📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dozowanie napięcia świetne ale sam wypadek słaby. Całokształt - małe piwo ode mnie, za świąteczny klimat.
jak to co chcial zrobic? chyba widac ze wlaczyl kierunkowskaz zeby zmienic pas. no i zmienil.
Obraz trochę chujowy i nie widać dokładnie. Na mój gust to traktorzysta wystraszył się i depnął za mocno po hamulcu. Nie widzę żeby jakoś MAN zajechał mu drogę.
Nie było kontaktu tylko kierowca tira zajechał drogę Valtrze a traktorzysta zaczął hamować i jak widać nie miał podłączonych hamulców w przyczepach i one zepchnęły pojazd. Jestem rolnikiem i jestem EKSPERTEM, na pojazd o mocy ok 110 KM sprężarka zabiera około 2-3 KM co zwiększa spalanie około 2lON/h pracy co na prędkość 30km/h i 5 godzin pracy jest nie opłacalne i często rozłącza się układ w celu redukcji kosztów.
No to sobie zredukował koszty
Przedmówca S.T.U. ma całkowita rację... Bez hamulców przyczepy pojechały sobie z tym ciągnikiem... Fakt, że kierowca tira o zmianie pasa przypomniał sobie dość późno i albo miałby rolinka w dupie albo opcja jak na filmiku
To faktycznie oszczędność - traktor uszkodzony, pewnie mandat z 300 zł i mogły ucierpieć postronne pojazdy ale 10 litrów ropy do Pastucha zostało
S.T.U_Cummins -> to przyoszczędził w takim razie
Wyraźnie widać, że kierowca tira wymusza pierwszeństwo, a po zmianie pasa hamuje na chwilę i zaraz daje gazu (widać jak mu maska chodzi). Stawiam, że na złość zrobił traktorzyście.
trzeba bylo 10 minut filmu wrzucic .... czekam i czekam a tu taki huj
Abstrahując od hamulców, to kierowca tira musi być totalnym zjebem (zresztą jak 99,99% kierowców tirów, o czym wnioskuję z ich zachowania na drogach; zresztą to zrozumiałe, przecież tylko totalna spierdolina umysłowa z IQ<50 może psychicznie znosić taką pracę). Na ile pozwala stwierdzić jakość filmiku, to ten idiota włączył migacz o wiele za późno, żeby kierowca ciągnika mógł go zauważyć i próbować wykazać się uprzejmością i go wpuścić na pas. Nie ma więc mowy o jakimkolwiek "braku uprzejmości" (której pod tym względem w Polsce rzeczywiście brakuje, w Niemczech np. w miarę możliwości znakomita większość ludzi wpuszcza chcących zmienić pas, w Polsce prawie każdy musi być pierwszy, bo zyska pół sekundy, chuj z innymi). W tym momencie były tylko dwie opcje: albo ta z filmiku, albo kraksa. Debil pewnie zamiast patrzeć się w lusterka walił gruchę z myślą o odwiedzinach u kolejnej przydrożnej Bułgarki bez zębów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów