W pracy czas miło płynie Info : nowy "nabytek" w mojej pracy został wkręcony, że jest za słaby by unieść worek kleju nad głowę przez 15 sec. Jak widać wyszło znakomicie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie ma to jak dobry "dowcip budowlany"
Temat oklepany jak gęba Sashy Grey...
sadistic.pl/pomocnik-vt419483.htm
sadistic.pl/cwicznia-workiem-cementu-vt329265.htm
sadistic.pl/wyciskanie-workiem-z-cementem-vt22782.htm
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
sadistic.pl/pomocnik-vt419483.htm
sadistic.pl/cwicznia-workiem-cementu-vt329265.htm
sadistic.pl/wyciskanie-workiem-z-cementem-vt22782.htm
Debil z pierwszej ligi... Szkoda mi siebie oraz reszty Polaków, tacy idioci codziennie chodzą pośród nas, próbują się wtopić w tłum, a co najgorsze maskowanie niektórym dobrze wychodzi..
A czego się spodziewać po gościach na budowie? Inteligencji? Żeby to jakaś porządna firma była a nie typowy Janusz-bud.
Kurwa... że też są jeszcze na świecie ludzie którzy dają się na to nabrać.
Rozumiem, że można było się na to nabrać 10 lat temu, no ale teraz? Przecież w każdej brygadzie typu Janusz Company Zoo był nagrywany tego typu filmik, ah te seby, nigdy się nie nauczą. =/
Żarty na budowie się robi, ale wszystko z pomysłem i co by poszkodwany też się smiał, a to? Nie dość, że oklepane tak w internecie, że każdy janusz budownictwa to robi to jeszcze taki żart, że rzygać≥ się chcę. Wstyd patrzeć an to gówno
Cześć koledzy i koleżanki.
Komentarz ten nie na temat ww. filmiku, generalnie przypomniał mi się jeden post z tamtego miesiąca.. Dotyczył (chyba) słania pieniędzy i darowizn do Afryki. I twierdzę chyba, ponieważ najbardziej chodzi mi o komentarz(największa ilość piw), gdzie komentujący pisał, że gdyby czarni chcieli to dawno by się "ogarnęli" nie byłoby tego całego syfu i ogólnie rzecz biorąc, poprawiliby swój status. Ale że są baardzo leniwi to robote mają w czterech literach. Wierzę w siłę sadola że odnajdzie się to.
Właśnie rozpoczął się ciekawy dialog, dlatego też proszę Was o pomoc
Pozdrawiam
Komentarz ten nie na temat ww. filmiku, generalnie przypomniał mi się jeden post z tamtego miesiąca.. Dotyczył (chyba) słania pieniędzy i darowizn do Afryki. I twierdzę chyba, ponieważ najbardziej chodzi mi o komentarz(największa ilość piw), gdzie komentujący pisał, że gdyby czarni chcieli to dawno by się "ogarnęli" nie byłoby tego całego syfu i ogólnie rzecz biorąc, poprawiliby swój status. Ale że są baardzo leniwi to robote mają w czterech literach. Wierzę w siłę sadola że odnajdzie się to.
Właśnie rozpoczął się ciekawy dialog, dlatego też proszę Was o pomoc
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów