Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
metalowcy brudne ciule
tylko DUBSTEP
podejrzewam że higienę osobistą mamy sporo bardziej zadbaną do was brudasy i ćpuny, co do rapu no cóż, nikt normalny tego gówna nie słucha tylko jakieś pizdy co bić się potrafią z kolegami ale pojedyńcze jednostki takich ćpunków to mysze pipy
Podejdźcie do metala i powiedzcie mu co o nim myślicie.... powodzenia
dobra nie komentuje już więcej tego syfu, szkoda mojego czasu na takich pierdolców niedorozwiniętych, pozdrawiam każdego normalnego po 18-stce który to czyta.
Cisniesz po gimbusach(czyt. rapserach) jacy to oni niewychowani, niekulturalni i zjebani wgle tyle ze to ty wyzywasz w kazdym zdaniu przynajmniej 2 razy pierdolony metalowcu. Idz zjedz se kota bo żyłka pierdolnie i bedzie materiał na harda.
Dajcie mu maśc na ból dupy bo cos go uwiera.
wiesz co dla mnie to bardziej jebie dres noszony przez miesiąc niż odzienie niejednego z pacholąt i to raczej drechy z patury się nie myją
Tu jest dobra chamówa, będą w dzień dziecka w Warszawie grali
stara (z czasów kiedy black i d'n'b dopiero wyłaniały się z dark elektro) i niskobudżetowa produkcja "Cradle of Fear" z Dannym z Kredek.
Niektórym pół debilom trudno zrozumieć że jak sie czegoś nie rozumie, nie zna na tym to sie kurwa o tym nie mówi, wymądrza, a tym bardziej nie obraża. Metal to metal, a nie wpierdalanie kotów.
Jestem metalem od chuja czasu i satanistą nie jestem, on jest w bibli - ja w biblie nie wierzę, jestem ateistą jeśli chodzi o te jebane jedzenie kotów to nie wiem co za tępak to wymyślił ale mam nadzieje że zdech w męczarniach, gdyż nigdy nie doszło do wpierdolenia kota przez metala. Muzyka jest bardzo ciężka a ja takiej potrzebuje w moim życiu, kurwicy bym dostał jakbym miał słuchać jakiegoś pitu pitu dla bitu zwanego rapem, podobno z rapu sie wyrasta
Także Reasumując, słuchajcie sobie czego chcecie, a najlepiej wszystkiego po trochu i wybierzcie sobie to, co wam odpowiada a nie pierdolcie że wszystko jest chujowe, tylko ten jeden gatunek jest dobry, ja tylko za rapem nie przepadam, rocka też słucham i czasem nawet muzyki klasycznej czy innego chujostwa Pozdrawiam, gimbusy w budzie to licze na jakąś dyskusje na poziomie, chyba że nie ma tu żadnych normalnych użytkowników.
Sratata jesteś brudas i wielkie dildo Ci w Twoją czarną szatańską dupę.
Jestem metalem od chuja czasu i satanistą nie jestem, on jest w bibli - ja w biblie nie wierzę, jestem ateistą jeśli chodzi o te jebane jedzenie kotów to nie wiem co za tępak to wymyślił ale mam nadzieje że zdech w męczarniach, gdyż nigdy nie doszło do wpierdolenia kota przez metala. Muzyka jest bardzo ciężka a ja takiej potrzebuje w moim życiu, kurwicy bym dostał jakbym miał słuchać jakiegoś pitu pitu dla bitu zwanego rapem, podobno z rapu sie wyrasta
Także Reasumując, słuchajcie sobie czego chcecie, a najlepiej wszystkiego po trochu i wybierzcie sobie to, co wam odpowiada a nie pierdolcie że wszystko jest chujowe, tylko ten jeden gatunek jest dobry, ja tylko za rapem nie przepadam, rocka też słucham i czasem nawet muzyki klasycznej czy innego chujostwa Pozdrawiam, gimbusy w budzie to licze na jakąś dyskusje na poziomie, chyba że nie ma tu żadnych normalnych użytkowników.
Pizda z ciebie nie ateista, a twój avatar o tym najlepiej świadczy. Jak nie wiesz, czemu, to sięgnij do źródła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów