Metalowiec tez człowiek, podobno. Rozważanie na temat tej zacnej subkultury prowadzone przez karavka,
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem metalem od chuja czasu i satanistą nie jestem, on jest w bibli - ja w biblie nie wierzę, jestem ateistą jeśli chodzi o te jebane jedzenie kotów to nie wiem co za tępak to wymyślił ale mam nadzieje że zdech w męczarniach, gdyż nigdy nie doszło do wpierdolenia kota przez metala. Muzyka jest bardzo ciężka a ja takiej potrzebuje w moim życiu, kurwicy bym dostał jakbym miał słuchać jakiegoś pitu pitu dla bitu zwanego rapem, podobno z rapu sie wyrasta
Także Reasumując, słuchajcie sobie czego chcecie, a najlepiej wszystkiego po trochu i wybierzcie sobie to, co wam odpowiada a nie pierdolcie że wszystko jest chujowe, tylko ten jeden gatunek jest dobry, ja tylko za rapem nie przepadam, rocka też słucham i czasem nawet muzyki klasycznej czy innego chujostwa Pozdrawiam, gimbusy w budzie to licze na jakąś dyskusje na poziomie, chyba że nie ma tu żadnych normalnych użytkowników.
Także Reasumując, słuchajcie sobie czego chcecie, a najlepiej wszystkiego po trochu i wybierzcie sobie to, co wam odpowiada a nie pierdolcie że wszystko jest chujowe, tylko ten jeden gatunek jest dobry, ja tylko za rapem nie przepadam, rocka też słucham i czasem nawet muzyki klasycznej czy innego chujostwa Pozdrawiam, gimbusy w budzie to licze na jakąś dyskusje na poziomie, chyba że nie ma tu żadnych normalnych użytkowników.
Az mnie brzuch rozbolał, tylko nie wiem czy to przez film czy srać mi sie chce
Też mnie ta sprawa z kotami nurtuje już od dobrych paru lat... o co tu chodzi? Słucham metalu już trochę czasu i ani ja, żaden mój znajomy, ani nawet jakikolwiek muzyk na koncercie kota nie zjadł, ba nawet o tym nie wspomniał. Więc pytanie do ekspertów: skąd to się wzięło???
Karavek nie znajdziesz tu sympatii i zrozumienia.
Idź być rudy gdzie indziej, najlepiej w dupie na półce - po lewej stronie.
Powiedział co wiedział Łodzianin wracaj do swojej przedwojennej kamienicy rozjebanej niemieckim moździerzem, bo za wiele od wojny sie tam nie zmieniło
rockface123, żalisz się czy chwalisz , poszukaj w mieście jakiegoś psychologa i z nim pogadaj o twoich problemach .
Ja wiem skad kot w tej histori, otoz:
za malolata wlezlismy do piwnic starego dworku w mojej wiosce, a tam - pentagramy narysowane, swiece popalone i oczywiscie zdechly kot-niewiem czy nadgryziony bo spierdalalismy w takich podskokach ze jeden z nas buta zgubil...
za malolata wlezlismy do piwnic starego dworku w mojej wiosce, a tam - pentagramy narysowane, swiece popalone i oczywiscie zdechly kot-niewiem czy nadgryziony bo spierdalalismy w takich podskokach ze jeden z nas buta zgubil...
Ezoteryk napisał/a:
rockface123, żalisz się czy chwalisz , poszukaj w mieście jakiegoś psychologa i z nim pogadaj o twoich problemach .
widzę że gimbaza z szkoły wróciła i hejci
Chudy_lis napisał/a:
Karavek nie znajdziesz tu sympatii i zrozumienia.
Uwielbiam takich ludzi bez dystansu :d Jesteś tak prostym człowiekiem że z rudego zrobiłem się niebieski
Metalem byłem, metalem jestem i będę, o jedzeniu kotów nie słyszałem ale...
Znam świetny przepis na jogurt z kota, jak ktoś chętny to:
Smacznego
Znam świetny przepis na jogurt z kota, jak ktoś chętny to:
Smacznego
Z metalu jakby nie patrzeć wyrasta się..pozostaje sentyment lecz obiera się zazwyczaj inny kierunek muzyki.
Co do autora filmiku.. wnioskuję, iż jest to jakiś lekko opóźniony intelektualnie człowiek, temu tak emocjonalnie podnieca się w swoim filmiku.
Jeszcze ten soad w przerywnikach, ludzie. Co to ma wspólnego z metalem?
..i te jedzenie kotów, ku*a. Pewnie tak samo przywiązujecie do tego wagę, jak do swoich problemów w stylu 'co dzisiaj nałożę na siebie by wszyscy zobaczyli, że jestem metalem'.
Co do autora filmiku.. wnioskuję, iż jest to jakiś lekko opóźniony intelektualnie człowiek, temu tak emocjonalnie podnieca się w swoim filmiku.
Jeszcze ten soad w przerywnikach, ludzie. Co to ma wspólnego z metalem?
..i te jedzenie kotów, ku*a. Pewnie tak samo przywiązujecie do tego wagę, jak do swoich problemów w stylu 'co dzisiaj nałożę na siebie by wszyscy zobaczyli, że jestem metalem'.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów