18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
j2m2 2012-12-16, 23:37 3
lepsze bezpieczniejsze legalniejsze i tańsze jest to, co ma 40%
Zgłoś
konriixko 2012-12-16, 23:40 20
Najmocniejsze odmiany naszej ulubionej roślinki

szukasz kolegów, pustogłowych debili ? po co się truć masochistą jesteś ? strzel sobie w łeb albo się poćwiartuj odrazu, nagraj to i powiedz jakiemuś koledze żeby umieścił na hardzie będzie fajniej:)
Zgłoś
Radysh 2012-12-16, 23:41 20
A później przyłazi taki jeden z drugim, uśmiechnięty jak małpa jebnięta w łeb. I jęczy, no wiesz pan co, no to się popsuło... frych... pan sprawdzi... No przecież pan wie!

Za ćpanie nie ma "piwa".

Wystarczająco naoglądałem się sklerotycznych fanów zielonego.
Zgłoś
grzybek507 2012-12-17, 0:03
Lubie paprotki.
Zgłoś
Verdourth 2012-12-17, 0:04 125
@konriixko @Radysh

Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy pojebani?

Masakra nie wiedziałem, że teraz hejtowanie merry jane jest modne wśród gimnazjalistów którzy nigdy nie palili
Zgłoś
k................o 2012-12-17, 0:05 25
wcale bym tego tutaj nie dawał gdyby nie to że na tym śmiesznym sadisticu siedzi tyle dzieci wychowanych przez mohery i jebanych ubeków, że sprawia mi frajde jak sie napinacie zacofańcy ;D bedzie tego wiecej
Zgłoś
Radysh 2012-12-17, 0:07
Verdourth11 napisał/a:

@konriixko @Radysh

Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy pojebani?

Masakra nie wiedziałem, że teraz hejtowanie merry jane jest modne wśród gimnazjalistów którzy nigdy nie palili

Chciałbym nie twierdzić.

Młodzi palą jakieś kurewstwa i w tym problem.

"Jeśli wiesz o co mi chodzi".
Zgłoś
konriixko 2012-12-17, 0:08 6
@Verdourth11 po twoim roczniku widzę że sam dopiero co gimbaze opuściłeś, wszedłeś na nowy poziom ponadgimbazjalny i cieszysz się możliwością palenia "trawki" podczas gdy rodzice nie trują dupy, za kilka lat dorośniesz i zrozumiesz ewentualnie wiara będzie miała okazję Cię zobaczyć tu jeszcze albo przy naszym szczęściu na hardzie
Zgłoś
Echis 2012-12-17, 0:44 55
Dawaj ziomek, wrzucaj tego więcej, niech się grono alkoholików i pracowników monaru na tym portalu wkurwia jeszcze bardziej, a przy okazji zawsze miło jest popatrzeć sobie na duże topy.
Zgłoś
~CanesPL 2012-12-17, 1:08 1
@upup
Nikt się tutaj nie wkurwia o wasze paszczaki i blanty.
Tak jak nikt się nie wkurwi, kiedy jeden czy drugi, z błogim uśmiechem na ryju, wjebie się pod samochód.
Zgłoś
noe82 2012-12-17, 1:30 6
- Jakbyście nazwali pajaca, który wrzuca co chwile filmiki przedstawiające różne butelki wódki z jej zawartością? ,
- albo pojeba, który tasuje się co wieczór przy wrzucaniu kolejnych filmików z różnymi odmianami cygar?

A i jeszcze jedno pajacu, za takie słowa "...na tym śmiesznym sadisticu" nie znajdziesz tu kolegów, ale to nie twoja wina, ze nikt nie lubi dzieci z niepełnego wytrysku.
Zgłoś
smyndryl 2012-12-17, 1:48 3
Lubie palić, palę i będę palił i chuj komuś do tego, ale jak widzę trafkę na sadystyku to mnie chuj spala.
Chcecie konopie oglądać to poszli won na hyperreala czy erowida. Tutaj propaGANDY nie zniese. Powiedziałem. Howgh!
Zgłoś
Bartsone92 2012-12-17, 2:17 14
Kurwa.. chwalą się dojrzałym wiekiem żeby czuć się bardziej utwierdzonym w swojej racji w robieniu problemu z tego, że ktoś lubi się inhalowac dymem z pewnej rosliny.
Pierdolą, że wóda bezpieczniejsza i zdrowsza.
Że jarasz gandzie to wleziesz pod samochód.
Jak czytam te wasze komentarze to połowe autorów bym udusil i zlozyl na stosie z tablicą KUPA DEBILI. -
Za wypowiadanie się na temat, w którym ironicznie jesteście zieloni
Zgłoś
konto1981 2012-12-17, 10:24 1
Nigdy dość propagandzi,niech nie sądzi ten co niewiele zna się...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem