Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda jest taka, że muzyka ewoluuje, a metal jest jej najwyższą formą. No bo niby co miałoby być lepsze od np. Slayera? Cipiarski pink floyd czy inny king crimson, czyli żałosne wycie do mikrofonu i zupełny brak skilla w grze na instrumentach? W metalu wszyscy są witruazami i napieradalją szybko i idealnie trafiają w nuty, a nie grają jeden dźwięk przez 15 sekund jak w tych żałosnych zepołach dla /fa/pedałów.
Szopen, mozart schubert? Nie rozśmieszajcie mnie, cała muzyka klasyczna to losowe nawalanie w instrumenty. W zespołach metalowych wszyscy zgrywają się świetenie, w muzycy klasycznej jest drygent i tak to chuja daje bo wszyscy grają jak chcą i wychodzi kurwa jedna wielka kakofonia. Techno to wogle nie jest muzyka bo to komputer tylko robi w sumie. DJ tylko robią jednen dźwięk i ctrl c, ctrl v i już wielki hit dla blachar i dresów idiotów.
Ja pierdole, jak można nie słuchać metalu, nie rozumiem was chuje.
Słucham metalu od pacholęcia, na początku Lordi, Slipknot i tak powoli powoli kształtował się gust kończący się na Paganie i Heavy...słucham innej muzyki bluesa, rocka, etc nie jem kotów, nie noszę glanów , nie mam piór do pasa....kurwa metalowa jest dusza człowieka nie to jak wygląda, szczerze mówiąc wyjebane mam na to co gadają internetowe napinacze na temat metalu
jutro o 8 rano w gimnazjium możesz się tym podzielić z kolegami przy rytmach jakiegoś obwiesia co pierdoli o biedzie siedząc w stanach
Sorka za powtarzanie słowa metal, ale jest już późno
co do palenia kościołów to polecam się zapoznać dlaczego Varg je zdymem puścił....
rozmawiając o metalach to raczej trzeba brać pod uwagę metali nie dziecko które lata w glanach i koszulce gnr
Tak się to robi:
O kurwa, nie zauważyłem że jesteś rudy, a to wiele tłumaczy
Kurwa, są gusta i guściki, nie każdy słuchający hip sropu jest drechem co napierdala wszystkich co koło niego przejdą i krzywo spojrzą, tak też nie każdy "metal" jest zjebem wyznającym szatana i słuchającym napierdalanki bez krzty rytmu. LOL!
Słucham każdego rodzaju muzyki, ale wychowałam się na AC/DC, Iron Maiden, Led Zeppelin (...) i dalej słucham mocniejszego brzmienia, co w żaden kurwa japierdole jego zajebana mać sposób nie ujmuje mojemu stanu psychicznemu czy normalnemu podejściu do życia.
A to, że ktoś woli kolor czarny niż różowy to chyba indywidualna sprawa i japa zamknięta.
To jest podobnie jak z penisem i wiarą, nikomu nie powinno się wkładać go do mordy.
Dziwi mnie tylko to, że ktoś ma tyle lat i nadał kłóci się o to...
Szanuję każdy rodzaj muzyki, ale tylko do pewnego stopnia, bo o ile zniosę pop, ten sprzed kilku lat, to niestety dzisiejszego już nie. Po prostu muzyka zeszła na PSY, ach ta ironia.
Może po prostu żyjemy w takich czasach, gdzie dzieciaki zamiast rozwijać swoje pasje, zakładać garażowe zespoły, próbować stworzyć coś nowego, wolą siedzieć przed komputerem. Fakt, czasem w gimnazjum ktoś wpadnie na genialny pomysł "a zostanę se raperem", jak to wychodzi raczej tłumaczyć nie muszę.
Swoją drogą słucham metalu, ale czasem włączę sobie coś innego, coś co mi przypomina dzieciństwo, przykład? Ich Troje, Łzy, czy Paktofonika, gdy byłem młodszy i nie wiedziałem nawet co jest w jakim gatunki to mi się podobało, nadal mi się podoba, tak samo jak masa innych zespołów które poznałem później.
Powinno się słuchać muzyki, a nie gatunków. Znów się rozpisałem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów