Metalowiec tez człowiek, podobno. Rozważanie na temat tej zacnej subkultury prowadzone przez karavka,
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z metalu się nie wyrasta. Proponuje pojechać do Wacken. Znam kupę ludzi po 30 co nadal popierdalają na koncerty. Zresztą dla zaciekawionych polecam pl.wikipedia.org/wiki/Metal:_A_Headbanger's_Journey
Film pokazujący metal z antropologicznego punktu widzenia. Kilka genialnych wywiadów i w cholerę prób sprecyzowania pojęcia metal.
Film pokazujący metal z antropologicznego punktu widzenia. Kilka genialnych wywiadów i w cholerę prób sprecyzowania pojęcia metal.
Oczywiście też znam takich. Mówiąc, że wyrasta się nie miałem oczywiście wszystkich na myśli.
Lecz najczęściej jest tak iż ten kto nie wyrasta z metalu po prostu sam go robi.
Metal jako tako gatunek kształtuje Cie, otwiera na inne kierunki (oczywiście na jakieś bardziej ambitne, nie jakieś techno czy inne chujstwo).
Po prostu zobacz ile jest dzieciaków które słuchają metalu, noszą swój straszny strój i słuchają SOADów, Linkin Parków czy innych zespołów gdzie myślą że to jest metal.
...a później po prostu, dorastają.
Lecz najczęściej jest tak iż ten kto nie wyrasta z metalu po prostu sam go robi.
Metal jako tako gatunek kształtuje Cie, otwiera na inne kierunki (oczywiście na jakieś bardziej ambitne, nie jakieś techno czy inne chujstwo).
Po prostu zobacz ile jest dzieciaków które słuchają metalu, noszą swój straszny strój i słuchają SOADów, Linkin Parków czy innych zespołów gdzie myślą że to jest metal.
...a później po prostu, dorastają.
rockface123 napisał/a:
Obrazek
Powiedział co wiedział Łodzianin wracaj do swojej przedwojennej kamienicy rozjebanej niemieckim moździerzem, bo za wiele od wojny sie tam nie zmieniło
Ups rudy detected.
Powiedziałbym "pies cię jebał", ale to byłby mezalians dla psa.
karavek napisał/a:
Uwielbiam takich ludzi bez dystansu :d Jesteś tak prostym człowiekiem że z rudego zrobiłem się niebieski
A łyżka na to - "niemożliwe".
P.S. luzuj majty mój ty mały, rudy psychologu, po prostu wrzuta tak czerstwa, że aż dupa cierpnie.
Chudy_lis napisał/a:
P.S. luzuj majty mój ty mały, rudy psychologu, po prostu wrzuta tak czerstwa, że aż dupa cierpnie.
hehe uwielbiam słuchać że jestem rudy. Zwłaszcza jak daltonista mi to mówi ach z wrażenia aż popuściłem w gacie hehe
karavek napisał/a:
hehe uwielbiam słuchać że jestem rudy. Zwłaszcza jak daltonista mi to mówi ach z wrażenia aż popuściłem w gacie hehe
To oczywiste, że popuściłeś w gacie. Wieloletnie nawyki trudno wykorzenić ad hoc.
Wszystko można wyćwiczyć, mam nadzieję że kiedyś nie będę srał w gacie na widok twoich postów.
szkoda oglądać wypociny kolejnego debila. życie na sadolu straciło sens- tylko filmiki ze zdychającymi brudasami trzymają poziom
Średnie Stary. Zacznijmy od tego że SOAD to nie metal. a resztę ludzie skomentują
ah, a moze z ta czarna magia chodzi o to, ze osoby majace inny gust muzyczny niz ogol ludzi potrafi tez w inny sposob spojrzec na duchowosc i nie uwaza, ze np okultyzm to bzdura.
rockface123 napisał/a:
Powiedział co wiedział Łodzianin wracaj do swojej przedwojennej kamienicy rozjebanej niemieckim moździerzem, bo za wiele od wojny sie tam nie zmieniło
Japa cwelu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów