ewentualnie dorobię kolejną kratkę i wpisze "Jerzy Szmajdziński".
Pomimo że był z SLD to jednak był zrównoważony. I zajebiście mi się z nim gadało na dożynkach.
Ja uważam, że największym błędem jest głosowanie na kandydata z PO. Nie mogą mieć całej władzy bo nas sprzedadzą zachodowi...
taaaa, na tobie to by kurwa biznes zrobili....
- Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat powinien dalej nieść sztandar? - tak Marek Migalski podsumował decyzję Jarosława Kaczyńskiego o kandydowaniu na prezydenta. - Stańmy wszyscy przy królu! - apeluje politolog i europoseł PiS.
źródło
/sarkazm i cynizm mode on
@Zeta czemu bajki? Masz w każdej aferze odnośniki do gazet w których to się ukazało,a nie tylko słowa rzucone na wiatr, powodzenia w dalszym życiu jeżeli zostało ci przedstawione na tacy co i jak a ty nadal idziesz w zaparte. Widać ze twój tok rozumowania to taki ze skoro media tego nie nagłaśniają to to nie istnieje, wiec jedno słowo dla ciebie ode mnie
@Fog dałem linka wystarczy kliknąć
Dobrze. Tylko nie powieś się jak przeczytasz jutro w gazecie, że za 2 dni koniec świata, skoro tak łatwo przyjmujesz to co piszą. Wiem, że mają na swoim koncie kilka brudów, ale 180 "afer" to w większości jakieś wyssane z palca pierdoły. Swoją drogą wolę przekręty w PO, bo widać, że coś się w kraju dzieje, niż przekręty PiS i słuchać tego ujadania piesków Kaczyńskiego.
jego ekscelencja janusz korwin-mikke
pajac i kłamca, który pieprzy dużo i bez sensu. podaje z dupy wzięte statystyki, a dzieciaki mu wierzą. wielcy ekonomiści kurwa mać z gimnazjum
Mógłbyś rozwinąć swoje czcze, ogólne i jakże kłamliwe pierdolenie?
A macie lepszych kandydatów ? Kto by nie został wybrany i tak zostanie później zmieszany z błotem. Jarosław Kaczyński ma dobre wykształcenie (stopień naukowy doktora), a poza tym może się pochwalić długą działalnością polityczną. Najłatwiej go zbesztać bo tak robią inni
Takiego doktora jak on ma to sobie można wsadzić...
Leszek dobrze się nie oswoił z Wawelem i arrasami wawelskimi, a ten już pierdoli o kontynuacji dzieła brata . Człowiek, który całe życie nie robił nic tylko wichrzył i podjudzał. Takie śmiecie muszą zostać w polityce, bo co on by mógł robić innego? Jedynie być pastuchem.
znowu będzie akcja 'zabierz babci dowód'
tak z innej beczki, ludziom się pojebało w dupach po tej katastrofie. Tragedia - ok. Czyja wina - chuj mnie to. Ale kurwa most w samym centrum mojego miasta chcą nazwać imieniem Lecha Kaczyńskiego
A w Krakowie Rondo Mogilskie chcą przemianować na Rondo Lecha Kaczyńskiego...
Dla nieobeznanych - Rondo Mogilskie to jest trejd mark, który ma w piździeeeec czasu.