Nie moje nagranie, tylko znalazłem i wrzucam.
I tak i nie.
Znam ludzi którzy właśnie po takiej kuracji poczuli ogromny wstręt do fajek i nigdy w życiu już nie sięgnęli po nie.
Znam też takich którzy nie palili 25 - 30 lat i zaczęli.
Sam paliłem przeszło chyba z 12 może więcej lat, tak wcześnie się zaczęło.
Każdy domownik palił w domu, dziwne żebym sam nie zaczął.
Aktualnie minęło 7 może 8 miesięcy od ostatniego "bucha" z elektryka a fajki w ustach nie miałem już przeszło 2 lata.
To cholernie kusi, czasem się nawet śni, ale kurczę... Wiem że jak zapalę choćby jednego to znów się zacznie.
Życzcie mi farta i samozaparcia bo to serio ciężki nałóg, a głód wciąż się pojawia.
Mnie kiedys ojciec przypalił z petem i kazal mi otworzyc nowa paczke i palic do porzygu, zdziwil sie jak jako malolat dopalalem na spokojnie 4ego i se odpuscil. "Terapia" moze i dobra dla kogos bez charakteru
dlaczego on tak dziwnie mówi? co to za język? bo napewno nie polski..
Today, you'll make me sayTo czy taka kuracja pomaga czy nie to inny temat, jak koledzy znajdą nagranie w sieci to młodemu żyć nie dadzą.
Brawa do ojca, skończonego idiotę, który to nagrał..
Sam paliłem przeszło chyba z 12 może więcej lat, tak wcześnie się zaczęło.
Każdy domownik palił w domu, dziwne żebym sam nie zaczął.
Aktualnie minęło 7 może 8 miesięcy od ostatniego "bucha" z elektryka a fajki w ustach nie miałem już przeszło 2 lata.
To cholernie kusi, czasem się nawet śni, ale kurczę... Wiem że jak zapalę choćby jednego to znów się zacznie.
Życzcie mi farta i samozaparcia bo to serio ciężki nałóg, a głód wciąż się pojawia.