18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś
Buruniu 2013-10-26, 22:48 4
Nawet poprawnie marihuana napisać nie potrafisz, więc co takiego chcesz nam przekazać?
Zgłoś
atha 2013-10-26, 22:48 4
Zapal sobie i nie spinaj dupy.
Zgłoś
GoldRoger777 2013-10-26, 22:49
Trzeba się wyluzować.
Zgłoś
J................S 2013-10-26, 22:51
używki są dla pedałów... vódka to nie używka prawda?
Zgłoś
Kriski 2013-10-26, 22:52 3
Głupoty piszesz u babci zasłyszane.
Przecież każdy gimbus wie że marihuanę się wszczykuje.

Zgłoś
Schecter166 2013-10-26, 22:54
max666 napisał/a:

a co mam ogarnac? chcesz to cpaj cpunie hehe , napisz do mnie za 10 lat jak tam wrazenia po zazywaniu tego syfu , pewnie juz zdechniesz ale co tam

Wiesz, tak się składa że paliłem może 4-5 razy w życiu i jakoś szczególnie więcej nie zamierzam, nie ciągnie mnie do tego.
A Ty ogarnij swoją bezsensowną argumentację i rzucanie gównem w ludzi naokoło bo sam w siebie przypadkiem trafiłeś.
Zgłoś
sidian 2013-10-26, 22:55
max666 napisał/a:

JAPIERDOLE JAKI TY JESTES TEPy
reasumujac
twierdzisz ze marichuana to lek? OK

A gdzie ja to napisałem, tumanie? Jedziesz po marihuanie a sam piszesz, jakby ci w dzieciństwie przez rok łeb w worze z klejem trzymali.

EDIT: A co do leku, to nazywa się Sativex. Sprawdź, z czego to jest robione.
Zgłoś
S................n 2013-10-26, 22:56 4
max666 napisał/a:

marichuane się pali tak? czyli tak wyglądają płuca kogoś kto pali codzienie przez okres 20 /30/40 lat ? ciekawe , czy ktoś dałby radę palić 40 lat (codzienie) marichuane ahahah
ale przecież to lek ahaha

Serio to wytłumacz mi jakim cudem, żyją ludzie palący papierosy 20/30/40 a nawet 60 lat i żyją i mają się dobrze?

A może oni nie żyją i to zombiee?

Znałem jednego dziadka co zaczął palić w wieku 11 lat od tamtej pory palił nałogowo. Zmarł mając 80 lat na raka płuc. Płuca wyglądały ponoć 100 razy gorzej niż na przez cb wrzuconych fotkach.

Nie ma reguły na to czy jak palisz to umrzesz wcześniej czy też później. Owszem zwiększa się ryzyko zachorowania na raka płuc ale wcale nie masz gwarancji, że na niego zachorujesz czy zdążysz na niego zachorować. Dużo też zależy od tego jak nasz organizm znosi te dymy.

Nie palę ani jednego ani drugiego, a twój temat zajebuje trollingiem.
Zgłoś
Bazuka50 2013-10-26, 22:56
I tak całego nie przeczytałem (ÓMRE F PIEKLE)
Zgłoś
p................k 2013-10-26, 22:58
Ty idioto,marichuanen się wszczykuje.
Zgłoś
m................6 2013-10-26, 23:00
Buruniu napisał/a:

Nawet poprawnie marihuana napisać nie potrafisz, więc co takiego chcesz nam przekazać?

ok sorry już się poprawiam

jak można być takim debilem ja pierdole ,

1# to gówno się pali i wdycha tak ? podczas spalania wytwarza się jakieś 1000 substancji które też się wdycha i zostają one na płucach
a chorób płuc jest od chuja (google.pl) ale oczywiście
ktoś palił z 10/20 razy i nic mu nie jest poza tym jego ,, magicznym ''
stanem ale to wyjdzie po latach
2# płuca się nie regenerują

te 2 pkt = cała prawda o
Zgłoś
Lonio4 2013-10-26, 23:05
"Oczyszczenie płuc po rzuceniu palenia jest procesem długotrwałym i zależy od ilości toksyn zalegających w płucach i upośledzenia funkcji rzęsek, które odpowiadają za ich oczyszczanie."

Z całą resztą się zgadzam :]
Zgłoś
x................s 2013-10-26, 23:07
to jest propaganda

to są płuca trupa po pożarze.

w cywilizowanych krajach thc jest lekiem, w formie areozolu doustnego
Zgłoś
voidinfinity 2013-10-26, 23:06
Z jednym się zgadzam - najpierw edukacja potem używki. No tak tylko skąd zdobyć wartościowe informacje, skoro nie można jarania normalnie przebadać (różnorodne, długotrwałe badania, na większej populacji etc.)
Jaką ktokolwiek ma pewność, że to co czyta jest prawdą a nie zwykłym pierdoleniem (bez względu na to czy pro czy anty)?

Niestety współcześnie używki niezalegalizowane prawnie, traktuje się w taki sam sposób...a jest to bardzo gówniane podejście - bo prowadzi do tego, że ludzie nieświadomie robią sobie krzywdę.

A reszta to straszne pierdolenie...

Co do uzależnienia - osobiście odstawiając wódę i fajki miałem większe ciągoty
Co do schizofrenii - nie dziwię się, skoro za skręta można iść siedzieć
Zgłoś
c1chy 2013-10-26, 23:07
Jeżeli chcesz konstruktywnej rozmowy, to podaj źródło tych 100% uzależnionych wracających etc.
MJ to nie tylko blant czy lufka, jedź do Holandii i zobacz.

Nikt nie pisze że nie szkodzi, bo w formie palenia szkodzi ale mniej niż papierosy, nie jest też znany żaden przypadek przedawkowania ze skutkiem śmiertelnym.

MJ jest uznawana za lek, i faktycznie ma działanie znieczulające, jest środkiem psychoaktywnym podobnie jak alkohol który tak czy inaczej jest bardziej szkodliwy.

po "ziole" nie jesteś agresywny, nie spotkałem jeszcze przypadku bójki czy jeszcze poważniejszych zdarzeń wśród "zbakanych" a po pijaku nie jedni się pozabijali o głupotę.

uzależnić można się od wszystkiego, również od kawy więc to tylko kwestia indywidualnego człowieka, palić można całe życie z regularnością z jaką pijesz piwo powiesz że jesteś uzależniony od alkoholu pijąc 2 piwa tygodniowo ?

Co do psychozy itd, to mówisz o przypadkach skrajnych tak jak w przypadku alkoholu jak ktoś będzie pił na umór dzień w dzień to dobrze się to nie skończy, w legalizacji chodzi o danie ludziom wyboru, Ci którzy chcą palili palą i palić będą więc Państwo może albo dalej dawać zarabiać przestępcą lub może zyskać na akcyzie, zwiększeniu miejsc pracy (nowe coffee shopy, plantacje itp.)

Zdjęcia które wkleiłeś to zdjęcie zdrowego płuca (po lewo) oraz zdjęcie raka płuc a nie efektów palenia marihuany więc równie dobrze można powiedzieć to o tytoniu mimo to jest sprzedawany wszystkim powyżej 18 roku życia

"czemu średnia wieku osób które ,,jawnie '' paliła "

tego nie skomentuje bo nie wiem o co Ci tutaj chodzi Bob Marley zmarł w wieku 36 lat, Magik w wieku 22 lat, żaden z nich nie mógł palić dłużej niż Twoja średnia, i żaden z nich nie zmarł bezpośrednio przez MJ (Magik wiadomo, Bob Marley miał czerniaka który przerzucił się w późniejszym stadium na inne organy)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem