📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa też jebli porównanie. Jak będzie społeczeństwo żyło tak jak w Niemczech czy Francji to niech sobie podwyższają żeby nie było "tak drastycznych różnic"
Taka bida, a żeby siedzieć w tym okrąglaku to prawie sobie oczy wydrapują, oskarżają wzajemnie o największe zbrodnie i obiecują cuda na kiju.
Jak kurwa średnia pensja będzie 7kzł, minimalna 3k a wy będziecie zapierdalać jak statystyczny polak to proszę kurwa bardzo
Angel napisał/a:
Niech zarabiają po 100 tyś miesięcznie byle w sejmie i senacie zasiadały osoby kompetentne, które nie będą pogrążały kraju w długu i doprowadzały do polepszenia stopy życiowej zwykłego Kowalskiego.
Kurwa ale się rozmarzyłem
Pomyślał Angel oddając głos na ryżego chuja z wykształceniem historycznym.
Nie mam nic do inwalidów, ale ten na wózku ewikurwadentnie prosi się o drewniany garnitur. -.-
Oczywiście nie mówiąc już o reszcie tej pierdolonej hołoty. Kradną kurewskie pomioty i jeszcze im kurwa MAŁO. Ja pierdole.
Oczywiście nie mówiąc już o reszcie tej pierdolonej hołoty. Kradną kurewskie pomioty i jeszcze im kurwa MAŁO. Ja pierdole.
Skurwysyny jebane! Wstyd mi za to ze takie kurwy nami rządzą mało kiedy się udzielam ale ten materiał mnie tak wkurwił ze nie mogłem się powstrzymać ;/ Dziękuje dobranoc
Ten materiał nadaje się na harda.
To się już w głowie nie mieści jak można być kurwa tak aroganckim!!
W ogóle się nie dziwie Japońcom tam przynajmniej coś się dzieje !
Politycy robią coś dla kraju ! A u nas wiecznie nie ma niczego, wiecznie wszystko idzie w górę oprócz pensji zwykłych ludzi !
Już nie długo, już nie długo.
W niedługim czasie rodzice przestaną pomagać, babcia nie da wnuczkowi na kieszonkowego bo powymierają !
Szczerze nie mogę się tego doczekać, dlaczego ? A no dlatego że wtedy te 1000zł brutto będzie tylko wystarczało na zakupienie broni, wtedy wyjdzie każdy na ulice i stanie się to na co czekam od kilku lat.
REWOLUCJA ! A ja wyjdę pierwszy w imię lepszego bytu dla nas i naszych dzieci!
Jak miała w zwyczaju mówić moja świętej pamięci babuszka " Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz"
Już niedługo skurwysyny, sąd ostateczny zbliża się wielkimi krokami !
To się już w głowie nie mieści jak można być kurwa tak aroganckim!!
W ogóle się nie dziwie Japońcom tam przynajmniej coś się dzieje !
Politycy robią coś dla kraju ! A u nas wiecznie nie ma niczego, wiecznie wszystko idzie w górę oprócz pensji zwykłych ludzi !
Już nie długo, już nie długo.
W niedługim czasie rodzice przestaną pomagać, babcia nie da wnuczkowi na kieszonkowego bo powymierają !
Szczerze nie mogę się tego doczekać, dlaczego ? A no dlatego że wtedy te 1000zł brutto będzie tylko wystarczało na zakupienie broni, wtedy wyjdzie każdy na ulice i stanie się to na co czekam od kilku lat.
REWOLUCJA ! A ja wyjdę pierwszy w imię lepszego bytu dla nas i naszych dzieci!
Jak miała w zwyczaju mówić moja świętej pamięci babuszka " Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz"
Już niedługo skurwysyny, sąd ostateczny zbliża się wielkimi krokami !
ta kurew na wozku pierdolila ze kiedys zarabial 3 srednie krakowe, skurwysyny. a teraz ile? biorac realna to 10-12-15 czy chuj wie ile wiecej
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Pomyślał Angel oddając głos na ryżego chuja z wykształceniem historycznym.
bo ty wiesz najlepiej na kogo głosowałem
A ile na lewo kurwy jebane chapia to juz nie powiedza skurwysyny jebane a ile ziemi za grosze panstwowej nabyte i tp i td.
Rekin chcący pożreć rybkę rządzi.
Jakim jestem kurwa lamusem! 35k/miesiąc gośc zarabia i pierdoli w czape.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów