Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak randomowy nerd zepsuł sobie wzrok przez napierdalanie całymi dniami w WoWa to internet trzeba zdelegalizować, Blizzarda zamknąć w pizdu, a użytkowników sadistica wyzywać od uzależnionych od pikseli przygłupów? Zajebiste podejście do życia, muszę przyznać.
1. Państwo zarabia na akcyzie, więc palacze opłacą wszelkie koszta ewentualnego leczenia/odwyku. A będzie tego mniej niż po alkoholu.
2. Mafia stojąca za większością handlu ziołem w dużych miastach (ktoś kojarzy prohibicję w stanach?) dostanie w dupę
3. Legalna marihuana będzie musiała trzymać określone normy, czyli skończy się trucie ludzi maryhą nasączaną w jakimś chemicznym gównie.
Autor tematu w dupie był, gówno widział i sieje propagandę.
PS: Jestem za legalizacją wszystkich narkotyków ale dopiero od 22 roku życia.
i parę mitów odemnie
1# nie uzależnia? to czemu 100% tych co brała zawsze wraca do tego i potem sięga po silniejsze narkotyki? hipokryci hm?
2# nie szkodzi ?SERIO JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM ŻEBY TAK MYŚLEĆ , podczas spalania (czegokolwiek ) wydziela się między innymi dwutlenek węgla a przy tym od chuja innych substancji smolistych (szkodliwych ) które wdychamy podczas palenia naszej ,, cudownej marichuany'' która pozostaje na płucach do końca życia , (jedynym organem który ma możliwość odbudowy jest wątroba ) (płuca nigdy nie wrócą do stanu pierwotnego ) to nawet jak samo ,, thc '' nie jest szkodliwe to i tak wdychacie jakieś 1000 innych substancji które są szkodliwe . ALE PRZYPOMINAM MARICHUANA TO LEK ! ahahahah
podczas palenia papierosów wdycha się około 2000 tyś substancji , przy paleniu marichuany ta liczba musi być podobna.
3# thc nie szkodzi? serio ? środek psychoaktywny dla was nie jest niczym złym? (powoduje dziury w mózgu którego pewnie i tak nie macie bo sięgacie po takie gówno )
4# czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła to około (no niewiem 20 lat/ 30 lat )
np Bob Marley , Magik , Hendrix hm ? wcale im marichuana nie zniszczyła zdrowia bo to lek !
5# ,, jak może być marichuana szkodliwa skoro została zalegalizowana w niektórych krajach'' o boshe debile , odpowiedź jest prosta , żeby zniszczyć czarny rynek (nielegalny , mafia / gangi / dilerka itp) dlatego zalegalizowali marichuanę żeby mieć zarobek , i zniszczyć przestępczość .
6# Osoba uzależniona (nie zależnie od czego) , nie przyzna się do tego że jest uzależniona , alkoholik powie na siebie pijak ? ćpun powie na siebie ćpun , czy ktoś kto jest uzależniony od hazardu powie na siebie hazardzista ?
7# ,, nie ma żadnych dowodów na to że marichuana jest szkodliwa '' SERIO TĘPAKI ? to patrzcie obrazek
Ogarnij.
Swoją drogą, jak ktoś chce sobie zrobić krzywdę to się nawet na sznurówce powiesi.
i parę mitów ode mnie
1# nie uzależnia? to czemu 100% tych co brała zawsze wraca do tego i potem sięga po silniejsze narkotyki? hipokryci hm?
2# nie szkodzi ?SERIO JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM ŻEBY TAK MYŚLEĆ , podczas spalania (czegokolwiek ) wydziela się między innymi dwutlenek węgla a przy tym od chuja innych substancji smolistych (szkodliwych ) które wdychamy podczas palenia naszej ,, cudownej marichuany'' która pozostaje na płucach do końca życia , (jedynym organem który ma możliwość odbudowy jest wątroba ) (płuca nigdy nie wrócą do stanu pierwotnego ) to nawet jak samo ,, thc '' nie jest szkodliwe to i tak wdychacie jakieś 1000 innych substancji które są szkodliwe . ALE PRZYPOMINAM MARICHUANA TO LEK ! ahahahah
podczas palenia papierosów wdycha się około 2000 tyś substancji , przy paleniu marichuany ta liczba musi być podobna.
3# thc nie szkodzi? serio ? środek psychoaktywny dla was nie jest niczym złym? (powoduje dziury w mózgu którego pewnie i tak nie macie bo sięgacie po takie gówno )
4# czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła to około (no nie wiem 20 lat/ 30 lat )
np Bob Marley , Magik , Hendrix (wymienić można o wiele więcej takich osób , google ) ? wcale im marichuana nie zniszczyła zdrowia bo to lek !
5# ,, jak może być marichuana szkodliwa skoro została zalegalizowana w niektórych krajach'' o boshe debile , odpowiedź jest prosta , żeby zniszczyć czarny rynek (nielegalny , mafia / gangi / dilerka itp) dlatego zalegalizowali marichuanę żeby mieć zarobek , i zniszczyć przestępczość . (wpływ do budżetu z podatków i zmniejszenie przestępczości w jednym )
6# Osoba uzależniona (nie zależnie od czego) , nie przyzna się do tego że jest uzależniona , alkoholik powie na siebie pijak ? ćpun powie na siebie ćpun , czy ktoś kto jest uzależniony od hazardu powie na siebie hazardzista ?
7# ,, nie ma żadnych dowodów na to że marichuana jest szkodliwa '' SERIO TĘPAKI ? to patrzcie obrazek
marichuane się pali tak? czyli tak wyglądają płuca kogoś kto pali codzienie przez okres 20 /30/40 lat ? ciekawe , czy ktoś dałby radę palić 40 lat (codzienie) marichuane ahahah
ale przecież to lek ahaha
8# samo thc samo w sobie też jest szkodliwe , jest to środek psychoaktywny którego następstwami są :
-stany psychotyczne / schizofrenia
-większą niż w papierosach ilością substancji smolistych
wpłynie negatywnie na płuca , na oddychanie , zwiększy prawdopodobieństwo wystąpienia chorób płuc
- Główne zagrożenie używania marihuany polega na zwiększaniu prawdopodobieństwa wystąpienia epizodów psychozy wymagających hospitalizacji w oddziale psychiatrycznym.
- Zespół amotywacyjny
otępienie
apatia
upośledzenie poznawcze
zaburzenia pamięci
brak zainteresowania własnym wyglądem i osiąganiem przyjętych celów
zapraszam do konstruktywnej rozmowy , nie mogę pojąc tego czemu wśród pokolenia ,, gimbazy'' i troszkę starszego występuje pogląd że marichuana jest zajebista , lek , nie szkodzi itp
ahahahah
ja osobiście z ćpunów mam ubaw , świadomie niszczyć swoje zdrowie za kasę jakim to trzeba być debilem
pozdro dla kumatych
Prawda jest niestety smutna, osoby, które palą codziennie to pierdoły życiowe i bezmózgie beztalencia. Wszystko z umiarem.
To się tyczy tak samo komputera i gierek jak i wódki.
Dlatego, że jesteś kretynem. Ja paliłem, w pewnym okresie nawet często (ze dwa razy w miesiącu - dla mnie to często). Nigdy nie traktowałem tego jako nałóg. Teraz nie palę już od bardzo dawna, bo jakoś ani ochoty nie ma ani towarzystwa. A statystyki to sobie chyba z dupy wyssałeś.
Znów, bo jesteś debilem. Są badania naukowe dotyczące wpływu marihuany na układ oddechowy. Ale tacy kretyni wolą sobie powymyślać swoje i pieprzyć bzdury na sadolu. Jakbyś miał chociaż cień rozumu, to byś sprawdził w necie. Badanie, na podstawie którego dowodzono szkodliwości marihuany na układ oddechowy nigdy nie zostało przeprowadzone. Badano wpływ nikotyny a potem przełożono to na marihuanę na podstawie zawartości substancji smolistych. Badania przeprowadzone później nie wykazały pozytywnej korelacji między paleniem marihuany a chorobami układu oddechowego (np. rakiem płuc).
Tak, u ciebie spowodował rozległe rozleniwienie kory mózgowej. Zachowujesz się, jakbyś miał mózg gładki jak kula do kręgli. THC nie powoduje długofalowych zmian w mózgu, zostało to dowiedzione naukowo w 1991 roku. To chyba dość czasu, żeby się doedukować zamiast pierdolić farmazony, co?
4# czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła to około (no niewiem 20 lat/ 30 lat )
np Bob Marley , Magik , Hendrix hm ? wcale im marichuana nie zniszczyła zdrowia bo to lek !
Marley zmarł na czerniaka, Magik wyjebał oknem, Hendrix zmarł mieszając środki nasenne z winem. Jak widać wszyscy umarli od marihuany.
5# ,, jak może być marichuana szkodliwa skoro została zalegalizowana w niektórych krajach'' o boshe debile , odpowiedź jest prosta , żeby zniszczyć czarny rynek (nielegalny , mafia / gangi / dilerka itp) dlatego zalegalizowali marichuanę żeby mieć zarobek , i zniszczyć przestępczość .
Została zalegalizowana, bo legalizacja niesie ze sobą mniej problemów niż korzyści. Bardzo proste. Na podobnej zasadzie legalny jest alkohol czy nikotyna.
Tak, duża część osób uzależnionych przyznaje się do swojego uzależnienia. AA, palacze nikotyny (najbardziej świadoma grupa narkomanów). Najgorzej jest z alkoholikami.
Obrazek
Dla ciebie jedno zdjęcie bez opisu, bez przypadku, bez grupy kontrolnej, bez badań jest jakimkolwiek dowodem? Na co? Na twoją głupotę? To masz rację.
@max666
Ogarnij.
Swoją drogą, jak ktoś chce sobie zrobić krzywdę to się nawet na sznurówce powiesi.
a co mam ogarnac? chcesz to cpaj cpunie hehe , napisz do mnie za 10 lat jak tam wrazenia po zazywaniu tego syfu , pewnie juz zdechniesz ale co tam
Dlatego, że jesteś kretynem. Ja paliłem, w pewnym okresie nawet często (ze dwa razy w miesiącu - dla mnie to często). Nigdy nie traktowałem tego jako nałóg. Teraz nie palę już od bardzo dawna, bo jakoś ani ochoty nie ma ani towarzystwa. A statystyki to sobie chyba z dupy wyssałeś.
Znów, bo jesteś debilem. Są badania naukowe dotyczące wpływu marihuany na układ oddechowy. Ale tacy kretyni wolą sobie powymyślać swoje i pieprzyć bzdury na sadolu. Jakbyś miał chociaż cień rozumu, to byś sprawdził w necie. Badanie, na podstawie którego dowodzono szkodliwości marihuany na układ oddechowy nigdy nie zostało przeprowadzone. Badano wpływ nikotyny a potem przełożono to na marihuanę na podstawie zawartości substancji smolistych. Badania przeprowadzone później nie wykazały pozytywnej korelacji między paleniem marihuany a chorobami układu oddechowego (np. rakiem płuc).
Tak, u ciebie spowodował rozległe rozleniwienie kory mózgowej. Zachowujesz się, jakbyś miał mózg gładki jak kula do kręgli. THC nie powoduje długofalowych zmian w mózgu, zostało to dowiedzione naukowo w 1991 roku. To chyba dość czasu, żeby się doedukować zamiast pierdolić farmazony, co?
Marley zmarł na czerniaka, Magik wyjebał oknem, Hendrix zmarł mieszając środki nasenne z winem. Jak widać wszyscy umarli od marihuany.
Została zalegalizowana, bo legalizacja niesie ze sobą mniej problemów niż korzyści. Bardzo proste. Na podobnej zasadzie legalny jest alkohol czy nikotyna.
Tak, duża część osób uzależnionych przyznaje się do swojego uzależnienia. AA, palacze nikotyny (najbardziej świadoma grupa narkomanów). Najgorzej jest z alkoholikami.
Dla ciebie jedno zdjęcie bez opisu, bez przypadku, bez grupy kontrolnej, bez badań jest jakimkolwiek dowodem? Na co? Na twoją głupotę? To masz rację.
JAPIERDOLE JAKI TY JESTES TEPy
reasumujac
twierdzisz ze marichuana to lek? OK
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów