Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oto dowóD!
@Slonx
A jak Ci ateista powie, że nie ma zielonego pojęcia o tym, czy istnieją pozaziemskie formy życia? Ateizm opiera się na akceptacji tego, że człowiek wielu zagadnień obecnie nie jest w stanie racjonalnie wyjaśnić.
Nie jestem wierzący, więc niby chuj mi do tego...
Ale Ty się do kurwy nędzy nazywasz katolikiem?
A gdzie ja napisałam, że katolikiem jestem... nie jestem. Twoja wypowiedź w tym momencie to gówno.
Taka jest moja diagnoza.
Jak coś takiego słyszę to widzę jasno że nasza "cywilizacja" za daleko nie dojdzie. Zajebiemy się w wojnach religijnych. Rodziny się rozpadną przez zdebilowaconych kościołem współmałżonków. Jak oboje są debilami to prawie na pewno zarażą swoją debilnością dzieci. Kurwa ! Będę pierwszym osadnikiem na Marsie lub Księżycu ! tylko po to żeby trzymać się z daleka od takich pojebów ! Jak słyszę taki bełkot to chce mi się śmiać i płakać zarazem ! Kurwa !! Debile są wśród nas !.
Choćbym jeszcze pierdylion razy napisał słowo debil to i tak nie odniesie mojego stosunku do ludzi z tej audycji !
Dziękuję, dobranoc.
Nie jestem żadnym gimbusem, jebana w mordę pipo.
Hola hola. Znasz mnie? A no właśnie. Nie znasz.
Tak się składa, ze szkołę skończyłem, a obecnie studiuję zaocznie coby sobie papierek wyrobić i pracuję (póki co - fizycznie). Także nie pierdol głupot dziewczyno...
I już znamy powód Twojej agresji... Jesteś gorliwą katoliczką i uraziło Cię to co napisałem. Jakbyś miała w tym swoim rozczochranym łbie trochę więcej rozwagi to byś zauważyła, że nie atakowałem religii jako takiej, tylko stany bliźniacze paranoi, które zamiast leczyć w zakładach zwala się na karb opętań przez złe duszki.
A skoroś taka wierząca (co samo z kontekstu Twoich wypocin wynika) to dlaczego się rzucasz jak ćpunka na głodzie?
Gdzie jest ta Twoja chrześcijańska empatia?
I znowu z tą "gimbazą"...
Mój ateizm nie wziął się znikąd. Zaczęło się od Sartre'a, Hume'a, a ugruntowała go lektura pism i publikacji popularno oraz stricte naukowych od których to byś się dziewczynko odbiła. Ale nie - lepiej wszystkich ateistów określać jako gimbazę...
I pytanie na dziś:
Czy bardziej dorosłą, dojrzałą i zdroworozsądkową (a więc daleką od mentalnego gimbusiarstwa) postawą jest sceptycyzm i ateizm, czy też może wiara w złego ducha, który walczy z innym niewidzialnym duszkiem (tym razem - dobrym) o równie niewidzialne dusze? Odpowiedź zostawiam Tobie...
Z Bogiem.
Człowieku przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Najpierw piszesz, że nie jesteś gimbusem bo skończyłeś gimnazjum, potem piszesz o mentalnym gimbusiarstwie, więc na ten temat nie mam już nic do gadania.
Co do reszty twojej wypowiedzi to skwituję to tak: Wy "ateiści" zachowujecie się jak pedały. Wciskacie wszędzie swoje opinię, a nawet robicie jakieś ala parady. Dojrzały człowiek nie krytykuje innych za wiarę, co innego gimbus. Stąd właśnie moje częste pisanie o tym.
Kolejny pozbawiony ogłady tłuk-teista nazywający innych gimbusami... Tacy jak Ty psują opinię normalnych (czyt. kulturalnych i umiarkowanych) katolików.
Człowieku zrozum, że jesteś gimbusem. Ludzi nazywa się tak jak na to zasługują.
Wy "ateiści" zachowujecie się jak pedały. Wciskacie wszędzie swoje opinię, a nawet robicie jakieś ala parady. Dojrzały człowiek nie krytykuje innych za wiarę, co innego gimbus. Stąd właśnie moje częste pisanie o tym.
Mam swoje poglądy i mam prawo je wyrazić. Choćby nawet przez jakąś paradę (w żadnej jak dotąd udziału nie brałem, ale co Ci szkodzi znowu jakieś głupoty wystukać na klawiaturze).
Ja nie krytykuję ludzi "za wiarę" bo jestem zdania, że każdy ma prawo do nawet najbardziej absurdalnych przekonań (o ile pod ich wpływem nikogo nie krzywdzi) ale tutaj chodzi o szkodliwą ideologię. Rak umysłu, jak to kiedyś Dawkins napisał.
Kobieta choruje i zapewne przyczynia się do cierpienia syna czy męża, ale ksiądz zamiast doradzić wizytę u psychiatry zaleca jej egzorcyzmy (czyli wypędzanie wyimaginowanego ducha za pomocą kilku formułek powtarzanych jak mantra przez kapłana.
Czy to pomoże? Zapewne tak, ale na krótko. Pomoże w tym sensie, że ta kobieta łyknie to że "zły duszek sobie poszedł".
Niestety nie uwolni jej od zaburzeń psychicznych, które powinna leczyć.
Ma się rozumieć, jebana w mordę pipo
Wy "ateiści" zachowujecie się jak pedały. Wciskacie wszędzie swoje opinię, a nawet robicie jakieś ala parady.
Co ty pierdolisz w ogóle? Widziałaś kiedyś jakąś paradę ateistów? Bo ja katoli drących gębę co niedzielę muszę słuchać, bo namontowali głośników na zewnątrz kościoła, że 5km dalej słychać. Do tego jakieś procesje co roku blokują tylko ruch. Nie mówiąc o tym, że w szkole, do której miałem obowiązek chodzić, byłem indoktrynowany.
Człowieku przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Najpierw piszesz, że nie jesteś gimbusem bo skończyłeś gimnazjum, potem piszesz o mentalnym gimbusiarstwie, więc na ten temat nie mam już nic do gadania.
No kurwa, bo jebnę i nie wstanę. IQ to masz chociaż z 70?
Poza tym to wyśmiewanie pojebów nie jest wpierdalaniem się w religię, tylko wyśmiewaniem pojebów. Tak jak np. wyśmiewanie pedałów.
Trochę dystansy do świata by wam się przydało.
Jak wiara zniknie to i tak wasze potomstwo znajdzie sobie jakiś powód żeby skakać sobie do gardeł bo wpoicie dzieciom jakieś chore ideologie i przekonania że trzeba wytępić wszystkich którzy nie myślą tak jak wy.
Jestem wierzący, ale jestem człowiekiem - więc również grzeszę, nie wypieram się tego. Staram się również żyć zgodnie z zasadami mojej wiary. Ale od czegoś mam również swój rozum, który ofiarował mi mój Bóg. Przez lata wszystkie religie ewoluowały, mieszały się, tworząc rozmaite odłamy. I tak, jak wszędzie znajdują się osobniki, które kierują się rozumem, tak wszędzie znajdziemy jednostki, które mają problemy z rozumowaniem i ze zdrowym postrzeganiem otaczającej nas rzeczywistości.
Zastanawia mnie, jak ocenialibyście wypowiedzi swoich rodaków, np mieszkając w ówczesnym Iranie?
- No właśnie, nie ocenilibyście - z wiadomych wszystkim względów... Nie mielibyście internetu
I tu nasuwa się pytanie, po co rozpatrujemy wypowiedzi takich pojedynczych, zagubionych jednostek, skoro żyjemy w kraju wolności słowa. Nie uważacie, że istnieją tematy bardziej interesujące, niż wyznanie zatroskanej słuchaczki religijnej rozgłośni radiowej? Sadistic jest otwartym portalem, ale na litość, jeżeli ktoś ma problemy ze swoją wiara (lub jej nie posiada) to niech w podpisie w swoim profilu umieści taką informację, wszyscy zrozumiemy, przyjmiemy to do wiadomości...
Takie pytanie mam do wszystkich rozumnych: Przez Kościół rośnie bezrobocie? Przez wiarę większość pracuje na umowę zlecenie za minimalna krajową? Księża podnoszą nam podatki? Radio Maryja nie pozwala nam założyć własnej działalności, bo składka społeczna nas ogołoci z dochodu?
Są sprawy ważne i ważniejsze, przejrzyjcie na oczy...
Co ty pierdolisz w ogóle? Widziałaś kiedyś jakąś paradę ateistów? Bo ja katoli drących gębę co niedzielę muszę słuchać, bo namontowali głośników na zewnątrz kościoła, że 5km dalej słychać. Do tego jakieś procesje co roku blokują tylko ruch. Nie mówiąc o tym, że w szkole, do której miałem obowiązek chodzić, byłem indoktrynowany.
No kurwa, bo jebnę i nie wstanę. IQ to masz chociaż z 70?
Poza tym to wyśmiewanie pojebów nie jest wpierdalaniem się w religię, tylko wyśmiewaniem pojebów. Tak jak np. wyśmiewanie pedałów.
Haha, wiesz ile zjesz Wiesz co to marsz ateistów i ateistów? Warto czasami wychylić nos ze swojej gimbusiej nory.
Rak umysłu, jak to kiedyś Dawkins napisał.
Właściwie to na tym powinnam zaprzestać dyskusję, bo jak ktoś wyskakuje z tym idiotą jako kimś kogo warto cytować, to dla mnie znak, że ten ktoś ma niski poziom inteligencji i trafiają do niego jedynie słowa takiego barana
Kobieta choruje i zapewne przyczynia się do cierpienia syna czy męża, ale ksiądz zamiast doradzić wizytę u psychiatry zaleca jej egzorcyzmy (czyli wypędzanie wyimaginowanego ducha za pomocą kilku formułek powtarzanych jak mantra przez kapłana.
Dwie sprawy:
1. Czyli przyznajesz, że ona jest chora i twoje pierdolenie było po prostu pod publiczkę? Bo równie dobrze mogła by chorować w XXIIw. albo w X.
2. Sprawa to zdecyduj się, jesteś antyklerykałem czy ateistą bo często wam się mylą te dwa pojęcia.
Właściwie to na tym powinnam zaprzestać dyskusję, bo jak ktoś wyskakuje z tym idiotą jako kimś kogo warto cytować, to dla mnie znak, że ten ktoś ma niski poziom inteligencji i trafiają do niego jedynie słowa takiego barana
Dawkins baranem? Oczywiście piszesz to, bo jest popularyzatorem ateizmu, mając w dupie że oprócz tego jest także wybitnym biologiem i autorem bardzo ważnej dla dwudziestowiecznej biologii koncepcji samolubnego genu (w sumie to nie do końca autorem, bo wagę genów w procesie ewolucji dostrzegano już wcześniej).
Wstyd mi za takich ludzi jak Ty. Szczerze piszę...
Ale Japonia dla nieobeznanego to co najmniej dziwnie wygląda co Sadole?
A Annelise Michel?
Niektóre rzeczy są niezbadane...
Haha, wiesz ile zjesz Wiesz co to marsz ateistów i ateistów? Warto czasami wychylić nos ze swojej gimbusiej nory.
Ot i marsz, 15 osób na skrzyż łazi po Krakowi i to nie protestują przeciw samej religii, a wciskaniu jej w ich życie...
A wy Niby Katolicy macie mele w kanapkach.Usuńcie konto pojeby.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów