18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nagi pobił policjanta.
poligon6 • 2019-08-02, 22:22
Z okazji corocznego zlotu różnorodnego bydełka na dawny "Przystanek Woodstock" są już pierwsze kwiatki. Pierwszy dość humorystyczny. Naćpany nagi osobnik starł się z aparatem ucisku, czyli policjantem kierującym ruchem, drugi zmarł sobie z przepicia.

No i jeden umarlaczek. Pewnie zasnął pijany na słońcu.

wprost.pl/zycie/10238912/nie-zyje-uczestnik-festiwalu-polandrock-zmarl...

No i do tego agitacja na maksa, wolne sady, konstytucja i tęczowe gówno na każdym kroku. Myślałem, że nizej nie upadnie przystanek.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
poligon6 2019-08-03, 9:42 9
Podobno zmarla kolejna osoba, tym razem 54 latek, licznik bije

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
szympas1 2019-08-03, 10:05
Ludzkie szambo, w którym da się znaleźć parę unoszący h się kwiatków.
Zgłoś
McQurwa 2019-08-03, 10:51 2
Jurek zorganizował mu złoty strzał

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
trupzszafy 2019-08-03, 11:17 3
remi1982 napisał/a:

A tu filmik z akcji. Nawet gliniarz całkiem sprawnie go zglebował.

myślałem,że to początek nowego terminatora
Zgłoś
camson 2019-08-03, 11:23 7
Golde napisał/a:

Jedź, zobacz, przeżyj i się wypowiadaj..

Po moim trupie, że pojadę do tej wylęgarni lewactwa. Indoktrynacja na każdym kroku pięknymi hasełkami typu "wszyscy są równi" etc. Gówno prawda i każdy kto ma łeb na karku o tym wie. Poza tym darcie mordy, brzdęki na gitarce i błotne harce nie są w moim okręgu zainteresowań.
Zgłoś
Fraglessi 2019-08-03, 11:35 7
Dawno temu, za górami za lasami, Z ciekawości kilka razy pojechałem obczaić imprezę. Od pierwszej chwili pobytu zawsze czułem obrzydzenie, nachalną propagandę, głupotę i cynizm Owsiaka. Ohyda. Z wolnością to ma tyle wspólnego co głupi z rozumem.
Zgłoś
poligon6 2019-08-03, 11:48 10
polledent napisał/a:

Dawno temu, za górami za lasami, Z ciekawości kilka razy pojechałem obczaić imprezę. Od pierwszej chwili pobytu zawsze czułem obrzydzenie, nachalną propagandę, głupotę i cynizm Owsiaka. Ohyda. Z wolnością to ma tyle wspólnego co głupi z rozumem.

Ale miło ogląda się ludzkie upodlenie, cos jak safari. Bydło śpiace w szczynach i kontenerach na śmieci. Można pokopulować z przedstawicielami lokalnej żeńskiej fauny za worek holenderskiego palenia. Kopulować nalezy pierwszego dnia, kiedy fauna nie jedzie jeszcze kutrem rybackim.

Zgłoś
PanAndrzej666 2019-08-03, 13:43 3
już jest drugi truposz na brudstoku
Zgłoś
radek1600 2019-08-03, 14:09 1
To są efekty promowania lewacko-ćpunerskich imprez po, których zostaje tylko bród. Po zakuciu tego gościa w kajdanki powinien jeszcze dostać prewencyjnie pałą żeby mu wybić głupoty z głowy.
Zgłoś
alumdark 2019-08-03, 14:26 5
Gówna 16letnie piłują ryj. Prawda jest taka, ten festiwal to parada syfu i braku mózgu. Nim połowa z Was była w jajach ojca, ja imprezowaliśmy, nikt z nas nie umarł z przepicia i zaćpania. Nikt zaorany jak stonka po opryskach, nie szedł na waleta na policjanta, który tylko ruchem kierował. Idźcie swoje problemy #jestemLGBT wylewać gdzie indziej. Ten festiwal to po prostu upodlenie ludzi, zygowisko. Tym bardziej przykre, bo muzyka i zespoły fajne.
Zgłoś
uFo125 2019-08-03, 15:13
Jestem na polu nie stety zgodzę się z autorem w chuj tutaj indoktrynacji ale nie chce słuchać tego gówna idę gdzie indziej.
Jest poprawa w kwestii porządku jest mniej syfu na takich imprezach znajdzie zawsze się jakiś pajac tak samo na marszu 11 listopada jakiś łysy pojeb spierdoli opinie bo zacznie hajlowac...
Zgłoś
InnyName 2019-08-03, 17:38 6
Serio jest tam teraz taki syf?
Kurqa byłem w 2011 i powiem szczerze ze bylo wyjebiscie, nie bylo polityki, nie bylo pedalstwa, lewactwa, prawicowców, nie spotkałem sie z agresją, każdy gadał z każdym, jedyny minus to syf, były grupy które robiły śmietnik na środku obozu, a były takie ktore po prostu siedziały w śmietniku, ale wina byla u organizatora, jeden śmietnik na kilkaset tysięcy osób... przez kilka dni, musialo sie tak kończyć.

Chcialem tam wrócić, mimo ze muzyka nie moja, ale jak klimat sie zmienił to nie ma sensu jechać
Wszedzie trzeba wsadzić swoje gówniane przekonania, a ze ludzie tam byli naprawde tolerancyjni, to zaczeli to wykorzystywać skurwysyny, jebani idioci ehhh

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
pasiasty55 2019-08-03, 20:35 6
Kto nie był niech się nie wypowiada. Chlejusy są jak wszędzie w każdym mieście. Na 700-800 tys ludzi w jednym miejscu jest bardzo mało incydentów bujek czy podobnych. W byle enerdżi wiecej kolesi na fecie niż na Woodstocku w przeliczeniu dajmy na to 100 osób. Zioło to zioło, co chwila coś czuc, i co z tego? Prysznice są i to ciepłe, więc nie pierdolić mi tu. Masa przyjaźnie nastawionych ludzi, z super poczuciem humoru i sporo zagranicznych gości z którymi fajnie się wymienia przemyślenia oraz ogólnie rozmawia. A z pedałowaniem się bądź innymi pedo-sytuacjami nie miałem do czynienia, a jeżdżę od 8 lat co roku. Pojeździe, a się przelocie albo i nie, wtedy oceniajcie ! Pozdrawiam:-)
Zgłoś
poligon6 2019-08-03, 21:00 1
pasiasty55 napisał/a:

Prysznice są i to ciepłe, więc nie pierdolić mi tu

Ciepłe to sa jak kolega ci grzałkę zamatuje. Widać że nigdy nie byłes na broodstoku. Woda jest zimna, prosto z kanalizy, dopchać sie do prysznica to nie lada wyzwanie, jak chcesz sie umyć to idziesz z butelka wody do toi-toia. Nie musisz sie wtedy przepychać z naćpanym i pijanym bydłem.

Zgłoś
lateralustool 2019-08-04, 0:11 1
~Velture napisał/a:

Co do brudstoku to mnie zawsze bawi jak ci wszyscy co tam latają ćpać, obciągać gałę, chlać, paplać się w błocie, drzeć mordy do kogoś drącego mordę na scenie pierdolą później, że to nie chodzi o ćpanie, obciąganie, chlanie ani paplanie się w błocie jak świnie tylko to kulturalny koncert dla normalnych ludzi.
Dosłownie jakby mi ktoś idący do burdelu pierdolił, że idzie tam bo jest studentem medycyny i chce tylko zebrać materiały naukowe.

od 2003 do 2013 bylem rok w rok jeździłem tam na koncerty poznawać ludzi bawić się tylko ze kiedyś nie przyjeżdżało tyle ludzi albo h-wie jak ich nazwać
nie było wiosek techno (chociaż do samej muzy nic nie mam ) ale to już zmieszanie kilku subkultur była to fajna impreza fajne kapele i tyle jak wszystko sie kończy
tak i fajny woodstock tez. przestałem jeździć bo Ci co opierdalają gale innym dostali w końcu pozwolenie na wyjazd od rodziców i zamiast fajnych ludzi banda dziadostwa wszędzie reklamy jak na youtube no i te dragi tez jakieś inne chyba bo ostro zabierają co niektórych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów