📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda, że uchodźcy tam nie płynęli...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Quaswerty napisał/a:
Szkoda, że uchodźcy tam nie płynęli...
Chciałbyś otruć takie piękne zwierze? Oczywiście ponton byłby najmniej toksyczny.
To jest straszne, weź się tam po pijaku wpierdol jak zawieje
Piękno natury, wyobrażacie sobie jakie to musi być kurewsko wielkie?
I teraz pomyśl, poznałeś pół roku wcześniej kobietę, piękna, zmysłowa, inteligenta, już wiesz że może być matką twoich dzieci. Nadszedł dzień oświadczyn, myślisz-przygotuje coś wyjątkowego, zabiorę ją gdzieś na drugi koniec świata, lecisz, nie wiem kurwa, na Madagaskar, jesteście w porcie, mówisz że chcesz jej coś powiedzieć, na jej twarzy rysuje się euforia, chyba coś przeczuwa, czekasz tylko aż odpłyniesz kawałek łódką od brzegu, pierścionek masz w kieszeni spodni, ona wygląda tak pięknie że nie widzisz poza nią świata, w głowie układasz scenariusze tego co będziecie robić w hotelowym pokoju i kiedy niezdarnie wsiada na kołyszącą się łódź, podpływa taki skurwysyn i twoja wybranka razem z wypożyczoną łajbą znika w otchłani układu pokarmowego tego potwora i kończy jako część kilkutonowego stolca gdzieś na dnie Oceanu, piękne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów