📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
marszem to gówno można zrobic tylko coś można zmienić zamachem ,po dobroci to cie może pedal zgwałcić
kurwa ryj darli, uczyć się nie dali debili banda
kurwa ryj darli, uczyć się nie dali debili banda
Pyta.pl to chuj!
pyty nie lubię, ale piwko za wrobienie babska leci ^^
Za zrobienie w prącie baby piwko daję i trzy kraby
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
-"My jesteśmy z TVN24"
.
.
-Mam nadzieję, że widzowie to wyłapią.
-Przecież debile nas oglądają.
Za to piwko
.
.
-Mam nadzieję, że widzowie to wyłapią.
-Przecież debile nas oglądają.
Za to piwko
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
"Niekopetentna Pyta" - o kurwa, tytuł roku! To musi wejść na główną!
No tak, zjadło mi literkę i już nie mogę edytować. Ale oczywiście musiałeś się dojebać, smutny kutasie.
Jak te tępe chuje z Pyta.pl mnie wkirwiaja!!
Baranie, zamiast to obrócić w żart to sam siebie dobijasz. Widocznie masz taką zajawkunię.
O borze! Tak, jedną. Jeśli uważasz, że więcej, to sam powinieneś coś poczytać, na przykład tytuł jeszcze raz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów