Taki tam służbowy mail
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobry dyrektor, zjebka konkretna
I prawikurwadłowo, nie będzie baran jeden z drugim opierdalał się za biurkiem lub snuł się jak smutna pizda po teatrze. Niech się cieszą, że dyrektor jest wyrozumiały i ich po prostu nie wyjebał. Czasami, do baranów, trzeba mówić językiem barana.
W momencie wypowiadania wulgaryzmów aktywna jest prawa półkula (w obszarze odpowiadającym za emocje i nagłe sytuacje) oraz układ limbiczny. Czytając wulgaryzmy ludzie rzadziej się mylą i dłużej analizują słowo w porównaniu do wyrazów neutralnych.
Pan Dyrektor dał przykład prawidłowo zastosowanych wulgaryzmów. Oddał 100% swoich emocji i podkreślił najważniejsze informacje.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Pan Dyrektor dał przykład prawidłowo zastosowanych wulgaryzmów. Oddał 100% swoich emocji i podkreślił najważniejsze informacje.
pacyfikować kod targowice
Panie Dyrektorze proszę zatrudnić kogoś pomijając samorządową politykę, nepotyzm i kumoterstwo. Gwarantuję satysfakcję z nowych pracowników...
Czyli dostała ciota wymówienie pewnie, bo nie zebrała się do kupy i teraz się publicznie żali.
Opierdol się należał jak psu buda, robota jest do wykonania, to trzeba ją kurwa wykonać, a nie odpierdalać manianę.
Pożalili się związkowi zawodowemu działającemu w teatrze, a związek wysłali zażalenie do jakiejś "pani" z SLD.
Opierdol się należał jak psu buda, robota jest do wykonania, to trzeba ją kurwa wykonać, a nie odpierdalać manianę.
I dobrze! Aż napisał oświadczenie jak się dowiedział, że jest w mediach:
OŚWIADCZENIE DYREKTORA TEATRU MUZYCZNEGO, PRZEMYSŁAWA KIELISZEWSKIEGO
Opublikowany dziś przez media e-mail, który skierowałem do dwóch pracowników marketingu, miał charakter korespondencji wewnętrznej. Za jego niedopuszczalny styl dzień po wysłaniu, tj. miesiąc temu, przeprosiłem osoby nim dotknięte. Przeprosiny zostały przyjęte.
Ubolewam nad tym, że z powodu ujawnienia jego treści przez jednego z adresatów, ucierpiała reputacja oraz dobra osobiste Vincenzo Corsiniego, którego pracę cenię.
Uwagi pojawiające się w mediach, dotyczące merytorycznej strony kierowania Teatrem, nie zostały do dziś pisemne zgłoszone ani do mnie, ani do żadnego z organów nadzorujących Teatr. Wielorakie i trudne zmiany w Teatrze są pozytywnie odbierane przez poznaniaków i dużą część zespołu Teatru, który rozumie ich sens.
teatr-muzyczny.poznan.pl/aktualnosci,15,oswiadczenie-dyrektora-teatru-...
OŚWIADCZENIE DYREKTORA TEATRU MUZYCZNEGO, PRZEMYSŁAWA KIELISZEWSKIEGO
Opublikowany dziś przez media e-mail, który skierowałem do dwóch pracowników marketingu, miał charakter korespondencji wewnętrznej. Za jego niedopuszczalny styl dzień po wysłaniu, tj. miesiąc temu, przeprosiłem osoby nim dotknięte. Przeprosiny zostały przyjęte.
Ubolewam nad tym, że z powodu ujawnienia jego treści przez jednego z adresatów, ucierpiała reputacja oraz dobra osobiste Vincenzo Corsiniego, którego pracę cenię.
Uwagi pojawiające się w mediach, dotyczące merytorycznej strony kierowania Teatrem, nie zostały do dziś pisemne zgłoszone ani do mnie, ani do żadnego z organów nadzorujących Teatr. Wielorakie i trudne zmiany w Teatrze są pozytywnie odbierane przez poznaniaków i dużą część zespołu Teatru, który rozumie ich sens.
teatr-muzyczny.poznan.pl/aktualnosci,15,oswiadczenie-dyrektora-teatru-...
A mówią, że nie ma dla humanistów pracy. Dorwali łatwiutką robotę, to zamiast wykonywać ją prawidłowo i rzetelnie, to opierdalają się.
@up Boli mnie tylko to, że facet pomimo tego, że zareagował prawidłowo i postawił leniwych gamoni na nogi musiał przepraszać za reprymendę jakiej udzielił.
Pracuję w korporacji / dużej firmie - jedna z sieci typu. Media Markt, Neonet, Media Expert etc. i powiem szczerze - mam kurwa identyczne problemy z działem marketingu. Ty jedno, oni drugie, powtarzasz swoje a oni trzecie... kurwica zalewa człowieka. Popieram owego Dyrektora
Może napiszemy maile do dyrektora z gratulacjami? Piękna interwencja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów