Niemka w BMW pomyliła Łódź z Litzmannstadt. Wyrzuciła niedopałek dokładnie w miejscu gdzie 70 lat temu jej dziadkowie stworzyli getto dla 200 000 ludzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PanMarian napisał/a:
Pierdolisz jak potluczony, a pewnie nawet paszportu nie masz...
Chcesz się przekonać kajdaniarzu?
Wyrzucił byś peta w Niemczech to byś za 2 minuty był zatrzymany przez radiowóz i dostał byś mandat, moim zdaniem dobrze zrobili.
@ up atha
Taka postawa jaka jest na filmiku jest prawidłowa, gdyby każdy kto widzi takie sytuacje lub podobne zareagował to Łódź jak i inne polskie miasta lśniły by czystością, bo kto by chciał dostać np. kupą swojego psa, której nie posprzątał, butelką którą wyrzucił, kiepem itp.
No, ale jesteś Ty i Ci którzy dali Ci piwa i wy chyba lubicie brud i syf, niczym żuki gnojarze, śmiejecie się z normalnej postawy itp. Może właśnie podobnie się zachowujecie, zostawiacie po sobie tylko syf i brud jak cyganie. Żal mi was, że jesteście tak blisko dna.
Taka postawa jaka jest na filmiku jest prawidłowa, gdyby każdy kto widzi takie sytuacje lub podobne zareagował to Łódź jak i inne polskie miasta lśniły by czystością, bo kto by chciał dostać np. kupą swojego psa, której nie posprzątał, butelką którą wyrzucił, kiepem itp.
No, ale jesteś Ty i Ci którzy dali Ci piwa i wy chyba lubicie brud i syf, niczym żuki gnojarze, śmiejecie się z normalnej postawy itp. Może właśnie podobnie się zachowujecie, zostawiacie po sobie tylko syf i brud jak cyganie. Żal mi was, że jesteście tak blisko dna.
Tak naprawdę cebulakowi żal dupę ścisnął, że obleśna niemra ze szlugą jeździ samochodem, który on kupi po dwóch wypadkach od turasa za 10 lat. Jakby tego kiepa wyjebał drugi cebulak z Golfa III, to nawet nie zwróciłby mu uwagi. Taka jest niestety smutna prawda.
Ja wypierdalam wszystko przez okno jak jadę Szczególnie butelki plastikowe Mam w dupie ekologię
Koleś uratował Łudź, a w ŁÓdź dalej w niebezpieczeństwie ;D
Sami śmiecimy na potęgę, wystarczy wyjść z domu by się przekonać. Niemka pewnie zobaczyła jak sami szanujemy swoją ziemie. Po prostu przyjęła obyczaje gospodarza.
Sami śmiecimy na potęgę, wystarczy wyjść z domu by się przekonać. Niemka pewnie zobaczyła jak sami szanujemy swoją ziemie. Po prostu przyjęła obyczaje gospodarza.
Ciekawe czy zawsze wszystkich uczysz porządku na ulicach?? Patrioto jeden!!
twinspark napisał/a:
Teraz możecie zwyzywać mnie od chujów
Po co, żeby Ci przyjemność sprawić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów