18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Touch_Of_Madness 2020-04-14, 19:17 2
Karmazon napisał/a:

One sobie chyba same z tego beke robią, a tutaj widzę już wychodzą żylaki na pierścieniu co poniektórym, sami robicie większą gównoburzę niż rzeczone madki, więc kto tu jest głupszy i bardziej podatny na manipulacje?
Nie zdziwiłbym się jakby one teraz kisły beke z takich baranów jak wy, że ktoś łyknął

Nic z tych rzeczy. My ciśniemy beke z nich, że one myślą , że my myślimy że to na serio
Zgłoś
mystery0987 2020-04-14, 21:35
Znalazł by się na to paragraf

Zmieniajmy świat póki czas, potem może być za późno....
Zgłoś
dzidziol 2020-04-14, 22:57 1
HAL9000/2 napisał/a:

zeskanujcie sobie chojraki ten kod QR..
a tak nawiasem pamietam czasy jak dobrze sie miały fora tematyczne a konkretnie pewne akwarystyczne i było temat jak rozmnożyć w zasadzie niemożliwy do rozmnożenia gatunek jakieś tam rzadkiej i drogiej ryby. I nagle objawia sie koleś który ma na to patent: na każde 50 litrów w akwarium 200 gram zwykłej soli kuchennej... i wierzcie ze kilku startych wyjadaczy odgrażało sie temu kolesiowi ze jak go dorwą to go zatłuką .. nie, to nie byłem ja ...

Dla takich komentarzy kocham wchodzić na sadistica

Zgłoś
Novik 2020-04-15, 6:31
Bronek_Komar1 napisał/a:

Mogłeś HAL9000/2 napisać że jest to link do wikipedia

Przypadkowo dałem ci piwo ehh...
Zgłoś
MrFalken 2020-04-15, 9:01 4
mystery0987 napisał/a:

Znalazł by się na to paragraf

Wątpię - głupota niestety nie jest karalna. A jeśli chodzi o paragraf na "organizatora", to też wątpię. Nikt na tym nie zarabia, nikt na tym n ie traci. Nie powoduje żadnych czynności prawnych. Poza tym udowodnij, że taka karta nie istnieje - przecież jakikolwiek podmiot prywatny może taką wydać. Nie ma informacji kto rozdaje laptopy, kto kartę wydaje, a coś takiego jak "mops" nie istnieje. Żart idealny - w 100% nieszkodliwy.
Jedyne co spowodował, to że madki obtłukły sobie tipsy stukając w klawiaturę w poszukiwaniu szczegółów akcji oraz w cwaniackim kombinowaniu, jak tu dostać tego laptopa drugiego, który jest "do oddania".

Jedno jest pewne - żadna myśląca istota w wyniku akcji nie ucierpiała.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów