📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Na Karola to jest zbyt wysublimowane. Przeciętny widz Familiady by się nie kapnął.
Panie! To je wyższa matematyka.
3/4 nie rozumie, ale da piwo żeby nie wyjść na idiotę
www.facebook.com/hipknowshop
Różniczka - wyniczek odejmowanka.
Sorry za suchary. Pozdrawiam!
Logarytm to to samo co algorytm.
Różniczka - wyniczek odejmowanka.
Sorry za suchary. Pozdrawiam!
W domu wariatów rozeszła się pogłoska że mają całkować i różniczkować. Zapanował ogólny popłoch, lecz jeden wariat siedzi spokojnie i nie przejmuje się niczym. Zapytany dlaczego się niczym nie przejmuje odpowiedział: − bo ja jestem e^x
@Nutaharion dokończenie Twojego suchara:
Jeden z lekarzy postanowił zakpić sobie z wariatów i zaczął biegać po korytarzu krzycząc 'zaraz was zróżniczkuję!'. Wtem jeden pacjent wstał i odrzekł dumnie
- nic mi nie zrobisz, jestem e^x'
A lekarz na to
- ale ja różniczkuję po dy
Jeden z lekarzy postanowił zakpić sobie z wariatów i zaczął biegać po korytarzu krzycząc 'zaraz was zróżniczkuję!'. Wtem jeden pacjent wstał i odrzekł dumnie
- nic mi nie zrobisz, jestem e^x'
A lekarz na to
- ale ja różniczkuję po dy
Tak samo śmieszne jak ten żart matematyczny z podstawówki: jak ci przypierwiastkuję do kwadratu... :/
ja pierdole... nie rozumiem żadnego z tych dowcipów... nie wiem jak ja te studia skończyłem... kumałem tylko macierze i ostatecznie jest to jedyna rzecz, która jako tako w robocie mi sie przydaje:P oczywiście poza odejmowaniem, dodawaniem i tabliczką mnożenia, od czasu do czasu dzieleniem a najczęściej to procenty trza liczyć kurwa tak sobie myśle teraz, że te algebry, analizy, rachunkowości to o kant dupy rozbić. najbardziej pojebana rzecz na studiach i najmniej praktyczna. ot i polski program uczelniany. Pewnie wina tuska...
I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more
Takie głupie tłumaczenie, że ktoś jest humanistą. Obecnie "humanista" to idiota, który nie rozumie matematyki (nawet tej podstawowej). Da Vinci był humanistą i co? Helikoptery i łodzie podwodne w renesansie projektował kurwa! A Wy pierdolone debile chujmaniści jesteście zbyt tępi, żeby obliczyć deltę równania kwadratowego. Na tegorocznej maturze było zadanie otwarte za 4 punkty, które kurwa szło policzyć w pamięci.
Brnijcie debile dalej w te Wasze humanizmy, idźcie na filozofie, socjologie, filologie, kulturoznawstwa i ZDYCHAJCIE NA BEZROBOCIU!
Brnijcie debile dalej w te Wasze humanizmy, idźcie na filozofie, socjologie, filologie, kulturoznawstwa i ZDYCHAJCIE NA BEZROBOCIU!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów