📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kozerq1, nie zauważyłeś podkreślonego, pogrubionego i z kursywą tekstu?
dobra widzę, będe przestrzegał.
A mi się najbardziej podobała lekcja szydełkowania na niby pod koniec.
Naoglądał się Roberta !
Ja pierdole... . Jakim cudem to ścierwo jeszcze żyje ?
Dobrze że sam się wykończy takim sposobem wykonywania ćwiczeń/
Dobrze że sam się wykończy takim sposobem wykonywania ćwiczeń/
nie śmiejcie się z niego. Po prostu ma coś z upośledzenia albo zaburzenia psychofizyczne. To nie jego wina.
Infernalgirl napisał/a:
przecież to pokój jego starszego brata, jeszcze większego wykolejeńca i pojebańca.
bywasz u nich w domu ?
Chciałbym zdementować plotkę, że ten jegomość ćwiczy bica, w ten sposób to dźwiga ciężar plecami, a głównie ich lędźwiowym odcinkiem. Dobre ćwiczenie na przesunięcie dysku lub skrzywienie kręgosłupa, polecam.
on cwiczy calym cialem a nie , przeciez ta sztanga czy chuj wie co to zajebane z 2 maluchow tlumiki przyczepione do kija od szczoty
hahah co on robi ? giba się jak szmata. pierdolony rudy plebs. a ta "sztanga" - co to, kurwa, jest ? mam nadzieje że mu ktoś dojebie za te filmiki.
kozerq1 napisał/a:
uważam to za jawnie popierdolone i nie dorzeczne iż on dzierży prawo do życia, niestety(...)
"niedorzeczne" kurwa!
@up już ktoś poprawiał, kurwa, ślepy jesteś ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów