Tak wiem, że każdy widział na kwejku.
Tak wiem, że każdy widział na kwejku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Według tego, niezwykle obrazka każdy, kto się kłóci o to czy Bóg jest czy go nie ma jest idiotą.
P.S. jestem wierzący
P.S. Jesteś wierzący? Ale nie napisałeś, w którego boga?
btw kwejk celuje w tego typu publikacjach, jakby ich gryzło że ze 20% społeczeństwa zwlecze dupsko w niedzielę i pójdzie do kościoła
Wcześniej próbował Bruno. Nie udało się.
Powtarzam ci już kurwa chyba po raz setny kretynie. Giordano Bruno spalony został w Rzymie jako otwarty sympatyk rodu Habsburgów. Który +/-50lat wcześniej spalił Rzym.
Jego chujowa filozofia, której dziś nikt nie zna, jest chujowa a jego postać jako wielkiego myśliciela czy kij wie kogo, to wymysł rewolucyjny(np. Staff czy Miłosz), bo brakowało im innych poważniejszych kandydatów.
Powtarzam ci już kurwa chyba po raz setny kretynie. Giordano Bruno spalony został w Rzymie jako otwarty sympatyk rodu Habsburgów. Który +/-50lat wcześniej spalił Rzym.
To sobie powtarzaj i tysiąc razy. Większość źródeł podaje otwarte głoszenie swoich poglądów oraz równie otwarte krytykowanie kościoła i kleru co traktowane było jako prowokację. Tak czy siak spalił go ówczesny kościół.
Jego chujowa filozofia, której dziś nikt nie zna, jest chujowa a jego postać jako wielkiego myśliciela czy kij wie kogo, to wymysł rewolucyjny(np. Staff czy Miłosz), bo brakowało im innych poważniejszych kandydatów.
Jego chujowa filozofia której dziś już nikt nie zna to m. in. teoria heliocentryczna Kopernika.
Warto jednak zaznaczyć, że część społeczeństwa przyzwyczajona jest do traktowanie jak sieroty, których życie sterowane jest przez kościół. Ma to swoje plusy i minusy. Stosowanie wszelkiej maści straszaków w postaci różnego rodzaju kar za grzechy, szczególnie tych, które nie dotyczą wyłącznie wiary lecz również moralnego postępowania w życiu codziennym, przynosi korzyść dla ogółu społeczeństwa. Ktoś może powiedzieć, iż wszelkiego rodzaju kary za złe postępki przewidziane są już w prawie. Zgoda, lecz nikomu nie szkodzi fakt, że część tych zapisów powielona jest przez zasady religii. Cieszę się, że w Polsce tą religią nie jest islam.
Zgadzam się również z tym, że winę za negatywne postrzeganie naszej religii i powolne dopuszczanie ciapatej plagi do głosu na naszym kontynencie jest sam kościół jako instytucja. Wszelkiej maści skurwysyny-pedofile, którzy już dawno powinni skończyć w odosobnionym miejscu z dupą rozprutą jak dupa ciapatej kozy. To chuje, które nie respektują zasad własnego wyznania odpowiedzialni są za to, jak postrzegany jest kościół jako całość. Skandal goni skandal, skurwysyn w swym zwyrodnieniu prześciga innego skurwysyna, a na tym wszystkim tracą niewinne dzieci oraz ich bliscy. Jako ateista do ludzi wierzących nic nie mam, lecz kościoła-instytucji nienawidzę. Prawie tak samo jak ciapatych.
Nie warto więc toczyć sporów na tle wyznania, w końcu to nasza indywidualna sprawa czy z wiekiem przyjmiemy warunki wiary, jakie próbuje się nam narzucać już w wieku niemowlęcym, lecz nie może być przyzwolenia na na cierpienie niewinnych wynikające ze zwyrodnienia innych, którzy próbują potem nauczać jak żyć.
To sobie powtarzaj i tysiąc razy. Większość źródeł podaje otwarte głoszenie swoich poglądów oraz równie otwarte krytykowanie kościoła i kleru co traktowane było jako prowokację. Tak czy siak spalił go ówczesny kościół.
A teraz możesz śmiało podać źródło, najlepiej oryginalny akt oskarżenia, który potwierdza za co został skazany tak że broń mnie panie nie-Boże przed mówieniem że popierania głowy Cestarstwa, będąc w państwie które niedawno Cesarz najechał i zniszczył.
Jego chujowa filozofia której dziś już nikt nie zna to m. in. teoria heliocentryczna Kopernika.
To w końcu jest JEGO czy Kopernika?
A teraz możesz śmiało podać źródło, najlepiej oryginalny akt oskarżenia, który potwierdza za co został skazany tak że broń mnie panie nie-Boże przed mówieniem że popierania głowy Cestarstwa, będąc w państwie które niedawno Cesarz najechał i zniszczył.
Oryginalny akt oskarżenia miałem gdzieś w szafie ale gdzieś mi zaginął podczas przeprowadzki. Miałem też nagranie wideo z procesu ale podczas formatowania dysku niechcący usunąłem
Nie chce mi się przeklejać internetu wejdź sobie w google.pl, wpisz Giordano Bruno i poczytaj o co został oskarżony i za co stracony.
To w końcu jest JEGO czy Kopernika?
Bazował na wiedzy, odkryciach a wówczas w większości teoriach innych naukowców, jak zresztą każdy uczony do dzisiaj. Czytaj ze zrozumieniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów