Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cham będzie chamem niezależnie od tego czy prowadzi Tira czy motorower.
Film przedstawia sytuację pt. "blokowanie ruchu" i za coś takiego ten pseudo zawodowy kierowca powinien już pracować w ochronie na parkingu.
Swoją drogą dzisiejsi kierowcy zawodowi to banda piekarzy i malarzy, którzy nie znaleźli się w zawodzie.
McMenel, kierowcom zawodowym możesz póki co buty czyścić. Zdaje sobie sprawę, że pewnych zjawisk na drogach możesz nie rozumieć. No bo jak zrozumieć masz, wyjeżdżając na drogę raz w tygodniu w niedzielę. Pomijając ten żart....rozumiem że jesteś agresywnym, cwaniakiem drogowym, który co jakiś czas niesłusznie trapiony jest przez reprezentantów drogówki. Dziwne, naprawdę dziwne że nikt, kto analizuje przyczyny wypadków drogowych w Polsce (bez względu na przyczynę) nie przyzna na głos ile z nich powodują kierowcy zawodowi... Odpowiedź dla nie kumatych: mniej niż 1 promil !!!
Jakich zjawisk ?? Bo nadal nie rozumiem jak tworzenie sztucznego korka ma zapobiegać blokowaniu drogi... Drogówkę mam w dupie a konto czyste więc nie cwaniakuj tu z psychoanalizą. Realnie dwóch pacanów nudzi się i trolluje innych uczestników ruchu. A teraz powiedz mi ile procentowo wśród uczestników ruchu drogowego w Polsce jest kierowców zawodowych. Bo tą statystyką możesz sobie dupę podetrzeć. Bez podania procentowej ilości kierowców zawodowych do kierowców "cywilnych".
A wy dalej bijecie pianę po polsku klasycznie;)
Swoją drogą, w Polsce na drogach brak kultury, wszyscy się spięszą i wymuszają wyprzedzanie, cwaniakują z CB i miśkami, a jak pały zatrzymają, pobiją po kieszonce i punkcikach to wszyscy płaczecie jak mali chłopcy!
W Norwegii na Autostradach jest 90km/h, nikt nie wyprzedza, nikomu się nie spieszy i średnia dożywalnego wieku jest o jakieś 20 lat wyższa;)
pozdro
Przypominam, że w każdym zawodzie są ludzie i parapety ! Przez takich kilku debili później inni, normalni kierowcy ciężarówek cierpią.
z moich obserwacji wynika, ze ponad polowa kierowcow ciezarowek to sa parapety. za zamulanie lewego pasa to powinni kare smierci wprowadzic. albo pare lat w kamieniolomach
po pierwsze to byś się zesrał a po drugie swoim burago ferrari to możesz co najwyżej wyprzedzić chrabąszcza na łące cymbaleWyprzedziłbym i zatrzymał to kurestwo i dał wpierdol za takie zachowanie. Szczyt chamstwa kurwa mać!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów