18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~DMT 2013-10-26, 18:19 2
Zioło jest spoko, nic do niego nie mam, sam czasem lubię zapalic, ale tylko i wyłącznie jak wiem że mam doczynienia z DOBRYM ziołem a nie z jakąś jebaną chemią. To samo tyczy się alko.... znam masę ludzi którzy przez to przegrali życie....
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-10-26, 18:23 28
nieważne, powinno być legalne posiadanie i może nawet sprzedaż

powody:
-sprzedaż od 18 lat
-spadek popytu w ciemnej strefie
-zwiększenie wolności osobistej palących(paląc nie przyczyniasz się do krzywdy drugiej osoby)
-poza tym, niech mnie z tym złapią, niech trafię do więzienia(ktoś wierzy w resocjalizacje?)
-więcej miejsc pracy(sklepy, coffe shopy, hurtownie, plantacje, cała strefa turystyczna)

warunki:
-edukacja
-nie sprzedajemy nieletnim

tyle.

i apropo komentarza wyżej

-wiemy co palimy, skąd, na czym wychodowane i kto to sadził. kontrola jakości

i jeszcze jak to mowią "chcącemu nie dzieje się krzywda"!
Zgłoś
cveljan 2013-10-26, 18:37 6
stulić ryja ćpuny - do roboty, a nie pierdolić wywody o narkotykach
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-10-26, 18:40 15
@up zamknij ryj bo własnie siedzę w pracy, a potem do mieszkania które wynajmuje razem z dziewczyną ciemnoto...
Zgłoś
Mycoplasmatal 2013-10-26, 18:55 22
W Holandii jest znacząco mniejszy odsetek ludzi którzy kiedykolwiek spróbowali zielska niż w USA. Wpływy do budżetu, ograniczenie szarej strefy. Plus działania terapeutyczne. Chwilowo w naszym "wolnym" kraju nie można nawet prowadzić badań uniwersyteckich gdzie narkotyk jest gdzieś produktem pośrednim.
I jest jeszcze jedna sprawa w której akurat się z JKM zgadzam w 100%. Jak ktoś się zaćpa to jest jego sprawa a jak zrobi to przez nieuwagę/głupotę/brawurę to jest frajerem i to też jego sprawa i jego wina.
Wielkie piwo i szacun dla typa który tak ładnie i obrazowo pokazał przeciętnego palacza i kryminalistę który jako szczawik przez 1 g w kieszeni ma przejebane a komendant oblewa sukces walki z przestępczością narkotykową.
Zgłoś
BongMan 2013-10-26, 19:03 37
UltorMatrix napisał/a:

żarłem acodiny garściami, robiłem zupy z maków, napierdalałem amfetamine i beta ketony nałogowo, przeżywałem rozpuszczenia ego po psychodelikach osiągając stany świadomości nieopisywalne słowami.

W takim razie autor ma już tak spierdolony mózg od ćpania tego gówna, że na temat zioła gówno może się wypowiedzieć. W ogóle to chyba na każdy temat gówno może się wypowiedzieć. Bo to tak jakby menel chlejący denaturat i borygo mówił o tym, że Warka Radler jest zła i niczym się od denaturatu nie różni.

UltorMatrix napisał/a:

NIE UZALEŻNIA? MNIEJ OD ALKOHOLU? Jesteś pewien? To pal sobie przez parę miechów jeśli twierdzisz, że dobrze na Ciebie działa, A POTEM SOBIE ODMÓW. I nie ma, że \"Oj tam, nic mi nie będzie, jest okazja, co mi tam\". ODMÓW SOBIE i nie jaraj przez przynajmniej tydzień, szczególnie gdy masz dostęp pod ręką Będziesz gnoju odliczał czas, o ile dwa dni wytrzymasz. Są i tacy, którzy palą przez 3 dni i nie mogą patrzeć na jaranie, ale to może 5% jaraczy. W ogóle to rozpierdala mnie, gdy ludzie czekają na motę, aby zjarać się u kogoś i ten SMUTEK NA ICH TWARZACH. A potem mówią \"Ale ja nie jestem uzależniony!\". A jak Ty sobie bałwanie wyobrażasz uzależnienie?

Po pierwsze, bałwanie (do autora tekstu, nie do wrzucającego) wyróżniamy dwa rodzaje uzależnienia - fizyczne i psychiczne. Albo debil zapomniał o tym powiedzieć, albo celowo to pominął, czyli mamy tu do czynienia z naginaniem prawdy. Dobra, uzależnienie fizyczne działa tak, że jak alkus chlejący wódę wielotygodniowymi ciągami, czy strzelający po kablach heroinista nie wypije/nie wstrzyknie, to może się nawet przekręcić bo jego organizm (narządy wewnętrzne) nie będzie funkcjonował prawidłowo. W przypadku alkoholu dobrym przykładem jest delirka. Natomiast uzależnienie psychiczne działa tak, że po prostu bardzo ci się chce i tyle. Będzie ci to chodzić po głowie, ale jak tego nie dostaniesz, to żadna krzywda FIZYCZNA ci się nie stanie. A psychicznie można uzależnić się od wszystkiego: Od gry w WoW'a, od seksu, od marihuany... Z tym że każdy człowiek ma inną psychikę dlatego jeden zajara raz, stwierdzi że go to nie kręci i oleje, inny będzie popalał od czasu do czasu, inny jarał codziennie a jeszcze inny zaraz wpierdoli się w jakieś twarde gówno, tak jak autor, przegra życie i będzie pierdolił takie dalekie od prawdy farmazony.

Reszty tych kretynizmów nie będę komentował, bo koleś jest przećpany i nie wie o czym gada. Mógłbym po kolei obalić wszystkie argumenty tego imbecyla, ale jest tego tyle i takie debilne, że nie ma sensu.

Jeszcze jedno - spotykałem się swego czasu z 19-letnią panną, która od co najmniej roku ćpała jakieś chemiczne gówno, między innymi acodiny i coś takiego jak "klony", jakieś leki. Oszczędzę wam szczegółów, ale na pierwszy rzut oka było widać, że coś ćpa (mimo że ładna) i łapała po tym takie schizy, że nawet mnie to zdziwiło, a niejedno widziałem...

Z głową, ludzie. Z głową!

I nie każdy, który lubi sobie przybuchać, jest jebanym rastahipsterem.
Temat tendencyjny i przekłamujący fakty. Jak dla mnie - wyjebać.
Zgłoś
KiecolPB 2013-10-26, 19:24 21
Zgłoś
NarevKenoki 2013-10-26, 19:28 12
a co, małe gnojki? nie potraficie się dobrze bawić bez zaćpywania sie, jarania kilogramów maryhy i innych gówien? czy wasze tępe móżdzki upadły już tak nisko, że wyznacznikiem dobrze spędzonego czasu jest ilość wciągnietych kresek albo zjaranych blantów? obudźcie się tępaki, bo nieważne co ćpacie, i tak od tego zdechniecie. nie istnieje "magiczny proszek" ani "cudowne ziółko", więc albo otworzycie oczy i się ogarniecie, albo wylądujecie obok wszystkich wam podobnym - pod ziemią.
Zgłoś
Tafariel 2013-10-26, 19:34 8
Ile by nie pisać to i tak to idzie streścić w "wszystko z umiarem"
@up - a Ty gdzie niby wylądujesz ? Na księżycu ?
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-10-26, 19:37 7
@up Narev - paliłem dzień w dzień, chyba jestem normalny skoro znalazłem dziewczynę, mam pracę, wynajmuje mieszkanie i pale od czasu do czasu. Kiedy mam, kiedy ktos poczęstuje, ale tylko wtedy gdy mam wolne, gdy nie mam zadnych zajęć, gdy mam czas na lenistwo...
Zgłoś
NarevKenoki 2013-10-26, 20:20 3
@Tafariel tak, wyląduje w grobie, jak wszyscy, ale nie z powodu tego, że rujnuje sobie zdrowie niepotrzebnymi gównami

@Piti skoro paliłeś dzień w dzień, to nie jesteś normalny. koniec tematu. normalni ludzie nie potrzebują jarać świństw, żeby żyć.
Zgłoś
Aqualinespirit 2013-10-26, 20:36 10
W USA mają problem z przedawkowaniami cukru i tłuszczu. Gromady spasionych nadwagoamerykan ćpają w McDonaldach i Burgerkingach tudzież innych przybytkach wątpliwego posiłku, a niewątpliwej otyłości. Tłuszcz i cukier zbiera tam śmiertelne żniwo. Rocznie ponad 300.000 ludzi umiera na wskutek przedawkowania cukru i tłuszczu, a rząd ani myśli nakładać na sieci fastfoodów podatku akcyzowego, ani delegalizować tłuszczu czy cukru.

Wszystko w nadmiarze szkodzi. LD50 (dawka śmiertelna w przeliczeniu na jednostkę masy ciała przy której 50% obiektów poddanych próbie umiera) wody dla szczurów to 90mL/kg. Ekstrapolując te dane dla człowieka, to będzie jakieś 8 litrów wody. Dla marihuany LD50 nie jest znane. Nie ma przypadku śmierci w wyniku przedawkowania.

Oczywiście, że ktoś kto pali codziennie jest uzależniony. Od wszystkiego można się uzależnić. Pierdolenie, że palę codziennie, ale nie jestem uzależniony możecie sobie ćpunki w dupę wsadzić. Wiem, bo sam palę przeszło 8 lat. Czasami palę kilka razy dziennie parę tygodni non stop. Nie za bardzo wtedy ogarniam niektóre tematy, ale wiem kiedy mogę sobie na taki luz pozwolić. Jak trzeba się spiąć to się ogarniam i nawet miesiącami nie palę. ZAWSZE po takim ciągu jest syndrom odstawienia. Rozdrażnienie, syndrom amotywacyjny, czasami myśli depresyjne, ale trzeba mieć jaja, ogarnąć się i normalnie funkcjonować. Jak nie potrafisz tego zrobić, to znak, że marihuana nie jest dla Ciebie.

Absolutnie nie jestem za legalizacją.
Zgłoś
golip 2013-10-26, 20:50 4
A mi nigdy nie smakowała gandzia, wśród moich kumpli 80% osób jara prawie codziennie więc wychowywałem się w tym środowisku i powiem wam, że wszystko zależy od osoby. Mam kumpla, który jest tak od zioła zajechany, że po pierwsze problem stanowi dla niego wyjechanie poza osiedle (o pracy już nawet nie mówię) a po drugie coraz bardziej się jąka (zawsze miał wadę wymowy ale trawka to pogłębiła). Z drugiej strony mam przykład chłopaka, który jarał codziennie prawie 7 lat i skończył z dnia na dzień i nie pali od 2 lat.
Ja swego czasu sporo pizgałem twardych dragów (czasami parę razy w tyg) ale też bez najmniejszego problemu przestałem ale z alkiem mam już problem, także wszystko zależy od ludzia. No i jak kiedyś mi odpowiedział pewien mądry człowiek (alkoholik) na pytanie dlaczego jak rzucił fajki zaczął pić, "bo suma nałogów musi być równa".
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-10-26, 21:10 1
Bo palić to trza umić!!
Zgłoś
nunesso 2013-10-26, 21:18 2
koles napisal ze bral wszytsko co wpadlo mu w lapy, reszte sam produkowal. nie dziwi mnie ze popierdolilo mu sie w glowie. nie znam ani jednego przypadku po ktorym ktos wyladowal w szpitalu po ziole, mieszkam w holandii od 10 lat, swego czasu palilem codziennie po kilka blantow, i w jednym zgodze sie z tym durniem, blanty szkodza bardziej niz fajki. a jemu popierdolilo sie po mieszankach tego wszytskiego. tyle w tym temacie. pozdr.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem