📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja pierdole
Za McŁowicza zawsze piwo!
jest coraz gorzej tutaj. Jakiś kucharz, feski wstawiane itp. To sie robi przykre. Niestety dzieciarnia nie ma zajęć w szkołach i siedzi tutaj i syf wstawia i daje jeszcze za to piwo. Szkoda że covid nie bierze kaszojadów
bronksy napisał/a:
jest coraz gorzej tutaj. Jakiś kucharz, feski wstawiane itp. To sie robi przykre. Niestety dzieciarnia nie ma zajęć w szkołach i siedzi tutaj i syf wstawia i daje jeszcze za to piwo. Szkoda że covid nie bierze kaszojadów
Aj nie pierdol, kawal jest calkiem dobry
wukashi napisał/a:
Panu Makłowiczowi chyba jednak zmieścił się do dupy ten przedmiot.
DO DUPY, to może być seks z Twoją dziewczyną.
Natomiast Panu Mc Łowiczowi przedmiot zmieścił się W DUPĘ.
Jak mnie to wkurwia niesamowicie...
raistpol napisał/a:
To tak jakby lizać i macać po cycach jakaś fajną dupcie, jedziesz łapą miedzy uda a tam knaga.
Od razu zabija to klimat. Co z tego że cycki fajne, jak chuj na dole?
I jak się teraz z tym czujesz?
a to on jeszcze umie oddychać?
był debilem, a po prawie dwudziestu latach pogorszyło mu się.
był debilem, a po prawie dwudziestu latach pogorszyło mu się.
kulawiec napisał/a:
I jak się teraz z tym czujesz?
chujowo, bo nawet tych cyców nie miałeś jakoś wybitnych
Miałem, tylko prosiłeś o coś taniego i na kredyt, to tylko pomocnik portiera się zgodził ci nadstawić.
Zresztą musiał ci przypaść do gustu, bo jak sam pisałeś, dopiero knaga cię skonfundowała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów