18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Halman 2020-04-14, 10:24 97
zeskanujcie sobie chojraki ten kod QR..

a tak nawiasem pamietam czasy jak dobrze sie miały fora tematyczne a konkretnie pewne akwarystyczne i było temat jak rozmnożyć w zasadzie niemożliwy do rozmnożenia gatunek jakieś tam rzadkiej i drogiej ryby. I nagle objawia sie koleś który ma na to patent: na każde 50 litrów w akwarium 200 gram zwykłej soli kuchennej... i wierzcie ze kilku startych wyjadaczy odgrażało sie temu kolesiowi ze jak go dorwą to go zatłuką .. nie, to nie byłem ja ...
Zgłoś
B................1 2020-04-14, 10:28 5
Mogłeś HAL9000/2 napisać że jest to link do wikipedia
Zgłoś
k................1 2020-04-14, 11:13 31
No i typowe madki 500+plus i inna patologia sra pod siebie podczas snu o tej karcie kurwa co za głupie patologiczne pizdy
Zgłoś
darayavahus 2020-04-14, 11:33 34
nie dziwie sie, że takie kurwy są same. Kto by chciał marnować życie z takim barachłem.
Zgłoś
maro_1982 2020-04-14, 12:14 2
Pozdrawiam Kinge Serkowska zalatwie ci taka karte plus dodatek na opony do wozka ale w Zamian wrzoc swoje zdjecia na harda
Zgłoś
radar-owiec 2020-04-14, 12:22
Miałem nadzieję, że pod tym kodem QR będzie kryć się coś ciekawszego
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-04-14, 12:48 10
darayavahus napisał/a:

nie dziwie sie, że takie kurwy są same. Kto by chciał marnować życie z takim barachłem.

Menrzowie siedzą w ZK.same całkiem nie są.
Zgłoś
mygyry 2020-04-14, 13:01 1
Patent dobry, ale ani trochę patologicznej gównoburzy, więc zawiedziony jestem odzewem
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-04-14, 13:36 3
mygyry napisał/a:

Patent dobry, ale ani trochę patologicznej gównoburzy, więc zawiedziony jestem odzewem

Pobiegły zakladać kartę niemowlaka.cięzko znaleźć fotografa teraz,a do zdjęcia trza ładnie Brajanka odziać.
Zgłoś
silwerbalk 2020-04-14, 14:07
O kurwa jaka wkręta a teraz dzesiki dadzą mi jak za wyrobienie im takiej karty niemowlaka......
Zgłoś
muldzio 2020-04-14, 14:13 9

ale to jest piękne...

szkoda że tak mało komentarzy MADEK pokazali
Zgłoś
ritu4l 2020-04-14, 14:39 1
darayavahus napisał/a:

krisman1981 napisał/a:

No i typowe madki 500+plus i inna patologia sra pod siebie podczas snu o tej karcie kurwa co za głupie patologiczne pizdy

One sobie chyba same z tego beke robią, a tutaj widzę już wychodzą żylaki na pierścieniu co poniektórym, sami robicie większą gównoburzę niż rzeczone madki, więc kto tu jest głupszy i bardziej podatny na manipulacje?

Nie zdziwiłbym się jakby one teraz kisły beke z takich baranów jak wy, że ktoś łyknął

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
HejterSadola 2020-04-14, 15:24 2
Karmazon napisał/a:

One sobie chyba same z tego beke robią, a tutaj widzę już wychodzą żylaki na pierścieniu co poniektórym, sami robicie większą gównoburzę niż rzeczone madki, więc kto tu jest głupszy i bardziej podatny na manipulacje?
Nie zdziwiłbym się jakby one teraz kisły beke z takich baranów jak wy, że ktoś łyknął

Do tego trzeba mieć choć krzty mózgu, większość z nich to tępe lambadziary po podstawówce. Prawdziwe szanujące się matki nie wypisują takich bzdur i potrafią logicznie myśleć.
Zgłoś
T................y 2020-04-14, 17:31 9
Temat bardzo chodliwy, bo przecież "rząd" przyzwyczaił patolę rozmnażającą się jak karaluchy, że dostają wszystko za darmo i im się wszystko należy, bo są solą naszej ziemi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów