Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko pięknie, fajnie, tylko naucz się używać przedrostków. Na Słońce to nikt jeszcze samochodem nie dojechał.
Wszystkie znam na pamieć z racji zawodu. Pomyliłem się. Jestem czlowiekiem
Mój pierwszy i każdy inny post dotyczył drugiego auta, a nie obsranej E39.
Kilka lat temu w Biłgoraju chłopak miał E39 i jakieś 300 tysięcy wsadzone.
Typek bierze tym udział w mistrzostwach driftu blablabla
Chuj z tym po co mu to,nie oceniał bym auta zbyt szybko.
Co do debila z filmu to moim zdaniem chciał "agresywne" zjechać z drogi tej bawarce co ja widzimy chwilę później.
Niech ktoś mi wytłumaczy jak można słuchać takiego gówna?
Już tłumaczę, nagrywający też jeździ BMW
Kilka tygodni temu syn sąsiadki kupił BMW. Ma gnój 18 lat, a prawko zrobił miesiąc temu. Na początek rozjebał matce Lagunę, teraz co tydzień sępi 2 tysiące, żeby to gówniane BMW doprowadzić do użyteczności. Bryka wielka, ciężka, mocno hałasuje, a niebawem zapewne wyląduje na jakimś drzewie
A 4 tyś na OC to kto gówniakowi opłacił? Czy może rodzice to idioci i wzięli brykę na siebie.
Już tłumaczę, nagrywający też jeździ BMW
Nagrywający mówi "idź na chuj" i wyłączają dźwięk. Mi tam wygląda na zlot ukrów, które dobrały się do czegoś więcej niż Łada.
A 4 tyś na OC to kto gówniakowi opłacił? Czy może rodzice to idioci i wzięli brykę na siebie.
Nie wiem, nie bzykam jego matki
Może usłyszał tą wieśniacką muze i postanowił się zabić bo już nie wyrobił słuchać takiego gówna. Albo druga wersja - jest takim samym zjebem jak nagrywający i chciał pożyczyć kasete.
Wzruszyłem się.
Kilka lat temu w Biłgoraju chłopak miał E39 i jakieś 300 tysięcy wsadzone.
Typek bierze tym udział w mistrzostwach driftu blablabla
Chuj z tym po co mu to,nie oceniał bym auta zbyt szybko.
Co do debila z filmu to moim zdaniem chciał "agresywne" zjechać z drogi tej bawarce co ja widzimy chwilę później.
Nie generalizowałem modelu tylko ten konkretny przypadek. Tutaj musiał być zmietnikiem, żeby przy takim manewrze go tak powiozło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów