Więc obcięto mu dłoń. Elegancja Francja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Więc obcięto mu dłoń. Elegancja Francja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe kiedy u nas ludzie wyjdą na ulice.
Munchkin napisał/a:
tam nie ludzie wyszli na ulice tylko zwierzęta
Munchkin napisał/a:
Po co? Przecież u nas póki co nie ma czarnych bezrobotnych agresywnych leni. Póki co bo donek ma już plan
Co za skurwysyny, za kradzież należy się obcięcie dłoni złodziejowi a nie właścicielowi ruchomości !!!!!
Munchkin napisał/a:
Już wyszli 4 czerwca. Taki z ciebie wojownik o dobro kraju a nawet o tym nie wiedziałeś.
flejtuch napisał/a:
Co za skurwysyny, za kradzież należy się obcięcie dłoni złodziejowi a nie właścicielowi ruchomości !!!!!
Info o kradzieży auta najprawdopodobniej wymyślił sobie typo co to tutaj wstawił żeby było bardziej kontrowersyjnie.
Syn_Milionera napisał/a:
Już wyszli 4 czerwca. Taki z ciebie wojownik o dobro kraju a nawet o tym nie wiedziałeś.
Info o kradzieży auta najprawdopodobniej wymyślił sobie typo co to tutaj wstawił żeby było bardziej kontrowersyjnie.
4 czerwca "o dobro kraju" hahaha ty kurwa zjebie. Marsz tuska jebanego nazywasz walka o lepsze jutro XD
Więcej saracenów ściągajmy do Europy...
Polaczki jak zwykle się kłócą. Tu nie ludzie wyszli na ulice tylko czarnuchy i araby robią to co zwykle. Sieją ferment i spustoszenie. Akurat teraz kiedy do francji docierają kolejne grupy tych wspaniałych kolorowych zwierzaczków.
U nas zaczynają pierdolić aby kradzież do 5000 zł była wykroczeniem !!!! Wtedy tym zwierzętom opłaci się do nas przyjeżdżać. Jak to zrobią to mamy przejebane. No chyba że jesteście patologią to żyć nie umierać..
U nas zaczynają pierdolić aby kradzież do 5000 zł była wykroczeniem !!!! Wtedy tym zwierzętom opłaci się do nas przyjeżdżać. Jak to zrobią to mamy przejebane. No chyba że jesteście patologią to żyć nie umierać..
Oczywiście auto i tak zostało spalone.
Mam nadzieję że gdy w Polsce będzie taki problem to nie będzie już nieudolnego pisu tylko Tusk i jego ekipa.
Każdy mądry pamięta jak dobrze się żyło za czasów platformy. Za pisu mieliśmy ukrywane wydatki, socjal na lewo i prawo dla nierobów, co skończyło się wybuchem inflacji z którą pis nieudolnie walczy.
Mam nadzieję że Tusk wróci, na wykopie też jest większość która chce odsunac pis od władzy.
To jedyna przyszłość dla normalnych Polaków.
Nie mówię o was zwierzęta bo widać po waszych komentarzach że macie coś z deklem.
Tusk <3
Każdy mądry pamięta jak dobrze się żyło za czasów platformy. Za pisu mieliśmy ukrywane wydatki, socjal na lewo i prawo dla nierobów, co skończyło się wybuchem inflacji z którą pis nieudolnie walczy.
Mam nadzieję że Tusk wróci, na wykopie też jest większość która chce odsunac pis od władzy.
To jedyna przyszłość dla normalnych Polaków.
Nie mówię o was zwierzęta bo widać po waszych komentarzach że macie coś z deklem.
Tusk <3
W kwestii technicznej - obcięto mu rękę, nie dłoń.
Ręka to to coś między nadgarstkiem a paznokciami.
Z jednej strony nazywa się grzbietem czy wierzchem ręki, z drugiej to dłoń.
Tak! Np. piosenka śpiewana kiedyś przez niejakiego Fronczewskiego: Całuję Twoją dłoń, Madamme! To o seksualnym mocno podtekście, a nie o grzecznym całusie w rękę.
Ale to taka ciekawostka tylko, ludzie nadal będą mówili bez sensu.
Ad rem: co za bandyta - stawiał sie Czarnym Panom Europy, sprowadzanym przez terrorystyczne organizacje pozarządowe...
Jak śmiał bronić swego przed Murzynami?!
Zwyrol...
Ręka to to coś między nadgarstkiem a paznokciami.
Z jednej strony nazywa się grzbietem czy wierzchem ręki, z drugiej to dłoń.
Tak! Np. piosenka śpiewana kiedyś przez niejakiego Fronczewskiego: Całuję Twoją dłoń, Madamme! To o seksualnym mocno podtekście, a nie o grzecznym całusie w rękę.
Ale to taka ciekawostka tylko, ludzie nadal będą mówili bez sensu.
Ad rem: co za bandyta - stawiał sie Czarnym Panom Europy, sprowadzanym przez terrorystyczne organizacje pozarządowe...
Jak śmiał bronić swego przed Murzynami?!
Zwyrol...
Ojej, czyny mają konsekwencje? Kto pamięta około 2010-12 napisy "refugees welcome here" i wyzywanie Polski od rasistów za nie przyjmowanie tego bydła?
Mają co chcieli i teraz płaczą.
Jestem za Kalifatem Francuskim, może widząc co tam się dzieje więcej naszych się opamięta.
Mają co chcieli i teraz płaczą.
Jestem za Kalifatem Francuskim, może widząc co tam się dzieje więcej naszych się opamięta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów