18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nagi pobił policjanta.
poligon6 • 2019-08-02, 22:22
Z okazji corocznego zlotu różnorodnego bydełka na dawny "Przystanek Woodstock" są już pierwsze kwiatki. Pierwszy dość humorystyczny. Naćpany nagi osobnik starł się z aparatem ucisku, czyli policjantem kierującym ruchem, drugi zmarł sobie z przepicia.

No i jeden umarlaczek. Pewnie zasnął pijany na słońcu.

wprost.pl/zycie/10238912/nie-zyje-uczestnik-festiwalu-polandrock-zmarl...

No i do tego agitacja na maksa, wolne sady, konstytucja i tęczowe gówno na każdym kroku. Myślałem, że nizej nie upadnie przystanek.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
~Velture 2019-08-02, 22:34 21
Co do brudstoku to mnie zawsze bawi jak ci wszyscy co tam latają ćpać, obciągać gałę, chlać, paplać się w błocie, drzeć mordy do kogoś drącego mordę na scenie pierdolą później, że to nie chodzi o ćpanie, obciąganie, chlanie ani paplanie się w błocie jak świnie tylko to kulturalny koncert dla normalnych ludzi.

Dosłownie jakby mi ktoś idący do burdelu pierdolił, że idzie tam bo jest studentem medycyny i chce tylko zebrać materiały naukowe.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-08-02, 22:39 38
Brudstok w formie. Nie zrozumiem ładowania się w miejsce pełne błota i śmieci po to, by spać trzy dni w namiocie (albo prędzej wymiocie) bez prysznica, tylko po to, by posłuchać jak ktoś brzdękoli na gitarce. Mówią, że można tam spotkać fajnych ludzi i pewno mają rację, ale poznasz raz, drugi, dziesiąty, a jedenasty albo Ci ktoś wpierdoli, albo zgwałci. Niestety, ale to jest raczej spęd ludzi szukających taniej rozrywki nie wymagającej większego wysiłku intelektualnego, klasa średnio-niższa odłoży ze trzy-cztery stówki, plecak harnasia albo jakiejś podłej wódki, zrzuta na paliwo, albo PKP i heja, pora za odmóżdzenie się po zapierdalaniu całego roku w chujowej robocie. Dlatego preferuję wyjazd w gronie max paru zaufanych osób gdzieś poza ten kraj, wszystko dograne na ostatni guzik, w miejsce, gdzie są prysznice, osobne pokoje i coś innego do żarcia niż zupka chińska albo parówki z biedronki, a nie pchanie się w stado, zbieraninę ludzi o wątpliwych walorach estetycznych i intelektualnych.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-08-02, 22:45 21
No tak... bo w 200tys mieście jest spokój, kultura, nikt nie umiera (z naćpania), nikt nie sapie do policmajstra...
(Nigdy nie byłem, nie zamierzam, tylko wyrażam opinię.)
Zgłoś
Golde 2019-08-02, 23:32 5
Jedź, zobacz, przeżyj i się wypowiadaj..
Zgłoś
~Velture 2019-08-02, 23:51 13
Golde napisał/a:

A waliłeś kiedyś helenę po kablach w jakimś małpim gaju z kilkoma bezdomnymi?

Jedź, zobacz, przeżyj i się wypowiadaj...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
TB303 2019-08-03, 0:03 14
Golde napisał/a:

Ja bym pojechałbym, ale niestety myję się codziennie i na dodatek wodą.
Zgłoś
Loaloa 2019-08-03, 0:23 13
I jak co roku, sadole, których rodzice nie puścili na Woodstock wylewają swoje żale.
Zgłoś
robsonx79 2019-08-03, 0:56 19
Kto w młodości nie poszalał, ten na starość jest taki drętwy jak niektórzy z komentujących.
Zgłoś
saves 2019-08-03, 6:22 5
Może to był ten słynny "latarnik" w stroju służbowym od Trzaskowskiego?
Zgłoś
remi1982 2019-08-03, 8:31 36
A tu filmik z akcji. Nawet gliniarz całkiem sprawnie go zglebował.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-08-03, 8:36 16
remi1982 napisał/a:

Duże piwko dla policjanta. ...
Zgłoś
mieszał 2019-08-03, 8:43
Na onecie jest jak na poll & coś tam , sędzia Tuleja czy Stuleja zawija o domniemaniu niewinności wobec nawet najgroźniejszych przestępców . Ja chcę , żeby ten klient mnie rozpatrywał jak w życiu mnie noga się powinie . No on jest obiektywny przehuj . Tak odbiegłem trochę od tematu , ale zerknijcie bo dawno nie słyszałem nic uczciwszego .
Zgłoś
poligon6 2019-08-03, 8:49 9
remi1982 napisał/a:

Znowu ta czerwona szmata Bodnar bedzie lamentował ze nago kogos do aresztu zawieźli .

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
mianas 2019-08-03, 9:39 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Duże piwko dla policjanta. ...

się muszą zajmować owsikowym gównem ..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów