📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hauer88 napisał/a:
Muszę Cię rozczarować ale nie mam nic wspólnego z ONR [poza częścią zbieżnych poglądów]. Nie należę do żadnej organizacji - przykro mi
A to przepraszam, bo tak sobie pomyślałem, że jeżeli lepiej ich propagujesz niż oni sami (np. w innych tematach), to może jesteś członkiem, no nieważne.
Promuję? Co najwyżej mogłem się odnieść do ich historii bądź tak jak napisałem wcześniej znaleźć się w jakimś stopniu na tej samej ideologicznej płaszczyźnie - że tak to nazwę... ONR nie jest dla mnie tematem tabu i nie czuję wstydu odwołując się do nich.
Jeśli już miałbym się do czegoś przyrównywać to najbliżej mi do terceryzmu.
Jeśli już miałbym się do czegoś przyrównywać to najbliżej mi do terceryzmu.
nie chcę być w Polsce jak wybuchnie trzecia wojna światowa
ciągłe gadanie o żydach znowu może komuś skojarzyć się z tym, że jest ich tu dużo
ciągłe gadanie o żydach znowu może komuś skojarzyć się z tym, że jest ich tu dużo
UPx2 Honor zajebista kapela, a sanhedryn to pierwszy kawałek jaki nauczyłem się grać na garach , żydowska batalia to też nie jest zły kawał, a krew i honor niszczy system
@up
Tylko czekałem na to zdjęcie.
To skin może ? Bo nie wiem czy to 88 to rok urodzenia czy pewien symbol. 14/88
Tylko czekałem na to zdjęcie.
Cytat:
nie mam nic wspólnego z ONR
Piterek_19 napisał/a:
swoją drogą żyd powinno się pisać z małej litery
stawiam ci wielka, przeogromniasta flaszke za to!!! od zawsze mowilem ze zyd sie pisze z malej litery
hitler wroc zydow truc
Pater patriae napisał/a:
Oj Hauer, Hauer, pozdrów ONR Wiesz co jest najlepsze? że w niektórych przypadkach macie rację, np. w tym, czy w sprawie pedałów, ale patrząc na całość to się przestraszyć można.
Obrazek
a myslisz ze dlaczego jest tak jak na tym obrazku? UN , Europa i USA to jedno zydostwo dlatego siebie nie bija... w iranie znalezli bogate zloza ropy i dlatego wymyslaja pretekst zeby to zapierdolic i miec kase... jak to zydki pierdolone wszystko zrobia zeby miec wiecej pieniedzy
no i troche humoru
co zrobic zeby zabic grupke zydkow i nie zostac posadzony o morderstwo?
rzucic miedzy nich 50gr, sami sie o nie pozabijaja ;p
Naziole skurwiałe. 14/88 sie zachciewa ? Miłego spotkania z naszymi glanami ! Antifa !
@ up
Po pierwsze, pewnie w dupie nie w antifie jesteś. Po drugie, kto naziol ? Tylko ładnie zapytałem
Aha, no i po trzecie już wolę nazioli niż pederastów
Po pierwsze, pewnie w dupie nie w antifie jesteś. Po drugie, kto naziol ? Tylko ładnie zapytałem
Aha, no i po trzecie już wolę nazioli niż pederastów
adiemus36 napisał/a:
Skin również nie
88 to raz rok urodzenia a dwa 88 spostrzeżeń Davida Lane:
http://lists.ceti.pl/pipermail/wiec/20070602/010513.html
Voltron napisał/a:
hitler wroc zydow truc
Jak można, będąc Polakiem wypisywać takie gówno? Ty się patriotą nazywasz? Podczas II wojny wstąpiłbyś do Waffen SS żeby móc palić żydów? Wiesz ile Polaków zginęło w obozach zagłady? Kurwa nie wytrzymam. Według Hitlera byłeś takim samym podczłowiekiem jak żyd i cygan. Nacjonalizm rozumiem, ksenofobię rozumiem, ale nazizm kurwa?
AllahAkbar napisał/a:
Naziole skurwiałe. 14/88 sie zachciewa ? Miłego spotkania z naszymi glanami ! Antifa !
Tyle możesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów