Mało brakowało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole co mial farta a by byl material na harda
To na 100% gołoledź.
patrzcie ilu chętnych do pomocy, wszyscy się palą żeby ratować bliźniego.... co za kurwa czasy, co za kurwa ludzie.
Jak zwykle dla Okara który wpierdala 20 rzeczy dziennie piwa nie ma Pazerność nie zna granic.
ale cioty tyle ludzi jechało a nikt sie nawet nie zatrzymal i nie podszedł aby sprawdzić czy wszystko ok ...
Ładnie na odcince go zblokowało
Za to browar.
Za to browar.
Wyłożył go powiew wiatru...
Latam na yzf-R6 od roku i jest porażka wyprzedzając tira lub jadąc za nim... Tak wieje że masakra...
Latam na yzf-R6 od roku i jest porażka wyprzedzając tira lub jadąc za nim... Tak wieje że masakra...
@up
Spójrz ile syfu jest między pasami Spójrz, że tylne koło łapie uślizg Jak wjedziesz motocyklem w taki sypki piasek na asfalcie, i jednocześnie przyśpieszasz, koło momentalnie ucieka w bok. Podmuch wiatru najwyżej nieco by go pociągnął w bok. Ale jak wyprzedzasz ciężarówki jadąc 150 km/h lub jeszcze więcej, przejeżdżając metr, dwa od nich to się nie dziw, że miota Cię jak szatan
Spójrz ile syfu jest między pasami Spójrz, że tylne koło łapie uślizg Jak wjedziesz motocyklem w taki sypki piasek na asfalcie, i jednocześnie przyśpieszasz, koło momentalnie ucieka w bok. Podmuch wiatru najwyżej nieco by go pociągnął w bok. Ale jak wyprzedzasz ciężarówki jadąc 150 km/h lub jeszcze więcej, przejeżdżając metr, dwa od nich to się nie dziw, że miota Cię jak szatan
Wzbudził kurewsko duże zainteresowanie. Taki piękny szlif i na marne, nawet nikt nie klaskał
niech pierdolnie wkońcu ta kometa, i tak ludzie już nieistnieją, teraz jej cywilizacja homosapiens znieczulica
Z pewnych powodów nie oglądam w necie zdjęć schabowych, hamburgerów, steków itp bo po prostu robię sobie apetyt.
Z tego samego powodu też nie włączam wstawek z podpisem "mało brakowało".
Wiem, gówno was to obchodzi.
Z tego samego powodu też nie włączam wstawek z podpisem "mało brakowało".
Wiem, gówno was to obchodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów