18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k................o 2012-12-17, 10:27 3
@neo82

Nie muszę szukać kumpli na internecie jak Ty bo nie jestem przyklejony do kompa tym bardziej na takim portalu . Nic dziwnego, że dzieci zjebanego sadistica nie wychodzą z domów bo jak zacofanie wyjdzie na ulice to dopiero bedzie syf w tym kraju. Wszyscy mocni w gębach a zanik mięśni bo robią pod siebie przed kompem udając narodowców, banda gimbusów i brudasów po trzydziestce których męczyli w podstawówce.
Zgłoś
BongMan 2012-12-17, 12:16 2
Tyle mądrych słów w komentarzach, że nie wiem od której strony zacząć czytać...
Zgłoś
błazen 2012-12-17, 13:37 3
Oczywiście chyba nie wiesz, że to właśnie wysokie zawartości THC są najgorszym czynnikiem powodującym schizofrenie i pewnie jeszcze szereg innych zaburzeń osobowości, które łatwo można określić "budyń z mózgu".
Zgłoś
MyDreams 2012-12-17, 13:46 1
Najwięksi hejterzy to Ci, którzy lufki w ręku nie mieli, a sugerują się czyimiś słowami, gdzieś w rodzinie usłyszeli, że to zło i nawijają temat. Typowe nie ogary jakich u nas za dużo.
Zgłoś
D................y 2012-12-17, 13:50
Echis napisał/a:

Dawaj ziomek, wrzucaj tego więcej, niech się grono alkoholików i pracowników monaru na tym portalu wkurwia jeszcze bardziej, a przy okazji zawsze miło jest popatrzeć sobie na duże topy.

No naoglądajcie się bo w Polsce palicie dużo gorsze gówno hahahah! trujecie się chemią !!! to co palicie u nas nie ma nic wspólnego ma Marią
Zgłoś
kolowesolo 2012-12-17, 13:56
naszej ulubionej?
chyba Ci sie cos pomylilo, to nie jest kwejk czy inna wiocha gdzie wszyscy maja po 17 lat i sie podniecaja maria. chcesz miec pape w glowie i jara Cie to - Twoj wybor ale nie wciagaj "nas" do tego wora.
Zgłoś
TeFisto 2012-12-17, 14:00
Bosz , jak ja widzę te spiny o trawe na sadolu to mnie aż bierze.
Ci co palą okazyjnie, nie są ćpunami,
Tak samo jak ci co piją raz na jakiś czas nie muszą być od razu alkoholikami, tak ?
Zgłoś
BongMan 2012-12-17, 14:00 17
Miałem się nie włączać do dyskusji, ale muszę coś sprostować.
błazen napisał/a:

Oczywiście chyba nie wiesz, że to właśnie wysokie zawartości THC są najgorszym czynnikiem powodującym schizofrenie i pewnie jeszcze szereg innych zaburzeń osobowości, które łatwo można określić "budyń z mózgu".

Bullshit! THC w organizmie może prowadzić co najwyżej do łagodnego upośledzenia pamięci krótkotrwałej, czyli że np. nie pamiętasz czy zamknąłeś drzwi, albo spojrzałeś na zegarek żeby sprawdzić godzinę i po chwili musiałeś spojrzeć jeszcze raz bo nie pamiętałeś. Sporo ludzi tak ma nawet bez THC. Po zaprzestaniu palenia, THC jest stopniowo usuwane z organizmu. Po upływie trzech miesięcy pozostają śladowe ilości, które nie mają żadnego wpływu na funkcjonowanie organizmu. Toksyczność THC jest bardzo niska, zerowa wręcz.
To co napisałem wyżej to nie mój wymysł, tylko fakty, poparte badaniami WHO. Jeśli ktoś czuje się mądrzejszy i bardziej kompetentny niż naukowcy i lekarze z całego świata, to niech przedstawi sensowne dowody, które zaprzeczają powyższym.

Schizofrenia, zaburzenia osobowości, budyń z mózgu i inne problemy psychiczne występują przy ćpaniu albo przy alkoholizmie. Np. zespół Korsakowa.
Zgłoś
papryka244 2012-12-17, 14:01 3
Czytam te komentarze i dochodzę do wniosku jak głupie jest nasze społeczeństwo.
Zielsko uzależnia? Jak ktoś jest słaby psychicznie to i od pizzy się uzależni.
Wódka to jeszcze większe gówno , ktoś słyszał o pobiciach , rozróbach , kradzieżach po spaleniu zielska? Bo ja nie. O ile ktoś jest idiotą to wiadomo ,że od zielska się zacznie i sięgnie po mocniejsze specyfiki. Ja czasem lubię wypić ,a czasem się zjarać , ale pierdolenie ,że ten kto pali jest bez mózgiem jest po prostu idiotyczne. Wszystko jest dla ludzi , ale w granicach rozsądku.
Zgłoś
jolmen13 2012-12-17, 14:05 9
A ja się pytam kogo to w ogóle kurwa obchodzi, czy pijesz piwo czy jarasz gandzię. Na chuj się z tym obnosić? Myślisz, że jesteś fajny bo jarasz? Wkurwiają mnie ci nastoletni ćpuni zapatrzeni w walenie wiadra w piwnicy, a ich największym marzeniem jest pojechać do Holandii. To już jest kurwa dno intelektualne. Palisz? To pal i się kurwa nie chwal bo nie ma czym, tak samo jak chlasz wódę.
Zgłoś
dolores90 2012-12-17, 14:06 3
To że nie pale nie robi ze mnie alkoholika. Kolejnym błędem osób palących jest porównywanie tego do picia alko i nie mam pojęcia skąd to się bierze. Ostanio widzę modne się zrobiło wrzucanie materiałów odnośnie trawy. Denerwuje mnie propagowanie tego na wszelkie sposoby. Skoro jesteście za legalizacją, dajcie to najpierw swoim dzieciom.
Zgłoś
misiuu534 2012-12-17, 14:16 2
Filmik wrzucony chyba dla gimbazy...
Zgłoś
l................2 2012-12-17, 14:22
Nie mam nic przeciwko jeżeli ktoś sobie zapali od czasu do czasu, ale jeśli dzień w dzień to łazi taki j*bany przymuł, śmieje się z byłe gówna,takiemu to tylko blacha na odmulenie.
Zgłoś
Sorg 2012-12-17, 14:49
Nikt nikomu nie zabrania, tylko nie róbcie z sadola jakiegoś medium propagującego zioło. Nie mam ochoty oglądać po raz kolejny kurwa wywodu na temat marihuany dla wielkich rasta-botaników. Tak samo jak nie mam ochoty tu oglądać podobnych materiałów o szlugach, browarach, wódkach, heroinie, kokainie i innych używkach. Jak zechcę pooglądać to kupię sobie punkt u dilera, albo pół litra w sklepie i nie będę przynajmniej musiał słuchać jakie jedno jest zajebiste, a drugie chujowe. Szkoda, że zakazali wypierdalania takich debili, jak bym nie miał warnów...
Wszyscy pewnie jesteście pewni, że macie towar z pierwszej ręki, a połowa z was pali majeranek, szałwię i zioła prowansalskie z małym dodatkiem zielska. W optymistycznej wersji was watują.
Zgłoś
Anders Breivik 2012-12-17, 15:18
To niezłe gówno tu w PL mamy, ja tylko o OG kushu, który tu jest ostatni słyszałem.
No nic, na wakacje Kalifornia albo Holandia )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem