18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RockyWood 2014-03-01, 15:09 4
jeśli nadal ma kasę to nadal ma dziewczynę

Rock.
Zgłoś
w................4 2014-03-01, 15:22 29
Paradoksalnie - najwięcej o marihuanie do powiedzenia chcą mieć ci, którzy NIC o niej nie wiedzą.
Jak jaruś kaczyński: "trzeba walczyć z marihuaną, ale czy marihuana jest z konopii? Chyba nie..."

Meryhunaen - biała śmierć
Zgłoś
e................y 2014-03-01, 15:41 35
Długo się zastanawiałem nad opisaniem tej sytuacji, ale jeśli powstała taka inicjatywa – chętnie się skuszę.
To był rok 1998, lato, słońce paliło mnie po plecach. W domku, w którym miałem przyjemność spędzać wakacje mieszkał mój młodszy kuzyn, z którym uwielbiałem wspólnie chodzić do pobliskiego lasu, budować domki na drzewie, rozsypywać mrowiska i rzucać kamieniami w płot. Kamil – tak miał na imię mój siostrzeniec nie był jedynakiem. Jego starszy brat Michał – wieczny figlarz, za rok kończył 23 lata i miał zamiar żenić się ze swoją dziewczyną, która przez przypadek zaszła w ciążę. Pewnego dnia będąc z Kamilem w lesie szukając gałęzi na „miecze” dojrzeliśmy Michała wraz z kolegami, którzy brali coś do ust, wciągali i wypuszczali dym. Kamil bez zastanowienia pobiegł do matki i opisał jej całą sytuację. Po kilku godzinach dowiedziałem się o co chodziło – Michał był uzależniony od marychy i z głodu palił ją co kilka godzin.
Dobiegał koniec mojego wyjazdu (tydzień po całym zdarzeniu), wyjeżdżając pożegnałem rodzinę, w tym Michała, który od kilku dni czuł się bardzo źle, był siny, nie jadł, nie chciał pić. Wróciłem do domu, poszedłem do szkoły. Minął kolejny tydzień aż moja mama otrzymała telefon od swojej siostry, że Michał nie żyje, bo przedawkował. Lekarze nazywają to „złotym strzałem”. Kilka miesięcy po śmierci Michała jego dziewczyna urodziła – dziecko bez dłoni, z powykrzywianymi stawami miednicy i opóźnionym rozwojem mowy. Od tamtej pory wiem, jakim syfem jest marihuana i w jaki sposób zniszczyła moją rodzinę. Marihuana to śmierć.
Zgłoś
rantanplan 2014-03-01, 15:46 17
Przynajmniej nie wygląda już jak ciota
Zgłoś
voidinfinity 2014-03-01, 16:04 37

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
jastszomp 2014-03-01, 16:07 68
Zgłoś
Endiegs 2014-03-01, 17:22 10
Ćpuny to cwele. Potwierdzone info.
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2014-03-01, 17:25 66
@pistacjusz: Przypadkiem zajsc w ciaze z gosciem, ktory nalogowo pali maryche, a do tego urodzic dziecko bez rak i z innymi wadami, bo przeciez plody ciezarnych kobiet nie sa poddawane kontrolom. Przebiles kafeterie
Zgłoś
tomino92 2014-03-01, 17:25 4
Jesteście pojebani
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-01, 17:27 22
@jastszomp:
Za to alkohol to świetlana przyszłość...
Nie palę, ale wkurwia mnie hipokryzja pijusów, używka to używka, nie ma być zdrowa, tylko ma pierdolić pod kopułą i jeden chuj co to jest. Szlachta alkoholowa się znalazła.

Zgłoś
N................s 2014-03-01, 17:27 1
oj juz dosc pierdolenia o zalosnym ziele... ile kurwa mozna ?
Zgłoś
p................a 2014-03-01, 17:32 1
Tak, wrzeszczmy o legalizacji ziółek a potem wrzeszczymy przeciw lewactwu, promującemu wszelkie syfy.
Zgłoś
M................x 2014-03-01, 17:32 9
Ciekawe czy ciemnota wie, że kofeina i etanol to również substancje narkotyczne, etanol w ilościach w jakich jest spożywany ma silniejsze działanie od tetrahydrokannabinolu w wielu gramach marihuany!
Zgłoś
skrimek 2014-03-01, 17:34 4
Śmieszne było przez jakiś czas, ale to już robi się nudne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów