18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o................n 2012-12-17, 15:36
@Radysh

Proszę cię człowieku nie pisz już nic więcej bo mi się słabo robi jak to czytam
Zgłoś
kashshaptu82 2012-12-17, 15:37
Ćpuny, ćpuny everywhere...

tak w okresie podstawówka/liceum (dzisiejsza gimbaza) paliłem i się fetowałem i jak sie kurwa ciesze, że mi przeszło. nie pozdrawiam~
Zgłoś
konriixko 2012-12-17, 15:39 1
i zrobiło się kółko badawcze chuj chcecie palcie, chcecie pijcie, ćpajcie, tnijcie się etc. Lecz pozwólcie innym mieć wybór czy chcą czy nie, a nie na siłę że to jest cacy a co innego be, alkohol ma swoje plusy ma i minusy ( parę piw z kumplami podczas oglądania meczu; napierdolonego ojca bijącego swoje dzieci ) to samo dotyczy się innych używek i nie tylko, chcesz bierz bo wszystko jest dla ludzi ale w odpowiednich ilościach, ale też innym nie wciskach na siłę bo będziesz chujem tak jak i osoba to propagująca (czyt osoba zamieszczająca filmik) a jeżeli ten film miał być tylko ciekawostką a nie sądzę ( stwierdzam po opisie) to są portale do tego np narkotyki.pl/
Zgłoś
błazen 2012-12-17, 15:43 2
BongMan, proszę:

O dziwo, mimo ciągnącej się od tysiącleci za konopiami reputacji "bożego ziela", czyli lekarstwa na wszystkie choroby, rzetelne badania naukowe nad wpływem marihuany na organizm człowieka podjęto dopiero całkiem niedawno. Wyniki są jak zwykle niejednoznaczne. Z jednej strony, poznawszy nieco bliżej mechanizm działania THC, lekarze odnaleźli kilka niepokojących zależności, z drugiej zaś pojawiły się pierwsze próby wykorzystania mocy "bożego doktora" w leczeniu niektórych schorzeń i dolegliwości.
Najpierw złe wieści
Jednym z najlepiej zbadanych efektów regularnego palenia maryśki jest zwiększone ryzyko schizofrenii. John Witton i jego współpracownicy z brytyjskiego Narodowego Ośrodka Uzależnień przy londyńskim szpitalu Maudsley, przygotowując materiały dla rządu Jej Królewskiej Mości, postanowili zbadać dostępne źródła na temat związków między paleniem marihuany i schizofrenią a trwałą psychozą.
Dotarli do wyników pięciu badań z różnych stron świata, z których wynikało, że istnieje korelacja między zażywaniem marihuany a zwiększonym ryzykiem zapadnięcia na schizofrenię. Np. konkluzja pracy holenderskich lekarzy była następująca: palenie pochodnych konopi w umiarkowanym stopniu zwiększa ryzyko objawów psychotycznych u młodych ludzi, natomiast zdecydowanie zwiększa ryzyko schizofrenii u tych, którzy już wcześniej przejawiali skłonności do zaburzeń psychicznych.

zwracam uwagę na zdanie:
rzetelne badania naukowe nad wpływem marihuany na organizm człowieka podjęto dopiero całkiem niedawno

O badaniach WHO też słyszałem już dawno temu. Problem w tym, że były one przeprowadzone bodajże w latach 80-tych i jest to jedno z pierwszych oficjalnych badań na ten temat. Wtedy zaczęto badać wpływ marihuany na człowieka i wyszło, że wszystko jest ok bo faktycznie marihuana nie powoduje praktycznie żadnych efektów ubocznych a ryzyko zachorowania na schizofrenię (które standardowo dla niepalącego wynosi ok. ~2%) dla palacza "czystego" zioła wynosi tylko 2 razy więcej. To wciąż bardzo mało. Tak mało, że można by się tym nie przjmować. Niestety dzisiejsze odmiany o bardzo wysokiej zawartości THC zwiększają to ryzyko nawet 7krotnie. Polecam poczytać na wikipedii bo tam wszystko jest.

"Stosowanie marihuany może doprowadzić do uzależnienia psychicznego[27][28].
Współczesne odmiany marihuany ze względu na duże stężenie THC kosztem nikłej zawartości CBD, prawdopodobnie prowadzą u osób o pewnym szczególnym genotypie do stanów psychotycznych lub nawet do schizofrenii, jednak w przypadkach, gdy marihuana jest nadużywana[29].
Na podstawie badań zleconych przez amerykański Narodowy Instytut Nadużywania Narkotyków (NIDA) kilkuset par bliźniaków wykazano, że osoby, które zaczęły palić marihuanę przed 17 rokiem życia, są 3,5 raza bardziej narażone na podjęcie prób samobójczych w przyszłości niż osoby, które zaczęły palić później[30]. Inni badacze konkludują, że samobójstwa są skutkami problemów zdrowotnych, finansowych lub rodzinnych, a używki są od nich "ucieczką", a nie ich przyczyną[31]."

Parę lat temu tegu wpisu jeszcze nie było. To tak samo jak z kokainą. Kiedyś była cudownym lekiem ale z czasem ludzi "odkryli" jej prawdziwą naturę. Tak było! Nie wierzysz? Poczytaj. Kiedyś kokainę dodawano nawet do Coca Coli (stąd nazwa) i reklamowano jako cudowny napój. Tak samo kokainą leczono szeregi chorób. Tak samo jest z marihuaną. Wciąż uważa się, że ma super lecznicze właściwości ale powoli wychodzi szydło z worka i kto wie czego jeszcze dowiemy się za parę lat.
Zgłoś
konował 2012-12-17, 15:56
I znowu jakieś ćpanie. A potem ludzie się zabijają w szkołach, albo zbierają biedne winniczki i jest zjadają bo ,,gastro mają". ŻAL
Zgłoś
j................1 2012-12-17, 16:01
Szkoda ze nie ma prodkutu w stlu THC drink, czyste THC pochlaniane do krwiobiegu poprzez uklad pokarmowy co wydaje mi sie bardziej zdrowsze od palenia.
Zgłoś
nieja 2012-12-17, 16:03
@up up
wiesz to z autopsji?
Zgłoś
DanielMarley 2012-12-17, 16:12
Kurwa jak czytam niektóre komentarze to, aż mi się nawet nic nie chce pisać. Wszystko jest dla ludzi jeśli ktoś ma głowę na karku i hajs w portfelu to śmiało na dziwki, wódkę, kokę czy zielsko kogo obchodzi, że ktoś uważa to za zło jebać innych ludzi, zawsze znajdzie się ktoś kto pierdoli smuty.
Powołując się na badania naukowców dowiedziono, że 100% ludzi pijących wodę kurwa umiera. Wszyscy umrzemy i nie ma na świecie, ani jednej rzeczy która była by całkowicie zdrowa nie ma! Wiec po co się spierać co bardziej pierdoli w głowie zioło czy wóda to jest głupie i bezcelowe nie każdy się zajmie swoją dupą, a nie zgrywa pierdolonego obrońce moralności, bo nasza moralność już jest zjebana, dzieci teraz już są popierdolone stało się, wiec lepiej pogodzić się z tym faktem, a nie napierdalać jak mohery na kółku różańcowym.

A co do filmiku to nie jestem jakoś za lansem na jakiekolwiek używki, ale obejrzałem coby wiedzieć co się nadaje na grow.
Zgłoś
BongMan 2012-12-17, 16:27 1
błazen, no faktycznie, marihuana może być szkodliwa. Nigdy tego nie kwestionowałem. Nigdy też nie twierdziłem, że to "boże ziele" i lekarstwo na wszystko - to jest przesada w drugą stronę. Marihuana jest używką, a każda używka może być szkodliwa.
Zgłoś
Lasarr 2012-12-17, 16:47
Te wasze spiny o ziolo sa tak zajebiste, ze juz wrecz kultowe, najbardziej przypadl mi do gustu postulat o nie robienie z sadola narzedzia propagandy hahaha, kolektywny barani mozg.
Zgłoś
smiechlem 2012-12-17, 17:00
Jaką ja mam bekę gdy widzę napinających się gimbusów którzy bronią swojego thc i mówią że papierosy i alkohole są gorsze
Zgłoś
Portnoy 2012-12-17, 17:04
Co tu duzo gadac... Wszystko jest dla ludzi trzeba tylko znac umiar. Ja tam lubie od czasu do czasu zajarac wychylic kielicha albo poruchac ale bez przesady. Ot tak mam takie zdanie.
Zgłoś
Kris LaMuerte 2012-12-17, 17:13
Wiecie co, nie jestem żadnym propagatorem palenia, ale nie jestem tez żadnym przeciwnikiem. Ale jedno mnie wkurwia i to strasznie - pierdolenie, że marihuana jest "be" a wóda i faje "ok". Widzę, że propaganda dobrze wyprała wam mózgi z logicznego myślenia i jedyne co potraficie, to powtarzać czyjeś słowa, zamiast samemu przysiąść na chwilę i pomyśleć. A może to wóda albo ganja w nadmiarze wam już mózgi wypaliła?

Ja widzę to tak - jedno i drugie jest chujstwem, jedno i drugie truje organizm, ale CZY i CZYM trujemy nasz organizm, jest naszą kurwa prywatną sprawą i nie rządowi decydować o tym, co jest dla nas dobre, a co złe. Dla mnie wszystko co naturalne powinno być dozwolone (tak więc marihuana, szałwia, grzyby i wszystko inne co natura nam dała). Te wszystkie naturalne "narkotyki" są zabronione tylko z jednego powodu. I to bynajmniej nie z powodu ich domniemanych możliwości uzależniających. Są zabronione tylko dlatego, że wódki nie wyhodujesz w doniczce na parapecie...

Dziękuję i pozdrawiam logicznie myślących.
Zgłoś
Demoty 2012-12-17, 17:18
Zielsko wbrew pozorom jest szkodliwe. Sam pale i widzę tego skutki. To prawda, że w nieznacznym stopniu, uszkadza pamięć krótkotrwałą widać to już po tygodniu palenia nawet jednej lufki dziennie. Ganja nie zabija to fakt, ale -wyniszcza powoli. Prosty przykład zapalisz, średnio faza trwa 2 h jednak nie jest to koniec bo sam czas rzeczywistego wytrzeźwienia trwa zazwyczaj 4h. Ten stan można porównać do sytuacji , w której jesteś zmęczony i nic nie chce się robić. Jednak wystarczy wypic mocna kawe i staje się "na nogi". No nie wiem czy po ostrej popijawie kawka by wystarczyła Ganja powoduje że nic nie chce sie robic i to samo w sobie niszczy człowieka Druga sprawa - dym z ganji jest o wiele bardziej bogaty w substancje smoliste niz fajki i palenie może ( ale nie musi) prowadzić do raka płuc.
A co do takiego typu filmików pokazujących swoista kulture palenia marihuany to Wasz problem jesli nie umiecie wyciagnac z tego wnioskow lub najzwyczjniej scrolowac dalej
Zgłoś
teken 2012-12-17, 17:30
Ja pierdole jaki flame powinien być skryp, który by blokował automatycznie pisanie komentarzy w filmach, gdzie w nazwie albo tagu jest wzmianka o paleniu trawska.
eh, ćpunki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem