym kraju.

później mamy sytuację, że kierunki medyczne są oblegane przez np. Mammeda z kurwa afganistanu czy Baumana z Izraela.
Zgłoś
~DMT 2013-07-08, 23:25 1
A alko, to przepraszam kurwa gdzie? Wiem, wiem... Tabelki by kurwa brakło na "objawy zatrucia" i skutki.
Zgłoś
anger 2013-07-08, 23:29
tata, idź już spać ;/
Zgłoś
jackool 2013-07-08, 23:30
Cytat:

Marihuana (z hiszp. mariguana, marihuana[1]; z hindi गांजा trl. gāndźā) – wysuszone i czasem sfermentowane kwiatostany (niejednokrotnie z niewielką domieszką liści) żeńskich roślin konopi (Cannabis sativa) zawierające substancje psychoaktywne z grupy kannabinoli, działające agonistycznie na receptory kanabinoidowe, podobnie jak anandamid – ludzki endogenny kannabinoid. Za działanie psychotropowe marihuany odpowiada głównie tetrahydrokannabinol (THC) oraz inne kannabinoidy.
Posiada ona w zależności od warunków i przyjętej dawki działanie: uspokajające lub rozdrażniające, euforyzujące, przeciwbólowe, pobudzające apetyt, rozkurczające mięśnie, zmniejszające ciśnienie śródgałkowe i rozszerzające oskrzela.

Źródło Wiki

Więc nie rozumiem co tu jest nie tak jeśli chodzi o konopie i jej kwiaty?
Zgłoś
q................5 2013-07-08, 23:57
Bo nic nie jest nie tak. Ale jak ktoś uparty to będzie swoje tezy głosił. Jeszcze długo nie dojdzie do rozumku, że tu mowa o zatruciu. A czyste kwiaty w ziole to chyba z lupą szukać.
Zgłoś
skunastuk 2013-07-09, 0:06
tru story bro , poprosu babilon sie pomylił i dal liscie zamiast kwiaty : : D prawda
Zgłoś
palooza 2013-07-09, 0:07 1
A niech w piździec uczą młodszych żeby nie jarali ścierwa jakim jest tytoń czy zielone i stronili od jeszcze gorszego gówna.
Zgłoś
S................t 2013-07-09, 0:10
jackool napisał/a:

Więc nie rozumiem co tu jest nie tak jeśli chodzi o konopie i jej kwiaty?

Jedna kwestia to to, co sie powinno palić, a inna to, co dają do palenia. A to, że tu są wymienione liście, i tylko liście świadczy o niekompetencji autorów.

szer.Lucjan napisał/a:

Konopie uzależniają - koniec kropka... wbijcie sobie to do tych tępych łbów. Uzależnić można się od wszystkiego (czekolada, cola, gryzienie papieru) a tym bardziej od substancji typu THC.

Ale kto tu powiedział, że nie?
Zgłoś
Zarammoth 2013-07-09, 0:18 2

Tyle w temacie
Zgłoś
mind44 2013-07-09, 2:49
jednego z ww. nie próbowałem, ale na resztę to muszę się przyznać, że reaguję z deczka inaczej
pozdro
Zgłoś
bionicle93 2013-07-09, 2:56
Ból dupy ćpuna
Zgłoś
MonroeHutchen 2013-07-09, 3:01
to jest bardziej kwestia braku wiadomości na dany temat, a nie propaganda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem