📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te na youtubie to pewnie jakieś telefoniczne "creepypasty", ale mimo wszystko operatorzy szczególnie na policji często odbierają takie powiadomienia, że nie wiem jak można po czymś takim z uśmiechem wrócić do domu po dyżurze
Tu 6latka ktora zobaczyla wlasna matke zadzgana nozem.
komorrr napisał/a:
Nagrania rozmów z 991.
991 to alarmowy do pogotowia energetycznego materiał nie na temat.
komorrr napisał/a:
Nic wiecej nie pisze, bo dla mnie to czysty hardcore ...
Szkoda że nic więcej nie pisze bo dla mnie też czysty hardcore... tyle obcych słów w jednym filmiku... jak tak można
Bardziej przerażające niż 90% z harda.
Nikomu nie życzę znalezienia się w takiej sytuacji jak na nagraniach.
Nikomu nie życzę znalezienia się w takiej sytuacji jak na nagraniach.
Z tą kobietą, przedostatnie, bo nie mogłem zrozumieć, co się w końcu stało?
A ogólnie to mocne, serio, w chuj mocne
A ogólnie to mocne, serio, w chuj mocne
Nie wiem o chuj chodzi że tak tu sracie w komentarzach, ale jako że jest 1:20, to obejrzę rano, na wszelki wypadek.
Łap piwo. Materiał naprawde pierwsza klasa, a szczególnie fragment o WTC. Ci ludzie nawet nie wiedzieli że budynek sie wali, nie zdawali sobie sprawy że zaraz zginą.
To z szympansem to prawda, wygooglujcie sobie "Travis the Chimpanzee attack", faktycznie zaatakował tą kobietę i urwał jej twarz, przeżyła ale do końca życia została oszpecona i oślepiona (urwał jej całą dolną szczękę którą musieli jej przyczepić spowrotem kek)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów