📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdzie jest kurwa admin?
Proponuję prędkość x0,5...
Przecież to stary i naprawdę zacny dowcip. Ale trzeba mieć trochę lat na karku, aby odpowiednio go zrozumieć
petru23 napisał/a:
Przecież to stary i naprawdę zacny dowcip. Ale trzeba mieć trochę lat na karku, aby odpowiednio go zrozumieć
Zgadza się. Klasyk jak z rodziną, która jechała do NRD z Dziadkiem w bagażniku...
Kto pamięta serial Czernobyl?
Co to jest: wielkie jak dąb, pali 20 litrów na godzinę, hałasuje i dymi jak cholera i tnie jabłko na 3 części?
Radziecka maszyna do krojenia jabłka na cztery części
Co to jest: wielkie jak dąb, pali 20 litrów na godzinę, hałasuje i dymi jak cholera i tnie jabłko na 3 części?
Radziecka maszyna do krojenia jabłka na cztery części
darex99 napisał/a:
Zgadza się. Klasyk jak z rodziną, która jechała do NRD z Dziadkiem w bagażniku...
Osz Ty Draniu, przypomniałeś mi to Cios
spiritquake napisał/a:
Gdzie jest kurwa admin?
Na kwarantannie, ma zakaz zbliżania się do klawiatury
Najlepsi są ci, co śmieją się z dowcipu przez siebie opowiedzianego.
dokładnie. To tak jakby lizać i macać po cycach jakaś fajną dupcie, jedziesz łapą miedzy uda a tam knaga.
Od razu zabija to klimat. Co z tego że cycki fajne, jak chuj na dole?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów