Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
marihuana może spowodować problemy z pamięcią, czego nie ma tam wyszczególnionego...
jeżeli chodzi o alkohol, to nie do końca on wywołuje agresję...
alkohol niszczy wszelkie moralne ograniczenia...
przez co dużo łatwiej o bójkę, mimo, że przed napiciem się wcale nie chcesz się bić...
oczywiście co nie znaczy, że każdy po piwku, lub dwóch zaczyna mordować wszystkich wokół
poza tym: marihuana NIGDZIE nie jest legalna...
jedynie została zdepenalizowana/zdekryminalizowana w wymienionych tam krajach...
w przypadku Holandii pozwolono dodatkowo na handlowanie małymi ilościami, w specjalnych punktach (coffeeshopy)
Cent , dokładnie tak , kto chce i tak będzie palił więc nie ma co się wydurniać i problemów robić w okół a polskie zioło to jest czysta chemia(sam nie palę , może nawet bym palił ale czystą a nie to ścierwo) po za tym przez to że jest nielegalna to dochodzą ceny nawet to 50złoty za grama , ludzie...
Obecne przepisy są pojebane, więcej szkód niż pożytku z nich. Powinni albo powrócić do przepisów sprzed zaostrzenia ustawy, albo zalegalizować, opodatkować, nałożyć na producentów obowiązki takie jak dla każdego producenta żywności i dodatków, a drogówce na wyposażenie obok alkomatów dać narkotesty, których używać się będzie wraz z alkomatem + zakaz spożywania w miejscach publicznych.
kto nie jest pewien tego co mówi polecam ten film: the-union.pl/
wiem że może wydawać się tendencyjny (zwłaszcza przeciwnikom tzw teorii spiskowych ) ale wyczerpuje znaczą część tematu i dostarcza sporo wiedzy merytorycznej, a już na pewno bazy do sensownej dyskusji.
Palę, ale nie jestem za legalizacją, jak patrzę na przejaranych kumpli z osiedla
Mam znajomą w holandii. Tam co widziała to nie chciała by zobaczyć tego w pl.
Tylko dla tego, że brak jej tolerancji i nie podoba jej się, że dwóch mężczyzn idzie za rękę, czy jest jeszcze jakiś inny powód?
Pieprzenie, przynajmniej w przypadku gandzi. Poczytaj sobie raport WHO o marihuanie.
Jeśli ktokolwiek ma łeb na karku i używa gandży rozsądnie to nie wiem gdzie się bać..... przykładowo na imprezie rozsądnie wziąć kilka buchów i tyle.... Nie widze w tym absolutnie nic złego a jeśli ktoś mówi że to narkomania, ćpanie i cholera wie co to faktycznie jest hipokrytą.... Marihuana wprawia w dobry nastrój, a po 4-5 machach już widać efekty a wpływ na płuca jest mniej szkodliwy niż jeden papieros w takim przypadku......
Mam znajomą w holandii. Tam co widziała to nie chciała by zobaczyć tego w pl.
Palę, ale nie jestem za legalizacją, jak patrzę na przejaranych kumpli z osiedla
bo żeby zalegalizować marihuanę trzeba by mądrego narodu. Wszystko jest dla ludzi pod warunkiem że się wie kiedy przestać
Jeśli ktokolwiek ma łeb na karku i używa gandży rozsądnie to nie wiem gdzie się bać..... przykładowo na imprezie rozsądnie wziąć kilka buchów i tyle.... Nie widze w tym absolutnie nic złego a jeśli ktoś mówi że to narkomania, ćpanie i cholera wie co to faktycznie jest hipokrytą.... Marihuana wprawia w dobry nastrój, a po 4-5 machach już widać efekty a wpływ na płuca jest mniej szkodliwy niż jeden papieros w takim przypadku......
bo żeby zalegalizować marihuanę trzeba by mądrego narodu. Wszystko jest dla ludzi pod warunkiem że się wie kiedy przestać
Oczywiscie, i marihuana jest dobra, mila, misiowa i nieszkodliwa. -.- I oczywiscie, bo wszyscy by palili po kilka buchow (swoja droga, niektorzy i po 2 kulach nic nie czuja, wiec argument z dupy). Ciekawa jestem, kto wynajdzie argument nie wstylu "mam 16 lat, pale, nic mi sie nie dzieje wiec to jest zdrowe, zreszta kolega mi tak mowil, i gandzia jest fajnaaaaa". Zreszta, nie wiem, czy zauwazyles, ale kazdy narod to glownie idioci. Jesli z alkoholem (naszym, polskim, tradycyjnym, itp, itd) sa takie problemy, nie wyobrazam sobie, co mogloby sie dziac po legalizacji.
Zeby nie bylo - swieta nie jestem, po prostu argumenty przebakanego gimnazjalisty do mnie jakos nie trafiaja.
Poza tym co opisala juz reszta to dodam jeszcze jedno : Przyjemny zapach marichuany? Przeciez to gowno smierdzi na kilometr ze rzygac sie chce....
Marihuana ma przyjemny zapach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów