Konflikt izraelsko-palestyński (tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:33
Ostra papryczka
Mleko co najwyżej pieczenie w ryju może ograniczyć, a sama kapsaicyna rozpuszcza się w alko...
Z dupy miał wyciagnąć te mleko??
Tą w czerwonych kłakach ale bym wyr*chał w dupe po takim żarciu ostrych papryczek
Dobra to z 3 razy. Hananiero robi robotę ale ghost…..
Chyba nie do końca zdawał sobie sprawę z czym się chce zmierzyć bo według opisu to ponoć jedna najostrzejszych odmian na świecie.
Halman
2021-11-14, 18:08
papryczka papryczce nierówna, ci poniżej chyba wszystkie zaliczyli...
2021-11-14, 18:16
Widać,że brazylijski lub inny południowo-amerykański gimbus,który nie wie,że działanie kapsaicyny najlepiej neutralizuje mleko zamiast wody co jest pokazane w filmowym komentarzu powyżej.
2021-11-14, 19:14
Halman napisał/a:
działanie kapsaicyny najlepiej neutralizuje mleko
Mleko co najwyżej pieczenie w ryju może ograniczyć, a sama kapsaicyna rozpuszcza się w alko...
2021-11-14, 19:32
Katar mu nie grozny.
2021-11-14, 19:37
To jest nic w porównaniu z tym co będzie później
2021-11-14, 19:56
Nie umarł, nie oglądać
2021-11-14, 20:00
a czy taka papryczka może zaszkodzić dziecku bardziej niż dym z papierosa wydmuchiwany w oczy? pytam zza granicy polsko-białoruskiej
2021-11-14, 20:03
Kris891 napisał/a:
Widać,że brazylijski lub inny południowo-amerykański gimbus,który nie wie,że działanie kapsaicyny najlepiej neutralizuje mleko zamiast wody co jest pokazane w filmowym komentarzu powyżej.
Z dupy miał wyciagnąć te mleko??
2021-11-14, 20:05
Potarł sobie galę ręką, którą jadł. Błąd taktyczny. Kiedyś kroiłem ghost peppera i poszedłem się odlać [*]
2021-11-14, 20:27
Halman napisał/a:
papryczka papryczce nierówna, ci poniżej chyba wszystkie zaliczyli...
Tą w czerwonych kłakach ale bym wyr*chał w dupe po takim żarciu ostrych papryczek
2021-11-14, 20:47
Na koniec sp***olił i "hyc" na drzewo
2021-11-14, 20:49
On jeszcze nie wie o tym że dobra papryka piecze dwa razy
2021-11-14, 20:59
Hans-Kloss napisał/a:
On jeszcze nie wie o tym że dobra papryka piecze dwa razy
Dobra to z 3 razy. Hananiero robi robotę ale ghost…..
2021-11-14, 21:05
Z doświadczenia: najlepiej zimną śmietanę, masło lub majonez trzeba do gębuli wsadzić i trzymać, żeby mniej piekło. Słyszałem też o mocnym alkoholu, że neutralizuje ale to na mnie nie działa : P