📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chwała Bohaterom z Narodowych Sił Zbrojnych do końca wiernym i do końca zwalczajacym czerwoną zarazę!!!
Mnie tak się marzy ... Usłyszeć na mistrzostwach świata w piłce kopanej, przed meczem POLSKA - NIEMCY
Bogurodzicę .
Bogurodzicę .
Konkluzja Pana Bolka absolutnie trafna. Teraz się takiego rozumowania nie uczy. Ba, takie postawy są wyszydzane jako staromodne i niepostępowe...
Fajnie,tak starszego człowieka posłuchać.
Nie jestem ckliwy zazwyczaj, ale powiadam zaprawdę, słuchajcie takch ludzi, bo niestety niedługo ich zabraknie. I takie rzeczy lepiej wrzucajcie, bo lepszy taki trend, niż brudasy skaczących w błocie na metalowych festiwalach.
Tych ludzi kiedyś zabraknie. Ale pamięć o nich powinna trwać wiecznie
niech teraz hakerzy wkleją to na stronę Pana Premiera, niech zobaczy co to jest POLSKI PATRIOTYZM
Gloria Victis NSZ!
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
@Barnaba666, nie pierdol, synek, ze się nie uczy. Uczę polskiego w 4 klasie podstawówki, ostatnio mieliśmy wiersz o patriotyzmie i właśnie w takim kontekście, jak panowie tutaj, rozmawialiśmy o tych sprawach. Inna sprawa, że to dzieci wiejskie, z których znaczna część regularnie pomaga rodzicom w pracach gospodarskich. Dla nich patriotyzm, to maki i chabry w życie i piękna trawa wiosną.
Tak czy siak, bez uogólnień,proszę, bo za takie rzeczy to się w ryj obrywa.
Tak czy siak, bez uogólnień,proszę, bo za takie rzeczy to się w ryj obrywa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów