18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
firlejak 2013-10-26, 22:02
Wszyscy gówno wiecie.... palę 10 lat uczę się, pracuję, bujam się Mercedesem i żyję dalej ....
Zgłoś
vedkonner 2013-10-26, 22:05 3
Pieprzenie o Szopenie. Wszystko nadużywane jest złe, kawa, telewizja, książki, sadistic, masturbacja. Od zioła można się uzależnić jedynie psychicznie, ale dlaczego ludzie, którzy chcieliby zapalić sobie przykładowo raz w tygodniu i nie pierdolić się potem pół roku o umorzenie sprawy sądowej, muszą tracić przez debili, którzy blantami przegrali swoje żyie?

Jak randomowy nerd zepsuł sobie wzrok przez napierdalanie całymi dniami w WoWa to internet trzeba zdelegalizować, Blizzarda zamknąć w pizdu, a użytkowników sadistica wyzywać od uzależnionych od pikseli przygłupów? Zajebiste podejście do życia, muszę przyznać.
Zgłoś
Tarvil 2013-10-26, 22:05 2
Sam raczej nie lubię zielska (śmierdzi materacem IMO a nie działa lepiej niż dwa-trzy piwka ). Ale legalizacja ma praktycznie same dobre strony:

1. Państwo zarabia na akcyzie, więc palacze opłacą wszelkie koszta ewentualnego leczenia/odwyku. A będzie tego mniej niż po alkoholu.

2. Mafia stojąca za większością handlu ziołem w dużych miastach (ktoś kojarzy prohibicję w stanach?) dostanie w dupę

3. Legalna marihuana będzie musiała trzymać określone normy, czyli skończy się trucie ludzi maryhą nasączaną w jakimś chemicznym gównie.

Autor tematu w dupie był, gówno widział i sieje propagandę.
Zgłoś
adex69 2013-10-26, 22:19 1
Ja się w pełni zgadzam z tym tematem, narkotyki to nie zabawki, też wkurwia mnie że dzisiejsze pokolenie patrzy na nie jak na coś wspaniałego. Sam czasem lubię wypić piwko, wódeczkę, czy zapalić zioło, ale kurwa raz na 3 miechy się zdarzy a nie co weekend. Ale nie tylko to mnie wśród młodzieży wkurwia ale ta cała degręgolada społeczna, nastoletnie kurwy klną jak szewc ubierają się jak jebane brudne punki, a i z tego powodu iż jestem tradycjonalistą uważam że kobiety powinny chodzić w kobiecych strojach a nie męskich np: luźne spodnie, kobiety mogą co najwyżej ciasne, albo najlepiej spódnice, spudniczki lub cokolwiek kobiecego, nastoletnie pedały chodzą w rurkach i jakichś fryzurkach, itd. Toż to pierdolca można dostać.
PS: Jestem za legalizacją wszystkich narkotyków ale dopiero od 22 roku życia.
Zgłoś
myst1cPOWER 2013-10-26, 22:26 2
Nie chce, to nie weźmie, przecież swój rozum ma...
Zgłoś
Al-Yazir_Ima_Fhatti 2013-10-26, 22:27
kurwa pamietam 7 lat temu jak pierwszy raz zapaliłem.. potem przerwa a po przerwie nałogowe palenie, dzien w dzień, miesiac po miesiącu i tak przez 2 lata.. mózg wyjebany, nic sie nie chce. Tak jak w temacie byłem szczęśliwy jak nie paliłem 4 dni kurwa :/ 4 jebane dni.. codziennie na bombie, nic nie ogarnąłem ani lasek ani życia nic kurwa.. teraz odbiłem od tego gówna i zapale raz na tydzień
Zgłoś
kickinyo 2013-10-26, 22:30
hmm, paliłem może z rok dzień w dzień afgana, zioło. I zgodzę się z tym że czeka się i odlicza kolejny wieczór by sobie zapalić, ale np ja zauważyłem po tym roku że czasem zapominałem co gadam (chciałem coś opowiedzieć i w połowie zapominałem co dalej) I tak z dupy nagle powiedziałem sobie że zaprzestaję tego procederu, teraz jaram raz na jakiś czas. Nie wiem czy to moja silna wola do tego doprowadziła czy po prostu uświadomiłem sobie że jednak bez umiaru to i czekolada szkodzi.
Zgłoś
m................6 2013-10-26, 22:32 1
a wiecie że marichuanę można wstrzykiwać? btw (nigdy nie brałem i nie wezmę żadnego GÓWNA )
i parę mitów odemnie
1# nie uzależnia? to czemu 100% tych co brała zawsze wraca do tego i potem sięga po silniejsze narkotyki? hipokryci hm?
2# nie szkodzi ?SERIO JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM ŻEBY TAK MYŚLEĆ , podczas spalania (czegokolwiek ) wydziela się między innymi dwutlenek węgla a przy tym od chuja innych substancji smolistych (szkodliwych ) które wdychamy podczas palenia naszej ,, cudownej marichuany'' która pozostaje na płucach do końca życia , (jedynym organem który ma możliwość odbudowy jest wątroba ) (płuca nigdy nie wrócą do stanu pierwotnego ) to nawet jak samo ,, thc '' nie jest szkodliwe to i tak wdychacie jakieś 1000 innych substancji które są szkodliwe . ALE PRZYPOMINAM MARICHUANA TO LEK ! ahahahah
podczas palenia papierosów wdycha się około 2000 tyś substancji , przy paleniu marichuany ta liczba musi być podobna.
3# thc nie szkodzi? serio ? środek psychoaktywny dla was nie jest niczym złym? (powoduje dziury w mózgu którego pewnie i tak nie macie bo sięgacie po takie gówno )
4# czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła to około (no niewiem 20 lat/ 30 lat )
np Bob Marley , Magik , Hendrix hm ? wcale im marichuana nie zniszczyła zdrowia bo to lek !
5# ,, jak może być marichuana szkodliwa skoro została zalegalizowana w niektórych krajach'' o boshe debile , odpowiedź jest prosta , żeby zniszczyć czarny rynek (nielegalny , mafia / gangi / dilerka itp) dlatego zalegalizowali marichuanę żeby mieć zarobek , i zniszczyć przestępczość .

6# Osoba uzależniona (nie zależnie od czego) , nie przyzna się do tego że jest uzależniona , alkoholik powie na siebie pijak ? ćpun powie na siebie ćpun , czy ktoś kto jest uzależniony od hazardu powie na siebie hazardzista ?

7# ,, nie ma żadnych dowodów na to że marichuana jest szkodliwa '' SERIO TĘPAKI ? to patrzcie obrazek
Zgłoś
Akranus 2013-10-26, 22:35 3
Dobija mnie to że ludzie pomimo wszystkich faktów wciąż piszą tu że to przez dilerów, że ona jest nieszkodliwa! Znam za dużo ludzi jarających to gówno i wiem jak się przez to zryli. Owszem są ludzie których to nie rusza tak samo jak z alko ktoś może się napić czasem a inny musi. Wszystko uzależnia a i tak spotkasz gimbusa który powie że akurat to najmniej. Piwko dla gościa który to napisał, chociaż ci którzy myślą wiedzą to od dawna a gimbusy i tak zostaną przy swoim. PS. czekam na ludzi którzy zaraz mnie zjadą i użyją tekstów typu "wstryzkiwanie marijuajiny". Jak dla mnie wszyscy powinniście zaćpać się na śmierć i tak nikogo nie obchodzi życie takich wyjebów społecznych...
Zgłoś
Schecter166 2013-10-26, 22:36
@max666
Ogarnij.
Swoją drogą, jak ktoś chce sobie zrobić krzywdę to się nawet na sznurówce powiesi.
Zgłoś
korinogaro 2013-10-26, 22:41
Po pierwsze to o ile sami nie uprawiacie trawki to nie macie pojęcia co palicie a do trawy nawet rtęć potrafią dodawać byle gramatury nabrała. Nawet jak ktoś aż tak nie odwala to bardzo wiele osób intensywnie nawozi żeby jak najwięcej suszu było więc na mózg pada wdychanie tego gówna dodanego do trawki a nie sama trawka. Co do zapaści, śmiechu warte, badania z lat 80tych pokazały że trzeba by przyjąć 20 tysięcy dawek THC zawartych w 1 gramie żeby się przekręcić. Dzisiejsze odmiany są nawet 6 razy mocniejsze niż w tamtym okresie ale to nadal potrzeba spalić prawie 3.5k dawek. Jedyna prawda to taka że trawa nie jest dla wszystkich bo pogłębia nasze naturalne stany, więc np. osoby z depresją czy stanami lękowymi nie powinny palić.
Zgłoś
m................6 2013-10-26, 22:43 10
(nigdy nie brałem i nie wezmę żadnego GÓWNA )
i parę mitów ode mnie
1# nie uzależnia? to czemu 100% tych co brała zawsze wraca do tego i potem sięga po silniejsze narkotyki? hipokryci hm?
2# nie szkodzi ?SERIO JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM ŻEBY TAK MYŚLEĆ , podczas spalania (czegokolwiek ) wydziela się między innymi dwutlenek węgla a przy tym od chuja innych substancji smolistych (szkodliwych ) które wdychamy podczas palenia naszej ,, cudownej marichuany'' która pozostaje na płucach do końca życia , (jedynym organem który ma możliwość odbudowy jest wątroba ) (płuca nigdy nie wrócą do stanu pierwotnego ) to nawet jak samo ,, thc '' nie jest szkodliwe to i tak wdychacie jakieś 1000 innych substancji które są szkodliwe . ALE PRZYPOMINAM MARICHUANA TO LEK ! ahahahah
podczas palenia papierosów wdycha się około 2000 tyś substancji , przy paleniu marichuany ta liczba musi być podobna.
3# thc nie szkodzi? serio ? środek psychoaktywny dla was nie jest niczym złym? (powoduje dziury w mózgu którego pewnie i tak nie macie bo sięgacie po takie gówno )
4# czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła to około (no nie wiem 20 lat/ 30 lat )
np Bob Marley , Magik , Hendrix (wymienić można o wiele więcej takich osób , google ) ? wcale im marichuana nie zniszczyła zdrowia bo to lek !
5# ,, jak może być marichuana szkodliwa skoro została zalegalizowana w niektórych krajach'' o boshe debile , odpowiedź jest prosta , żeby zniszczyć czarny rynek (nielegalny , mafia / gangi / dilerka itp) dlatego zalegalizowali marichuanę żeby mieć zarobek , i zniszczyć przestępczość . (wpływ do budżetu z podatków i zmniejszenie przestępczości w jednym )

6# Osoba uzależniona (nie zależnie od czego) , nie przyzna się do tego że jest uzależniona , alkoholik powie na siebie pijak ? ćpun powie na siebie ćpun , czy ktoś kto jest uzależniony od hazardu powie na siebie hazardzista ?

7# ,, nie ma żadnych dowodów na to że marichuana jest szkodliwa '' SERIO TĘPAKI ? to patrzcie obrazek

marichuane się pali tak? czyli tak wyglądają płuca kogoś kto pali codzienie przez okres 20 /30/40 lat ? ciekawe , czy ktoś dałby radę palić 40 lat (codzienie) marichuane ahahah
ale przecież to lek ahaha

8# samo thc samo w sobie też jest szkodliwe , jest to środek psychoaktywny którego następstwami są :
-stany psychotyczne / schizofrenia
-większą niż w papierosach ilością substancji smolistych
wpłynie negatywnie na płuca , na oddychanie , zwiększy prawdopodobieństwo wystąpienia chorób płuc
- Główne zagrożenie używania marihuany polega na zwiększaniu prawdopodobieństwa wystąpienia epizodów psychozy wymagających hospitalizacji w oddziale psychiatrycznym.
- Zespół amotywacyjny

otępienie
apatia
upośledzenie poznawcze
zaburzenia pamięci
brak zainteresowania własnym wyglądem i osiąganiem przyjętych celów

zapraszam do konstruktywnej rozmowy , nie mogę pojąc tego czemu wśród pokolenia ,, gimbazy'' i troszkę starszego występuje pogląd że marichuana jest zajebista , lek , nie szkodzi itp
ahahahah
ja osobiście z ćpunów mam ubaw , świadomie niszczyć swoje zdrowie za kasę jakim to trzeba być debilem

pozdro dla kumatych
Zgłoś
Pańcio 2013-10-26, 22:43
Ja czasem lubię zapalić, jednak realia życia nie pozwalają czasem nawet na piwko nie wspominając na coś innego;)
Prawda jest niestety smutna, osoby, które palą codziennie to pierdoły życiowe i bezmózgie beztalencia. Wszystko z umiarem.

To się tyczy tak samo komputera i gierek jak i wódki.
Zgłoś
sidian 2013-10-26, 22:45 2
max666 napisał/a:

Dlatego, że jesteś kretynem. Ja paliłem, w pewnym okresie nawet często (ze dwa razy w miesiącu - dla mnie to często). Nigdy nie traktowałem tego jako nałóg. Teraz nie palę już od bardzo dawna, bo jakoś ani ochoty nie ma ani towarzystwa. A statystyki to sobie chyba z dupy wyssałeś.

max666 napisał/a:

Znów, bo jesteś debilem. Są badania naukowe dotyczące wpływu marihuany na układ oddechowy. Ale tacy kretyni wolą sobie powymyślać swoje i pieprzyć bzdury na sadolu. Jakbyś miał chociaż cień rozumu, to byś sprawdził w necie. Badanie, na podstawie którego dowodzono szkodliwości marihuany na układ oddechowy nigdy nie zostało przeprowadzone. Badano wpływ nikotyny a potem przełożono to na marihuanę na podstawie zawartości substancji smolistych. Badania przeprowadzone później nie wykazały pozytywnej korelacji między paleniem marihuany a chorobami układu oddechowego (np. rakiem płuc).

max666 napisał/a:

Tak, u ciebie spowodował rozległe rozleniwienie kory mózgowej. Zachowujesz się, jakbyś miał mózg gładki jak kula do kręgli. THC nie powoduje długofalowych zmian w mózgu, zostało to dowiedzione naukowo w 1991 roku. To chyba dość czasu, żeby się doedukować zamiast pierdolić farmazony, co?

max666 napisał/a:

4# czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła to około (no niewiem 20 lat/ 30 lat )
np Bob Marley , Magik , Hendrix hm ? wcale im marichuana nie zniszczyła zdrowia bo to lek !

Marley zmarł na czerniaka, Magik wyjebał oknem, Hendrix zmarł mieszając środki nasenne z winem. Jak widać wszyscy umarli od marihuany.

max666 napisał/a:

5# ,, jak może być marichuana szkodliwa skoro została zalegalizowana w niektórych krajach'' o boshe debile , odpowiedź jest prosta , żeby zniszczyć czarny rynek (nielegalny , mafia / gangi / dilerka itp) dlatego zalegalizowali marichuanę żeby mieć zarobek , i zniszczyć przestępczość .

Została zalegalizowana, bo legalizacja niesie ze sobą mniej problemów niż korzyści. Bardzo proste. Na podobnej zasadzie legalny jest alkohol czy nikotyna.

max666 napisał/a:

Tak, duża część osób uzależnionych przyznaje się do swojego uzależnienia. AA, palacze nikotyny (najbardziej świadoma grupa narkomanów). Najgorzej jest z alkoholikami.

max666 napisał/a:

Obrazek

Dla ciebie jedno zdjęcie bez opisu, bez przypadku, bez grupy kontrolnej, bez badań jest jakimkolwiek dowodem? Na co? Na twoją głupotę? To masz rację.
Zgłoś
m................6 2013-10-26, 22:51
Schecter166 napisał/a:

@max666
Ogarnij.
Swoją drogą, jak ktoś chce sobie zrobić krzywdę to się nawet na sznurówce powiesi.

a co mam ogarnac? chcesz to cpaj cpunie hehe , napisz do mnie za 10 lat jak tam wrazenia po zazywaniu tego syfu , pewnie juz zdechniesz ale co tam

sidian napisał/a:

Dlatego, że jesteś kretynem. Ja paliłem, w pewnym okresie nawet często (ze dwa razy w miesiącu - dla mnie to często). Nigdy nie traktowałem tego jako nałóg. Teraz nie palę już od bardzo dawna, bo jakoś ani ochoty nie ma ani towarzystwa. A statystyki to sobie chyba z dupy wyssałeś.

Znów, bo jesteś debilem. Są badania naukowe dotyczące wpływu marihuany na układ oddechowy. Ale tacy kretyni wolą sobie powymyślać swoje i pieprzyć bzdury na sadolu. Jakbyś miał chociaż cień rozumu, to byś sprawdził w necie. Badanie, na podstawie którego dowodzono szkodliwości marihuany na układ oddechowy nigdy nie zostało przeprowadzone. Badano wpływ nikotyny a potem przełożono to na marihuanę na podstawie zawartości substancji smolistych. Badania przeprowadzone później nie wykazały pozytywnej korelacji między paleniem marihuany a chorobami układu oddechowego (np. rakiem płuc).

Tak, u ciebie spowodował rozległe rozleniwienie kory mózgowej. Zachowujesz się, jakbyś miał mózg gładki jak kula do kręgli. THC nie powoduje długofalowych zmian w mózgu, zostało to dowiedzione naukowo w 1991 roku. To chyba dość czasu, żeby się doedukować zamiast pierdolić farmazony, co?

Marley zmarł na czerniaka, Magik wyjebał oknem, Hendrix zmarł mieszając środki nasenne z winem. Jak widać wszyscy umarli od marihuany.

Została zalegalizowana, bo legalizacja niesie ze sobą mniej problemów niż korzyści. Bardzo proste. Na podobnej zasadzie legalny jest alkohol czy nikotyna.

Tak, duża część osób uzależnionych przyznaje się do swojego uzależnienia. AA, palacze nikotyny (najbardziej świadoma grupa narkomanów). Najgorzej jest z alkoholikami.

Dla ciebie jedno zdjęcie bez opisu, bez przypadku, bez grupy kontrolnej, bez badań jest jakimkolwiek dowodem? Na co? Na twoją głupotę? To masz rację.

JAPIERDOLE JAKI TY JESTES TEPy
reasumujac
twierdzisz ze marichuana to lek? OK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem