18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Niemieckie trupki
Pit89 • 2012-03-07, 20:45
Może nic specjalnego, ale chciałem się pochwalić osobistym znaleziskiem sprzed paru lat, podczas spaceru z wykrywaczem w okolicy Międzyrzeckiego Rejonu Umocnionego natrafiliśmy na takie oto szczątki.
oczywiście zostały zgłoszone odpowiednim służbom, była ekshumacja, znaleziono niesmiertelnik ale niestety nie do odczytania.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.................. 2012-03-07, 20:48
W której minucie i sekundzie jesteś na filmiku?
Zgłoś
Pit89 2012-03-07, 20:53 18
4;14 w białej bluzie, mało widać nie pofapujesz :p
Zgłoś
.................. 2012-03-07, 20:59
Pit89 napisał/a:

4;14 w białej bluzie, mało widać nie pofapujesz :p

No nie, to zdecydowanie za mało.
Zgłoś
monetus 2012-03-07, 21:19 1
Piwo za 40:1 i wykrywke. Nie udupili cię za takie rozgrzebywanie grobów?
Zgłoś
Pit89 2012-03-07, 21:24
nie bo to było przy poniemieckim bunkrze, i oczywiście poszła bajeczka że pies na spacerze wykopał kość
Zgłoś
Polejminatychmiast 2012-03-07, 22:01
To za te fanty zbiłeś szmalu
Zgłoś
Pit89 2012-03-07, 22:10
tam nic nie było tylko troche łusek, amunicji... zostali zabici prawdopodobnie przez Ruskich w 45' , egzekucja, choć znaleziono też czubki z samolotu Su-2 więc nie wiadomo do końca co się stało. Aha i niemcy byli nago jedynie z nieśmiertelnikami, dlatego uważam że to była egzekucja przed Bunkrem :
Zgłoś
bachus85 2012-03-07, 22:39
ta pochwa od sztyletu
ss?
Zgłoś
Pit89 2012-03-07, 22:50 2
nie, zwykłego, sztylet ss to bracie cenniejsze niż złoto , trudno o tego fanta
Zgłoś
BongMan 2012-03-07, 23:00 15
Martwy szwab = piwo. Pozdrawiam
Zgłoś
d................! 2012-03-07, 23:02 4
Hmm spytałem pradziadka czy był kiedyś kolicy Międzyrzeckiego Rejonu Umocnionego przy bunkrze, coś tam zaczął pierdolić po rusku że był pijany i zabawić się chciał ale że żałuje, ale nie wiem o co mu chodzi
Zgłoś
Pit89 2012-03-07, 23:04
dojcz.! napisał/a:

Hmm spytałem pradziadka czy był kiedyś kolicy Międzyrzeckiego Rejonu Umocnionego przy bunkrze, coś tam zaczął pierdolić po rusku że był pijany i zabawić się chciał ale że żałuje, ale nie wiem o co mu chodzi

no to masz na filmiku jak się dziadek zabawił wsumie dobrze zrobił, ale dlaczego masz nick dojczzzzzzzzzzzzzzzz?:S:)ss:)
Zgłoś
!Timon 2012-03-07, 23:06
To nie były niemieckie trupki tylko nazistowskie! Pamiętaj o poprawności politycznej
Zgłoś
tomek1491 2012-03-07, 23:06
Zajebiste hobby. Moze kiedyś i ja sie takim czymś zainteresuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem