A no! Cóż sie dziwić skoro to dziennikarka TVN. TVN zawsze próbuje przestawić Korwina jako chama, o najgorszych poglądach etc. Po tej "aferze" z inwalidami też tak próbowali zrobić, ale wbrew im oczekiwaniom poparcie Korwina wzrosło. Dlatego ostatnio po jakiejś "aferze" już nie zrobili o nim materiału, bo bali się ze znów poparcie wzrośnie. Szczerze to nie wiem jakim cudem ludzie nie przejrzeli jeszcze na oczy i dalej nie popierają Korwina. Swoją drogą uwielbiam oglądać program Tak czy nie na polsacie kiedy udział bierze Korwin-Mikke. Jego poglądy są po prostu logiczne i ma racje. Sposób w jaki masakruje lewaków zawsze mnie zadziwia
. A tak poza tym to jest bardzo fajny gość... we czwartek byłem na spotkaniu z nim w Krakowie. Mówił jak zwykle sensownie, po spotkaniu normalnie pogadał z tymi którzy jeszcze zostali dłużej. Nigdy nie zmienił swoich poglądów bo są po prostu dobre i prawdziwe.
#edit
@up i @3up
Jakoś popieram Korwina i nie jestem przedstawicielem "gimazy". Co więcej, na wspomnianym przed chwilą spotkaniu byli głownie studenci, oraz wiele starszych osób. Gimbaza jest za Palikotem przeważnie, a mówienie że "przestawiają" Korwina jest bynajmniej śmieszne.