18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
b................e 2013-10-26, 21:19 2
Piti1234555 napisał/a:

z tym, że dokładnie to samo można powiedzieć o alkoholu... ja jestem w 100% za legalizacją, bo liczy się umiar... tak jak z alko...

Ja jestem za legalizacją...

... kary śmierci dla takich idiotów jak Ty. Pożytku z Ciebie żadnego a siejesz głupotę jak mak.

Mózg sobie zalegalizuj kretynie.
Zgłoś
Sayagin666 2013-10-26, 21:21 4
krotko i kurwa tresciwie - znam bardzo dobrze osobe pracujacą w zakladzie dla psycholi. 6 na 10 osob ze schizofrenia paranoidalna naduzywalo marichuany !!!!!! Pierdole nie pale tego gowna. Wierzcie lub nie - jebie mnie to. Jesli 6 na 10 ma zrytą banie przez ten syf to pierdole - nie tykam.
Zgłoś
Schecter166 2013-10-26, 21:24 2
@BongMan
100 % racji dla Ciebie, stary. Ująłeś dokładnie to wszystko co ja miałem zamiar napisać, także wyprzedziłeś mnie, ale to dobrze że ktoś jeszcze tak myśli
Poza tym, żeby słuchać rad życiowych przećpanego wszystkim czym tylko się da, trzeba mieć równo pod kopułką. Jak taki mądry to czemu sam się do tego nie stosował/nie stosuje?
Ah, jebać go.
Zgłoś
grrronek 2013-10-26, 21:28
dopalacze to nie żadne kanabinoidy tylko chemia co zamula więc jestes chuj nie ekspert
Zgłoś
ace55PL 2013-10-26, 21:28 9
Na początek o mnie. Jestem w pierwszej liceum, mat-fiz, oceny nawet dobre, w życiu nic nie jarałem, w tym fajek (czasami wypije trochę wódki, ale nigdy nie paliłem niczego, takie postanowienie za młodu).

Jestem za legalizacją.

Powód pierwszy a): kto pali marihuane, palić będzie, jest to pokazane trochę, nawet w tym tekście. Nic tego nie zmieni.

Powód pierwszy b): dlaczego robić z kogoś takiego przestępce i stawiać go na równi z mordercami? SĄ PRZYPADKI, kiedy ludzie za coś takiego idą do więzienia.

Powód pierwszy c): utrzymanie więźnia kosztuje.

Powód drugi: legalizacja = opodatkowanie = zysk dla państwa.

Powód trzeci: zakazany owoc. Niektórzy palą bo niemożna.

Powód czwarty: do przeciwnych legalizacji. Co was kurwa obchodzi, że ktoś jara?! To jego decyzja, chce niszczyć sobie organizm, proszę bardzo, co nas to obchodzi?

Dziękuje za uwagę, czekam na kontrargumenty. I nie hejtować, że "eee, ty ledwo z gimbazy wyszedłeś i się wypowiadasz, spadaj na kwejka". Sami spierdalajcie, wiek o niczym nie świadczy, dopóki ktoś rozważnie się wypowiada i nikogo nie obraża.

Ps.: Sory za ewentualne błędy w języku.
Zgłoś
Zjem_Ci_Kebaba 2013-10-26, 21:31
MEEEEGA mega wielkie piwo dla autora komentarza. Niestety swojego czasu postępowałem dokładnie jak kolega pisze. Miałem 16 lat jaranie stawało się pewnego rodzaju adoracją i przejściem do innego stanu, gdzie moje indywidualne ja miało gdzieś odosobnienie. Na początku: ja przecież palę tak tylko okazyjnie! Skończyło się tak, że nie mogłem spać jak nie miałem pizdy, miliardy kłopotów a moja edukacja w jakimkolwiek aspekcie była dnem... Jedyne na czym się znałem to to, że potrafiłem rozpoznać odmianę palenia po samym powąchaniu i dotknięciu jej, ale to w sumie chuj wie czym to było... Przyszedł czas na przypał, bo człowiek naćpany to nie myśli i wszystko jakoś się ułożyło bez większych konsekwencji. Sam jestem uczniem jeszcze liceum i widzę jak wszyscy dookoła w to popadają i widzę jak dzieje sie z nimi dokłądnie to co ze mną. Najpierw tylko na imprezach a teraz 2 koleżanek już ze 2 tyg w skzole nie widziałem bo nie mogą sie odnaleźć w otoczeniu szkoły... Żenada, a wszyscy mowia ze to takie fajne. Kolejna rzecz, którą bardzo podzielam z autorem tekstu, to poszerzanie świadomości przez narkotyki typu mef, amfa, LSD. Jak już wspomniałem po moim przypale ogarnąłem się i zagłębiłem się w nauki ścisłe. Trzaskanie zadanek po dosłownie 10mg mefka TO JEST DOPIERO NIEZAPOMNIANE UCZUCIE ! Po tym wszystkim cięzko mi zająć jakieś stanowisko. Osobiście narkotyki powinny być dostępne dla ludzi z IQ jednak powyżej 100, reszta kretynów nie potrafi nawet wydobyć tej prawdziwej przyjemności z narkotyków, jedyny cel- zaćpać się na śmierć, żenada. Pozdrawiam i pamiętajcie, liczba FI jest wszędzie !!
Zgłoś
R4d0 2013-10-26, 21:35
Jak na takie doświadczenia to jego wypowiedź nawet trzyma się kupy, o dziwo.
Zgłoś
PiesKracy 2013-10-26, 21:37
Piti1234555 napisał/a:

@up Narev - paliłem dzień w dzień, chyba jestem normalny skoro znalazłem dziewczynę, mam pracę, wynajmuje mieszkanie i pale od czasu do czasu. Kiedy mam, kiedy ktos poczęstuje, ale tylko wtedy gdy mam wolne, gdy nie mam zadnych zajęć, gdy mam czas na lenistwo...

Z tego co wiem to tak kolorowo wcale nie było Więc nie pierdol. Chłop kurwa 22 lata i średniego nie może dopiąć.. i Ty mówisz, że jesteś normalny?! pozdro.

A co do dragów to dać kurwa za free każdemu kto chce. Chwila moment i od razu powietrze by się przerzedziło. Nikt nikogo do ćpania i chlania nie zmusza .
Zgłoś
wernetto 2013-10-26, 21:42 3
Litości hipokryzja 100 %. Wypowiadają się tutaj debile pijący ogromne ilości alkoholu, a do tego jeszcze twierdzą, że to marihuana jest zła. Jedno i drugie jest złe. Choć alkohol wiedzie prym.

Sam nie palę, czasem wypiję piwko, ale uważam, że jeśli ktoś chce sobie zapalić, czy się napić i robi to z nadmiarem to jego sprawa. Przynajmniej się wyeliminuje jako słaba jednostka.
Zgłoś
Black Snake 2013-10-26, 21:46 1
@Piti1234555, znam ludzi pijących ogromne ilości alkoholu i znam ludzi jarających non-stop zioło. Z tymi pierwszymi da się pogadać na wszystkie tematy i w większości nie mają problemów z nauką, pracą, hobby, rodziną. Ci drudzy za to są imbecylami z IQ nieprzerastającym IQ gołębia pchającego się pod koła samochodu. Potrafią rozmawiać tylko o ziole, reakcje mają na poziomie winniczka, w szkole zostają kilka razy w jednej klasie,jedyne ich hobby to ZIOŁO. Z dwojga złego lepszy alkohol niż zioło. I z góry mówię - tak jarałem. Jarałem czyste zioło, z tytoniem, hash i dopalacze. Alkohol także piję (dość często można by rzec bo w weekend prawie zawsze się zdarzy). Poza tym dać młodym debilom dostęp do narkotyków to tak jakby od razu im pętle na szyi zacisnąć i postawić na spróchniałym taboreciku.
Zgłoś
hjudg 2013-10-26, 21:51 2
"Poza nielicznymi wyjątkami (bieluń, klej, gaz od zapalniczki, cipacz), Amfetamina, Mefedron, Psychodeliki, nie są bardziej szkodliwe od zioła, jeśli są używane z głową." Mefedron? serio? przecież to jest najgorszy syf pod słońcem, chyba typowi się lekko pojebało, bo owszem, zielsko nie jest takie anielskie jak mówią, ale porównanie tego do mefedronu to chyba jakiś kurwa żart
Zgłoś
sidian 2013-10-26, 21:53 1
Cytat:

Wkurwia mnie niesamowicie gangrena ostatniego pokolenia, czyli idioci kladacy lapy na narkotykach.

To nie jest gangrena tego pokolenia tylko tysięcy pokoleń, które były przed nami i które będą po nas. Takim samym, a nawet gorszym narkotykiem są alkohol i nikotyna. Legalizacja nie ma na celu udostępnienia towaru masom. Masy mają do niego świetny dostęp. Sam ze dwa razy w roku (no, ostatnio coś się ze dwa lata już nie składa) palę marihuanę i, pomimo braku znajomości wśród zielonych ludzi, nie mam problemów z dostaniem dobrego towaru. Znajomy znajomego itd.

Nauczcie się wreszcie, do kurwy nędzy, że legalizacja ma na celu opodatkowanie. Po to, żeby państwo przestało wreszcie leczyć jebanych ćpunów za moje pieniądze. Wyprodukowanie grama zielska to koszt kilku złotych. Od dealera dostaniesz za 35. Gdyby akcyza wynosiła połowę dzisiejszej premii za ryzyko (która trafia w ręce mafii), to w końcu byłby hajs na profilaktykę i leczenie uzależnionych. Tak jak za swoje płacą palacze, za których hajsy leczy się wszystkich Polaków, tak swoją działkę powinni dorzucać inni narkomani. Nie tylko marihuaniści, ale używający alkoholu również.

Akcyza na alkohol powinna być kilka razy wyższa, bo się dziś nikomu nie zwraca. Wszyscy dopłacamy do pijących, żeby mogli w spokoju rozpierdalać przystanki i napierdalać ludzi. Ponad 70% morderstw i 80% pobić jest powodowane przez ludzi pod wpływem alkoholu (dane z USA). Jeśli coś powinno być zakazane, to właśnie wysokoprocentowy alkohol.

Jest u nas w psychice taka cecha, że nie da się nam zabronić wódki, kurew i szlugów. Trzeba to tylko rozsądnie opodatkować, żeby było potem za co ludzi leczyć, jak już rozjebią sobie zdrowie. Nic innego nie poradzisz, bo zawsze będą chlać, ćpać i ruchać.

Poza tym porównanie szkodliwości marihuany z mefedronem to jazda po bandzie. Postawienie znaku równości między nimi to już zwykły debilizm, brak wiedzy albo propaganda.
Zgłoś
Zjem_Ci_Kebaba 2013-10-26, 21:56 1
ace55PL napisał/a:

Powód czwarty: do przeciwnych legalizacji. Co was kurwa obchodzi, że ktoś jara?! To jego decyzja, chce niszczyć sobie organizm, proszę bardzo, co nas to obchodzi?

brak reakcji na takiego typu upośledzenia będa skutkowały nie tylko na pojedyncze jednostki, lecz na przyszłe społeczeństwo. W czasach tak wielkiego kryzysu moralnego, gdzie każde następne pokolenie ma zdziesiątkowany intelekt, olewanie tego problemu jest równe z obojętnościa wobec zabijanego na naszych oczach człowieka. REAGUJMY
Zgłoś
crossdressphyxia 2013-10-26, 21:58
Cytat:

Jestem użytkownikiem różnych substancji psychoaktywnych od około 6 lat. Paliłem tony zioła i syntetycznych kanabinoidów znanych jako \"dopalacze\", żarłem acodiny garściami, robiłem zupy z maków, napierdalałem amfetamine i beta ketony nałogowo, przeżywałem rozpuszczenia ego po psychodelikach osiągając stany świadomości nieopisywalne słowami.

Cytat:

Czy Wam naprawdę się wydaje, ze jesli zioło wyrosło z ziemi, to ten fakt czyni je lepszym i zdrowszym od czegokolwiek, co zostało zsyntezowane w laboratorium?

Przedstawię to tak:
Piję denaturat, wodę kolońską, borygo, bo po borygo się nie żygo i nie myślcie, że picie dwóch piw codziennie jest tak samo chujowe.

Kurwa albo się ćpie albo się nie ćpie, ja zapaliłem parę razy w życiu, a to trawy, a to dopalaczy i żadne mi nie posłużyło, więc swą przygodę zakończyłem z tym chujostwem.

Puenta- Żaden zaćpany skurwysyn co ćpał wszystko od krokodylka do wciągania cynamonu nosem
nie będzie mnie uczył bo chuj wie jak bardzo ma mózg spierdolony.

Ps, nie ma dziewczyny, nie idzie na studia, ma halucynacje z niedożywienia i zdycha pod mostem.
Zgłoś
Hampelek 2013-10-26, 21:58 1
jebać to gówno, kurwa i ludzie jeszcze bronią to gówno, jebani narkomani
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem