18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
d................9 2012-01-23, 2:01
Powinien zostać kolejna ofiarą gifów
hyp3 napisał/a:

chuj wie czy ćwiczy biceps plecy uda rzuca nim jak żydem po pustym sklepie

hahah doslownie!
Zgłoś
Takeda 2012-01-23, 2:01 2
kozerq1 napisał/a:

uważam to za jawnie popierdolone i nie dorzeczne

"Nie" z przymiotnikami piszemy KURWA razem. A tak z ciekawości to w ogóle istnieje takie słowo jak "dorzeczne"? Tak czy srak ort.
Ooo, ale się przypierdalam, ale ze mnie debil.
Zgłoś
p................d 2012-01-23, 2:14
kulturysta z Oświęcimia
Zgłoś
bravoteampolska 2012-01-23, 2:20
Miota nim jak szatan .
Zgłoś
Bad-Motherfucker 2012-01-23, 2:26
ACTA porządku nie zrobi z takim....kurwa CZYMŚ, bo dla "politykierów" głupie społeczeństwo to dobre społeczeństwo. Najprostsze rozwiązanie to w skrajnych przypadkach, aborcja do 18 roku życia płodu, notabene "omen" (czy chuj wie jak on się zwie w gangsterskim środowisku) idealnie by się nadawał do utylizacji. DO ROBOTY PełO KONSTRUOWAĆ USTAWĘ, A TY RYŻY PRZYGŁUPI DONKU MOBILIZUJ SWOICH INTELIGENTÓW.
Zgłoś
s................z 2012-01-23, 2:41
T00g ale żeś bezczelnie zerżnął moj komentarz z Youtube;] A piwka nie leca, co?
Zgłoś
S................o 2012-01-23, 2:42 1
Filmik ani nie jest dobrej jakości, ani nie pokazuje czegoś nadzwyczajnego. Liczyłem, że ta meblościanka się wyjebie albo coś... Dałbym piwo, bo zawsze zadziwiali mnie ludzie którzy próbują być na siłę sławni w internecie jednocześnie robiąc z siebie totalnych kretynów, ale nie dam ponieważ może okazać się to motywacją do nagrywania i wrzucania takich filmików do internetu, a tym bardziej na sadola ;]

P.S.
Ma większy biceps niż 75 % użytkowników =)
Zgłoś
The Butcher 2012-01-23, 3:01
Leżę rozjebany
Zgłoś
k................k 2012-01-23, 3:11
Ja pierdole! Jak można być takim łbem?
Zgłoś
Pit89 2012-01-23, 4:13
Hardkorowy koksu?
Zgłoś
PapierowyUmysł 2012-01-23, 5:31
do Administracji... ten temat jest tutaj pierwszy raz wiec dlaczego jest w dziale było?
Zgłoś
.................. 2012-01-23, 5:32
kozerq1 napisał/a:

ten temat jest tutaj pierwszy raz wiec dlaczego jest w dziale było?

Ktoś dzieś tam w komentach linka jakiegoś dał.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2012-01-23, 5:34
a widzisz bracie tematow z omenem jest wiele poniewaz on wydaje własna serie idiotycznych filmow... to gwiazda ale każdy jest inny sprawdź ten filmik to nowosc wczoraj wrzucony w siec ^^
Zgłoś
.................. 2012-01-23, 5:40
Dobra, zaraz muszę znikać i nie chce mi się sprawdzać, masz w filmidłach go już, ale pamiętaj o tym:

4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2012-01-23, 5:40
wiem orzymałęm już wcześniej ostrzeżenie, ale zapewniam że ten jest świeży
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem