18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
batmanPL 2013-01-16, 21:25
Kurwa też jebli porównanie. Jak będzie społeczeństwo żyło tak jak w Niemczech czy Francji to niech sobie podwyższają żeby nie było "tak drastycznych różnic"
Zgłoś
K................a 2013-01-16, 21:25
Taka bida, a żeby siedzieć w tym okrąglaku to prawie sobie oczy wydrapują, oskarżają wzajemnie o największe zbrodnie i obiecują cuda na kiju.
Zgłoś
w................5 2013-01-16, 21:27 1
Jak kurwa średnia pensja będzie 7kzł, minimalna 3k a wy będziecie zapierdalać jak statystyczny polak to proszę kurwa bardzo
Zgłoś
Z................y 2013-01-16, 21:29 1
Angel napisał/a:

Niech zarabiają po 100 tyś miesięcznie byle w sejmie i senacie zasiadały osoby kompetentne, które nie będą pogrążały kraju w długu i doprowadzały do polepszenia stopy życiowej zwykłego Kowalskiego.

Kurwa ale się rozmarzyłem

Pomyślał Angel oddając głos na ryżego chuja z wykształceniem historycznym.
Zgłoś
L................k 2013-01-16, 21:32 1
Nie mam nic do inwalidów, ale ten na wózku ewikurwadentnie prosi się o drewniany garnitur. -.-

Oczywiście nie mówiąc już o reszcie tej pierdolonej hołoty. Kradną kurewskie pomioty i jeszcze im kurwa MAŁO. Ja pierdole.
Zgłoś
arczez 2013-01-16, 21:33 1
Skurwysyny jebane! Wstyd mi za to ze takie kurwy nami rządzą mało kiedy się udzielam ale ten materiał mnie tak wkurwił ze nie mogłem się powstrzymać ;/ Dziękuje dobranoc
Zgłoś
B................s 2013-01-16, 21:34 2
Ten materiał nadaje się na harda.
To się już w głowie nie mieści jak można być kurwa tak aroganckim!!
W ogóle się nie dziwie Japońcom tam przynajmniej coś się dzieje !
Politycy robią coś dla kraju ! A u nas wiecznie nie ma niczego, wiecznie wszystko idzie w górę oprócz pensji zwykłych ludzi !

Już nie długo, już nie długo.
W niedługim czasie rodzice przestaną pomagać, babcia nie da wnuczkowi na kieszonkowego bo powymierają !
Szczerze nie mogę się tego doczekać, dlaczego ? A no dlatego że wtedy te 1000zł brutto będzie tylko wystarczało na zakupienie broni, wtedy wyjdzie każdy na ulice i stanie się to na co czekam od kilku lat.
REWOLUCJA ! A ja wyjdę pierwszy w imię lepszego bytu dla nas i naszych dzieci!

Jak miała w zwyczaju mówić moja świętej pamięci babuszka " Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz"
Już niedługo skurwysyny, sąd ostateczny zbliża się wielkimi krokami !
Zgłoś
mare30ks 2013-01-16, 21:38
ta kurew na wozku pierdolila ze kiedys zarabial 3 srednie krakowe, skurwysyny. a teraz ile? biorac realna to 10-12-15 czy chuj wie ile wiecej
Zgłoś
~Angel 2013-01-16, 21:46
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Pomyślał Angel oddając głos na ryżego chuja z wykształceniem historycznym.

bo ty wiesz najlepiej na kogo głosowałem

Zgłoś
Prezes17 2013-01-16, 21:48
Robert Biedroń: "Ruch dobrze mi robi" Ciekawe czy cały Ruch Palikota robi mu dobrze czy tylko męska część.
Zgłoś
pawelwmd 2013-01-16, 21:56
Ale mnie ten lektor czy chuj wi kto to wkurwia tym przeciąganiem wyrazów. Zwątpiłem w 3minucie.
Zgłoś
korinogaro 2013-01-16, 21:57
No ale było 2ch czy 3ch którzy powiedzieli, że kasa jest i tak duża więc niech nie gwiazdorzy reszta.
Zgłoś
sorra18 2013-01-16, 22:14
A ile na lewo kurwy jebane chapia to juz nie powiedza skurwysyny jebane a ile ziemi za grosze panstwowej nabyte i tp i td.
Zgłoś
L................a 2013-01-16, 22:32
Rekin chcący pożreć rybkę rządzi.
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-01-16, 23:06
Jakim jestem kurwa lamusem! 35k/miesiąc gośc zarabia i pierdoli w czape.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem