📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A "najgorsze" jest to, że wszystko w tresci tego filmiku jest prawda.
Problem z żydami polega na tym, że nie asymilują się w żaden sposób z ludnością autochtoniczną, a wręcz przeciwnie, starają się ją zniszczyć lub przejąć nad nią kontrolę. Nie miał bym najmniejszych oporów podać ręki żydowi kochającemu Polskę, dbającego o wspólne dobro, czującego się Polakiem... Niestety jak na razie takowego nie spotkałem...
Piterek_19 napisał/a:
Problem z żydami polega na tym, że nie asymilują się w żaden sposób z ludnością autochtoniczną, a wręcz przeciwnie, starają się ją zniszczyć lub przejąć nad nią kontrolę. Nie miał bym najmniejszych oporów podać ręki żydowi kochającemu Polskę, dbającego o wspólne dobro, czującego się Polakiem... Niestety jak na razie takowego nie spotkałem...
A czemu on ma kochac Polskę skoro jest Żydem? Tobie ktoś każe kochać Madagaskar, Chiny albo Indonezję? Masz jakieś błędy w logicznym myśleniu!
Sami sobie napisali książkę w której nazwali siebie narodem wybranym i cały chrześcijański świat w to wierzy. Żal dupę ściska, gdzie był ich bóg Jahwe, jak zdychali w Auschwitz? Niemcy nawet ich nie okłamywali, oni naprawdę szli do "dezynsekcji", pozbywano się tam tych robali. Swoją drogą chrześcijanie wierzą w tego samego boga co żydzi, z tym że chrześcijanie dodają jeszcze żyda na patyku jako zbawiciela. Mamy ich religie w głowach oraz narzuconą przez nich poprawność polityczną, multiculti, wpływ w mediach, w prasie, w szkołach. Ciekawe, jak bardzo cały biały świat dał im się skurwić. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że już nigdy się nie ogarniemy, jako narody jesteśmy już tak zmanipulowani, że już nic się nie da zrobić, bo wymagałoby to radykalnych kroków, na które nas nie stać. Polacy jaki i cała Europa, Rosja, biała Ameryka wyginą i to niedługo. Biali ludzie płodzą za mało dzieci, a arabusy, czarnuchy, cyganie aż zanadto. Mam tylko nadzieje że dożyje tego momentu, tej wspaniałej chwili kiedy Izrael zostanie zniszczony a jego zbrodnie pomszczone.
bloodwar napisał/a:
A czemu on ma kochac Polskę skoro jest Żydem? Tobie ktoś każe kochać Madagaskar, Chiny albo Indonezję? Masz jakieś błędy w logicznym myśleniu!
Błędy w logicznym myśleniu to ma twoja s.....
Żydzi to nie narodowość, a związek wyznaniowy tak samo jak katolicy, buddyści itd (swoją drogą żyd powinno się pisać z małej litery). Dlatego nie rozumiem czemu wyznanie miało by przeszkadzać w lojalności wobec kraju w którym mieszka się od pokoleń?
Przyjmując retorykę: "Żydzi to nie narodowość, a związek wyznaniowy" udowadniasz, że to TY masz problem z tolerowaniem ich odmienności i ułatwianiem im asymilacji, gdyż zamiast uznawać Polaków za jeden naród wydzielasz "lepszych i gorszych" opierając się na kryterium wiary a nie narodowości, jednocześnie wypominasz im to, że to niby oni się asymiliują i że nie okazują lojalności dla kraju w którym mieszkają od pokoleń - niby jak mają okazywac lojalność skoro ich "rodacy" wytykają ich palcami? Antysemityzm jest taki popierdolony że aż trudno zrozumieć tych, którzy się w to bawią!
Ortodoksyjni żydzi mają tak samo pod górkę ze swoim syjonistycznym rządem. Najczęściej ktoś uderza w religijnych żydów bo najłatwiej ich "zidentyfikować" - jednak w gł.mierze to nie oni stanowią zagrożenie dla wolnych narodów europy a zakamuflowani syjoniści - zwykle lubujący się w okultyzmie.
Oj Hauer, Hauer, pozdrów ONR Wiesz co jest najlepsze? że w niektórych przypadkach macie rację, np. w tym, czy w sprawie pedałów, ale patrząc na całość to się przestraszyć można.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów