Podsumowanie 2014 roku w moim wykonaniu, zapraszam do cwiczenia street workoutu! Malo znany sport, choc i tak juz sie bardzo szybko rozwija. Jesli sie chce mozna zrobic sylwetke i sile bez silowni, moze kogos zmotywuje do dzialania, przypominam ze warto pozdro Zapraszam oczywiscie do subskrypcji i komentowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale skarpetki to moglbys upraac...
Nie zrobię. Jestem za stary. Ale za to:
"Kura - Superhuman Bodyweight Workout" - chuj ci w dupę. Do Polaków piszesz, to może jeszcze jebnij coś o stritłorkingu, monej. pałer, maskle and the białko, nutriszons.
"Kura - Superhuman Bodyweight Workout" - chuj ci w dupę. Do Polaków piszesz, to może jeszcze jebnij coś o stritłorkingu, monej. pałer, maskle and the białko, nutriszons.
Kupcie sobie książkę "Skazany na trening". Wszystko od podstaw Nawet krab BongMana jak by ją przeczytał to by był jak Herkules i inne kraby by do niego startu nie miały (BongMan już pewnie zaciera ręce i do Empika leci )
@H2S04
BongMan uczciwie pracuje na kutrze, więc nie nadaje się Herkulesa a na Posejdona.
BongMan uczciwie pracuje na kutrze, więc nie nadaje się Herkulesa a na Posejdona.
promo na sadololu. Stritłorkałt. Pff.
Jeszcze ziomkęs polskich literek nie ma. Oj oj. Na wyjeździe coś cieńko.
Jeszcze ziomkęs polskich literek nie ma. Oj oj. Na wyjeździe coś cieńko.
ja przez tyle lat treningu umiem pajacyka odpierdolić
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
ja tak robię na klatce schodowej jak wracam napierdolony jak worek ziemniaków po imprezie
street workout w domu i na sali hihi . Trzeci raz w ciagu 2 tygodni na sadolu i prosi sie o subskrypcje. Idz w chuj na jakies forum z tym gownem
Ja jebie co wy wszyscy tacy anty kurwa jestescie ? Bo chlopak cwiczy ma pasje i sie rozwija ? Tez sam cwicze Street workout i chuj tak street workout a nie kurwa uliczne cwiczenia, bo wy jakos hamburgery wpierdalacie a nie szynkokanapki. Przyczepiliscie sie zeby do pracy poszedl i wypierdalal stad bo swiruje pawiana i dobrze ze swiruje, przynajmniej cos ze soba robi a nie siedzi przed kompem i placze ze wazy 120 kg jak przecietny sadol ktory kilku pompek nie zrobi ( nie mowie ze wszyscy) czemu go zniechecacie? Bo sami nie dajecie rady? On i tak to bedzie robil i sie rozwijal, czas bedzie lecial a wy dalej bedziecie tak przed kompami plakac i narzekac pozdro
Kurde ale z ciebie lamus .
dla początkujących polecam książkę "Paul Wade Trener - Skazany na trening zaprawa wiezienna" nie jest to o street workout ale o kalistenice. Świetna żeby zacząć ćwiczyć, z kompletnie rozpisanymi systemami treningowymi z ciężarem własnego ciała.
Też tak potrafię, tyle że mi się nie chce. Idź w chuy z promocją kanału.
Ja jebie co wy wszyscy tacy anty kurwa jestescie ? Bo chlopak cwiczy ma pasje i sie rozwija ? Tez sam cwicze Street workout i chuj tak street workout a nie kurwa uliczne cwiczenia, bo wy jakos hamburgery wpierdalacie a nie szynkokanapki. Przyczepiliscie sie zeby do pracy poszedl i wypierdalal stad bo swiruje pawiana i dobrze ze swiruje, przynajmniej cos ze soba robi a nie siedzi przed kompem i placze ze wazy 120 kg jak przecietny sadol ktory kilku pompek nie zrobi ( nie mowie ze wszyscy) czemu go zniechecacie? Bo sami nie dajecie rady? On i tak to bedzie robil i sie rozwijal, czas bedzie lecial a wy dalej bedziecie tak przed kompami plakac i narzekac pozdro
To Ty jesteś popierdolony. Kto go zniechęca? Przeczytałeś temat czy od razu wpierdoliłeś post, robiąc z siebie obrońce liczącego na kilka piwek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów