Podsumowanie 2014 roku w moim wykonaniu, zapraszam do cwiczenia street workoutu! Malo znany sport, choc i tak juz sie bardzo szybko rozwija. Jesli sie chce mozna zrobic sylwetke i sile bez silowni, moze kogos zmotywuje do dzialania, przypominam ze warto pozdro Zapraszam oczywiscie do subskrypcji i komentowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O żesz... idę ćwiczyć
jakieś filmy dla początkujących. Siłę mam ale tą siłową czyli przerzucanie żelastwa. Utraciłem moją dawną sprawność i chcę do niej powrócić. Filmiki jak zacząć dawaj
Piszcie do mnie na fanpage - kura handstand, street workout odpowiem bez problemu bo tutaj niestety mam limity na posty czasowe i nie dam rady odpowiedziec kazdemu wiec piszcie i udostepniajcie niech ludzie poznaja Street Workout !
Chuj w dupę wszystkim którzy się zlecą i będą pisać że znowu to samo, że już było, po chuj się reklamujesz i po chuj ćwiczysz.
Stawiam soczyste piwo. Sam ćwiczę na siłce od lat kilku ale takich wygibasów nie jestem w stanie zrobić. Jak osiągnę upragnioną sylwetkę zajmę się rozwijaniem pod kątem street workoutu
Piona.
Z dala wyczuwam ból dupy który jeszcze dziś tutaj zawita. Olej ich ciepłym moczem i ćwicz dalej!
Przydałaby się inna muza
Stawiam soczyste piwo. Sam ćwiczę na siłce od lat kilku ale takich wygibasów nie jestem w stanie zrobić. Jak osiągnę upragnioną sylwetkę zajmę się rozwijaniem pod kątem street workoutu
Piona.
Z dala wyczuwam ból dupy który jeszcze dziś tutaj zawita. Olej ich ciepłym moczem i ćwicz dalej!
Przydałaby się inna muza
Autorze tematu, chuj ci w dupę nygusie!!! Złap się za uczciwą robotę, trzmielu kolorowy, a nie świruj pawiana!!!
Soczyste piwo chłopie. Ktoś kto miał styczność z jakąkolwiek formą ćwiczeń fizycznych potrafi to docenić. Trzymaj formę, ćwicz dalej i motywuj innych!
cwicz akrobatyke, wmawiaj innym, ze to "street workout" bo brzmi gangstersko...
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Street Workout posiada elementy z roznych dyscyplin -> Akrobatyka, Gimnastyka, Break Dance, Typowe Powtorzenia oraz wymyslone cwiczenia z wlasna masa ciala. Sama akrobatyka chociaz pewnie gimnastyke miales na mysli to co innego, cwiczysz pod okiem trenera i jest kladziony typowy nacisk na technike tu jest styl wolny kazdy moze robic co innego i inaczej, wazne zeby byla sila i wykorzystywanie otoczenia POZDRO
To tak jak na freerun bys powiedzial akrobatyka sportowa
To tak jak na freerun bys powiedzial akrobatyka sportowa
za ćwiczenia krata piwa,za muzykę wiadro piwa ,ciepłego i wygazowaneg
namów jakąs koleżanke i zamieśc filmik ze wspólnymi ćwiczeniami wtedy licznik piw poszedłyb mocniej w góre, a jak znajdziesz szwarną koleżanke to może i 3 zerowy będzie wysoki wynik
NieWiemZeWiem napisał/a:
jakieś filmy dla początkujących. Siłę mam ale tą siłową czyli przerzucanie żelastwa. Utraciłem moją dawną sprawność i chcę do niej powrócić. Filmiki jak zacząć dawaj
Człowieku Ty to się naucz poprawnie pisać!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów