📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jesse.Pinkman napisał/a:
wnuczek był nafaszerowany metą.
Metafizyka zrobiła z dziadka nieboszczyka.
Pistolet? serio? Zero fantazji, przecież miał pod ręką Traktor Zagłady
zdun napisał/a:
A co tam dziadek trzyma z tyłu za equipment
Narzędzie, którym pracował/miał pracować.
Coś takiego mniej więcej;
Tyle że jego nie było z czekolady...
Śmietnik na jakimś totalnym wypizdowie, burdel jak w murzyńskiej chacie, ale kamera musi być. Chyba tylko po to, żeby im nie zajebali jedynej cennej rzeczy jaką mają - traktora.
czy ona go z klapkiem goniła czy mi ie kurwa wydaje
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Śmietnik na jakimś totalnym wypizdowie, burdel jak w murzyńskiej chacie, ale kamera musi być. Chyba tylko po to, żeby im nie zajebali jedynej cennej rzeczy jaką mają - traktora.
najcenniejsza to chyba ta pukawka byla jednak co dziadziusia zastrzelil chlopaczyna
zabita wiocha w Tajlandii ma obraz z kamer o lepsze rozdzielczości niż kamery z monitoringu ulicznego czy komunikacji miejskiej w dużych miastach w Polsce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów